Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Köpek Almak İstesem... Bana Yardımcı Olur musunuz?

Oncelikle Herkese Merhaba Dostlar 10 Senelik Apartman Yasantisindan Kurtulup Sonunda Mustakil 2Katli Bir Eve Tasinmanin Neticesinde Ailemi Evcil Haywan Beslemeye Ikna Edebildim. Kisacasi Dostlar Köpek Almak İstiyorum Fakat Cinsler ve Fiyatlar Hakkında Hiçbir Bilgim Yok...Lakin Sitede ve Googledan 2 3 Arama Sonucu Baya Bir Fikrim Oldu Uzun Süre Beslemek ve Kizim Gibi Bakip Emek Harcamak İstediğim için Sizden İsteğim * Fazla Sorun Çıkarmayacak * Zırt-Pırt Kaçmaya Çalışmayacak * Akıllı * Güzel Bi` Köpek... Öyle Küçük KılKuyruk Köpekleri Pek Sevmem ama Evde Kangal Gibi Bi` Köpeği de Besleyemem Tahmin Edersiniz İkisinin Arası Bi` Köpek... Ben Alabilecegim Cinsleri Cikarttim Labrador & Golden Retriever & Husky & SaintBernand Cinlseri Ama Profesyonel Olan Sizlersiniz ? Dogru Bir Secim Mi ? Birde Bu Kopeklerin Fiyatlari Nelerdir Acaba Ben En Fasla 200 YTL Verebilirim de Yardimci Olurmusunuz Acaba ? Sevgi ve Saygilarimla Hangi Cinsi Önerirsiniz ve Fiyatları Aşağı Yukarı Nasıldır? Yardımcı Olursanız Sevinirim,Teşekkürler...

img

canuzer

19 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende 2 aylık tiger baxer cok güzel bir köpek var 3 asi yaptırdım 2tane kaldı parayıpesın verdım dusunursen asılarla 350 ytl vericem 200 gelmıs oluo 150de ası parası

img

fatik

19 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim 6 aylık dişi bir dobermanım var.Apartman hayatına alışık.fakat işlerimin yoğunluğu dolayısıyla ona yeterince zaman ayıramıyorum ve evde yalnız kalmasını istemiyorum.kızım çok zeki ve çok sevimli. temel komutların hepsini yerine getiriyor.herşeyi anlıyor. kulak ve kuyruğu kesik, tüm aşıları tamam hiçbir sağlık proplemi yok.ona gerçekten çok ama çok iyi bakabilecek ve en az benim kadar sevgi gösterebilecek bir aile arıyorum.ilgilenirseniz tel 0542 2464775

img

gypsy

19 yıl 2 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SAINT BERNARD dev kopek oldu icin evde bakamazsin , doguru bir secim degil. Evde kopek bakarsa kisa tuylu kopek bence daha iyi , bahcede kopek bakarsa uzun tuylu daha iyi. Kisa tuylu kopekler - ROTTWEILER ; BOXER ; DOBERMANN ; AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER ; LABRADOR RETRIEVER safkan secereli yavrusu fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Uzun tuylu kopekler - ALMAN COBAN KOPEGI ; GOLDEN RETRIEVER ; HUSKY safkan secereli yavrusu fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Siparis uzerine ozel sekilde yurtdisindan getirebiliyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

slm.arkadaşım bende 3 tane dost var 3aylık safkan kangal 1rot birtanede labradovuvum var 3üde bambaşka anlatamam.aslında bende rot 2taneydi bir dişi bir erkek ijiside orjinal dişi 14 tane doğurdu 5ayda ancak sahiplendirdim.tabi kuruş para almadim.tüm aşılarını kendim yaptırdım.kuyruk kesimlerini dahi yaptırdım.yemeğini ve suyunu önünde eksik etmeyeceğine iandığım arkadaşlara verdim.4tanesini memelekete gönderdim.veteriner geldi dişi 200 erkeklerede 250 dolar olmak üzere hepsini istedi ben satmadım o günahı kabul edemem adam 1000 dolarda verır ama candostu hevesini aldıktan sonr sefil etmiş neye yarar.neyse benim erkek rot çiftleşti bir erkek babalık hakkım var ücretsiz [email protected] dan ulaşabilirsin

img

bayram_34

ÖZEL MESAJ

selam.benim önerim;önce bulunduğun şehirdeki barınak veya barınaklara göz at.orda boy boy,renk renk,birbirinden güzel yavru ve yetişkin köpek mevcut.kırma köpekler hastalıklara karşı daha dirençlidir,değişik görevleri yerine getirebilirler,ayrıca barınaktan alınan köpek sahibinin kuyruğu gibi olur,ayrılmaz hiç.(deneyimlerime dayanarak yazıyorum) illa cins istiyorsan,bazen istediğin,beğendiğin ırk köpekleri de bulabilirsin orda.hem de ücretsizler.bir bakmaktan zarar gelmez derim.orda,köpeklerin huylarını da öğrenip doğru bir seçim yaparsın hem.

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar... bu mesajım bayram_34`e galiba canuzer rott kadar büyük ırk beslemek istemiyor fakat ben aylardır rott yavrusu arıyorum bu sitedeki ilanlarıma bakabilirsiniz eğer gerçekten iyi bakılmasını istediğiniz bir yere vermeyi düşünürseniz ben şimdiden talibim cevap yazarsanız msn de görüşebiliriz pendik/ist. dayım ve kocaman bahçeli evimiz var şimdiden teşekkürler

img

nalan_yagmur

19 yıl 4 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.nalan yağmur ,ben siteyi yeni öğrendim çok dağıttım.şimdi bendeki rotu vermeyi düşünüyorum ama dayanamıyorum çok güzel bir rot orjinal.çok sert hafta sonu buyrun görmeye gelin ben getirir bağlarım size ama ya kurtulursa vasiyetin cebinde olsun ama alışır heralde.biraz uzaktan yemek verirsen alışır deneyiminiz vardır umarım yarın resmini vermeye çalışacam by.yerimde zeytinburnunda

img

bayram_34

ÖZEL MESAJ

bayram bey şuan şoktayım çok mutlu oldum ama sizinle msn de konuşabilirmiyiz ben sizi ekledim gelirseniz görüşelim...

img

nalan_yagmur

19 yıl 4 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar yavru için nalan_yagmur a söz verdim ilginiz için teşekkürler...

img

bayram_34

ÖZEL MESAJ