Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Köpek Almak İstesem... Bana Yardımcı Olur musunuz? - 3.sayfa

Oncelikle Herkese Merhaba Dostlar 10 Senelik Apartman Yasantisindan Kurtulup Sonunda Mustakil 2Katli Bir Eve Tasinmanin Neticesinde Ailemi Evcil Haywan Beslemeye Ikna Edebildim. Kisacasi Dostlar Köpek Almak İstiyorum Fakat Cinsler ve Fiyatlar Hakkında Hiçbir Bilgim Yok...Lakin Sitede ve Googledan 2 3 Arama Sonucu Baya Bir Fikrim Oldu Uzun Süre Beslemek ve Kizim Gibi Bakip Emek Harcamak İstediğim için Sizden İsteğim * Fazla Sorun Çıkarmayacak * Zırt-Pırt Kaçmaya Çalışmayacak * Akıllı * Güzel Bi` Köpek... Öyle Küçük KılKuyruk Köpekleri Pek Sevmem ama Evde Kangal Gibi Bi` Köpeği de Besleyemem Tahmin Edersiniz İkisinin Arası Bi` Köpek... Ben Alabilecegim Cinsleri Cikarttim Labrador & Golden Retriever & Husky & SaintBernand Cinlseri Ama Profesyonel Olan Sizlersiniz ? Dogru Bir Secim Mi ? Birde Bu Kopeklerin Fiyatlari Nelerdir Acaba Ben En Fasla 200 YTL Verebilirim de Yardimci Olurmusunuz Acaba ? Sevgi ve Saygilarimla Hangi Cinsi Önerirsiniz ve Fiyatları Aşağı Yukarı Nasıldır? Yardımcı Olursanız Sevinirim,Teşekkürler...

img

canuzer

19 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, hangi şehirde oturuyorsunuz?beslemek ıstediğiniz köpek evde mi yoksa bahçede mi yaşayacak?

img

gündem

19 yıl 1 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba aradınız kriterlere uygun dobermanım var 5.5 aylık dişi gerçekten sorunsuz bi köpek butun aşıları tam kuyruk ve kulakları kesilmiş Ankara da oturuyosanız ve ilgilenirseniz [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz..

img

ugur1

19 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İngiliz cocker spanial kızım var.6 aylık.bütün aşıları tam. ben onu 450 dolara armada iş merkezinden aldım. ası kartı her şeyi var. son derece sağlıklıdır. garanti ederim. hiç bir sorunu yok.evinizin bahçeli olması iyi.zaten öyle bir evde yasamasını istiyordum.apartman dairesinde kısılıp kalmasına gönlüm razı olmadı.450 dolara aldım ve bi 200 dolarda masraf yaptım ama para sorun değil.özgür yasamasını istediğim için 200 milyona size verebilirim. [email protected]

img

cigdem06

18 yıl 11 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

düşünürsen doberman yavruları var dişi verebilirim o fiyata balıkesirdeyim [email protected] yada 0555 524 36 82 den ulaşabilirsin ümit

img

pac

20 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

CANUZER merhaba, istediğin köpek sanırım bende var. vereceğin fiyatda benim için uygun.özelliklerini sana yazayım kararını ver istersen resimlerinide atarım. Dünyalar tatlısı biricik köpeğimi vermek zorundayım.cinsmidir bilmiyoruz. daha doğrusu ne olduğunu veterinerlerde çözemedi.pinçır karışımı ve ağusturya köpek ırkından olduğunu söylüyorlar. büyük değil ve büyümüyor. ama bir pinçır kadar küçükde değil.inanılmaz akıllı ve oyuncu bir köpek. eve döndüğünüzde cilveler yapar tıpkı dans eder gibi.:) asla kokmuyor ve siz yokken havlamıyor. komşulardan şikayet gelmeyeceğine emin olun. puseti, maması, tasması, mama kapları, şampuanı, pudrası ve tarağıda var. karnesi var sanırım ilk 3 veya 4 aşısını yaptırdık.

img

yaseminselim79

17 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1,5 aylık husky`m var, ilgilenirsen verebiliceğin fiyat üzerine değerlendirme yaparız. [email protected]

img

river666

16 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mrb bende safkan boxer yavruları var çok cüzzi bi fiyata vericem 250 ytl ilgileniyosan [email protected]

img

halimm

16 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mrb bende safkan boxer yavruları var çok cüzzi bi fiyata vericem 250 ytl ilgileniyosan [email protected] önceki mesajımda hotmailin h sini yazmamışım:)

img

halimm

16 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben ankarada yaşıyorum. 4buçuk aylık,dişi,masmavi gözlü,keskin maskeli, evde doğup büyümüş, havlama ve eşyalara zarar verme gibi huyları olmayan, standartların ve emsallerinin çok üzerinde bir husky`m var. Tüm aşıları tamam ve sağlık karnesi var ayrıca deri tasma,boyun zinciri ve fırçasınıda yeni aldım. Aşı ve malzemelerinin değerinin karşılığında satmak zorundayım. İyi bakabilecek birine vermek istiyorum. MAİL: [email protected]

img

fatih006

16 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ