Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Köpek Almak İstesem... Bana Yardımcı Olur musunuz? - 2.sayfa
Oncelikle Herkese Merhaba Dostlar 10 Senelik Apartman Yasantisindan Kurtulup Sonunda Mustakil 2Katli Bir Eve Tasinmanin Neticesinde Ailemi Evcil Haywan Beslemeye Ikna Edebildim. Kisacasi Dostlar Köpek Almak İstiyorum Fakat Cinsler ve Fiyatlar Hakkında Hiçbir Bilgim Yok...Lakin Sitede ve Googledan 2 3 Arama Sonucu Baya Bir Fikrim Oldu Uzun Süre Beslemek ve Kizim Gibi Bakip Emek Harcamak İstediğim için Sizden İsteğim * Fazla Sorun Çıkarmayacak * Zırt-Pırt Kaçmaya Çalışmayacak * Akıllı * Güzel Bi` Köpek... Öyle Küçük KılKuyruk Köpekleri Pek Sevmem ama Evde Kangal Gibi Bi` Köpeği de Besleyemem Tahmin Edersiniz İkisinin Arası Bi` Köpek... Ben Alabilecegim Cinsleri Cikarttim Labrador & Golden Retriever & Husky & SaintBernand Cinlseri Ama Profesyonel Olan Sizlersiniz ? Dogru Bir Secim Mi ? Birde Bu Kopeklerin Fiyatlari Nelerdir Acaba Ben En Fasla 200 YTL Verebilirim de Yardimci Olurmusunuz Acaba ? Sevgi ve Saygilarimla Hangi Cinsi Önerirsiniz ve Fiyatları Aşağı Yukarı Nasıldır? Yardımcı Olursanız Sevinirim,Teşekkürler...
slm bizde bir tane hasky var düşünürseniz [email protected] msn adresimimz
Merhaba 6 aylık siyah Labradorum var köpek çiftliğinden alındı secereli, 6 aya kadar yapılması gereken tüm aşıları yapıldı, çok sağlıklı, eğitimli, eşyaları,maması vs. hepsi dahil. Fiyat 300 YTL İnanın bu meblağdan çok çok fazla masraf yaptım. Temel itaat ve tuvalet eğitimleri verilmiştir. Alacak olan kişinin öğrenci ya da en azından yarım gününü evde geçirecek biri olmasını tercih ediyorum. Aslında çok uslu sakin ve zeki bir köpek, ben onu çok sevmeme rağmen evde bütün gün yalnız bırakmaya gönlüm razı olmadığı için vermek istiyorum. İstanbul 5332850020
merhaba ben izmirde oturuyorum bende 3.5 aylık tiger boxer var okadar sevimliki ayrılmak cok zor olucak annesınede ben bakıyorum oyuzden cok zorlanıyorum dusunursem yaptıgım masraflar karsılıgı vermek ıstıyorum tum asıları yaptırdım 250 ytl verıcem ilgilenirsen 05446286352 yada [email protected] adresten ulasabılırsın
5 aylık dişi Labrador Retriever istersen çok akıllı ve oyuncu bir yavru. 0 543 259 34 61 Ali Soyyiğit.
merhaba,2 aylık english spaniel cocker.bence tam aradığınız tarzda.bi netten araştırın bence:) aşıları tam ,tuvalet eğitimi almış ve dişi.ben ailevi sebeplerden dolayı vermek zorundayım.200ytl ilgilenirseniz tel :0535 624 24 92 gülşad.arzu ederseniz fotosunu da yollayabilirim
sana 150 ytl ye erkek staff yavrusu vereyim hem küçük hem pratik hem de akilli 40 günlük mailim [email protected]
selam ben tolga benim 9 aylık eğitim sertifikalı ve tüm aşıları yapılmış danua cinsi köpeğim var bu köpekler büyük ırktır ama insanlara en yakın çocuklarla arası çok iyi olan bi köpektir en işlerimin yoğunluğundan dolayı200ytl.ye satıyorum köpeğim safkandır ilgilenirseniz beni.0546 856 81 13 den arayabilirsiniz zamanım çok kısıtlı olumlu yada olumsuz bi cevap verirseniz sevinirim
LÜTFEN PARA VERİP ALICAĞINIZA EN YAKIN BARINAĞA GİDİP BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM İNANIN O KADAR ÇARESİZ DURUMDA CİNS KÖPEKLER VAR Kİ ÜSTELİK ÜCRETSİZ ALIYORSUNUZ
1 yaşında erkek bir golden bulduk sokakta caresizce dolanıyosu, o kadr da guzel bi kopek ki..ona yuva arıyoruz, ilgilenirseniz..
Referans veteriner kliniği sahibi tarafından terk edilmiş,bir süre barınakta kalmak zorunda kalmış bir husky`yi almış ücretsiz sahiplendirmeye çalışıyor,tek istenilen iyi bakılarak geçirdiği bu kötü dönemi arkada bırakması.Yaşı vb. gibvi konularda detaylı bilgiye sahip değilim sadece cinsini duyunca şaşırmıştım,onları arıyabilirsin,bu olmasa bile başka bir köpek içinde yardımcı olabilir,yol gösterebilirler.tel 0312 4401898 akife hanım