Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

3 saniye saçmalığı - 3.sayfa

Genellikle akvaryum balıkları diğer balıklar için için kullanılan bir cümle balıkların hafızası üç saniye dir.Böyle bişe asla olamaz geçenlerde bir akvaryumcuya gittim büyük balıkları dekor olsun diye küçük bir akvaryuma bırakmış balıkların yeri küçük olmuş dediğim vakit bana verdiği cevap şu oldu(bak evlat balıkların hafızası 3 saniyedir 3 saniye içinde olup biten herşeyi unuturlar küçük bir akvaryuma bile konsalar okyanus gibi görürler)bu kelimelerine sadece güldüldüm olaya biraz düşünerek bakarsak günümüze kadar bir çok balık türü gelmiş geçen zaman içerisinde bunlar belirli düzenekler üzerinden geçmişlerdir yani hepsinin değişik bir besleme şekli,toplumsal davranma,üreme vb özellikleri gibi eğer bu yaptıkları gerçekten 3 saniye olsaydı çok tan nesilleri tükenmişti.Örnek olarak balıklara yem verirken suyun üzerinden çıkar alırlar üç saniye sonra bunları unuttulkar diyelim bir daha ki yem atığımız vakit önce suyun içinde dolaşıp sonra yemi hissetip üste çıkıp almaları gerekir ama hatta balkıklar elinizde yem kutusunu bile görse hemen size doğru yönelir yem atmadan bile yukarıya çıkarlar bu olaylara bir çok örnek verebiliriz bunlar bu bu olayın olamaz olduğunun ıspatıdır

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar hala bir açıklama yapan olmadı balıkların hafızaları 3 sn mi değil mi sizce bir 3 sn diyorsunuz birr değil deyip birilerine takılıyorsunuz lütfen bir açıklama

img

discus1453

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ;

Açıklama: Balıkların hafızası üç saniye değildir.Kaç dakika olduğu tartışma konusudur... Bounce Smile Bounce 

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gerekli açıklamalar yapıldı konu tartışıldı hala inanmak istemeyen inanmaya bilir balıkların hafızaları 3 saniye değildir balıkların gurup davaranışlarana ve genel davranışlarına bakıldığında bunu göre bilirsin yem açlık tok luk merkezleri memelilerdeki gibi gelişmediğini söyledim ben bir sürü balık besledim çok yemek ten çellayan balıklara hiç raslamadım ancak yediklerini kolayca sindiremeyenler öldü buda ne yediğini unutur anlamına gelmez ayrıca bu 3 saniye işini dünya da kim çıkarmışsa zaten çoktan ölmüş gitmiştir sanada selam http://www.crapville.com/video_holder.asp?ID=698

img

diamond

ÖZEL MESAJ

Sayın daimond arkadaşım sen gerçekten tartışmaya doymayan bir insansın tartışmanın yapılıp yapılmaması önemli değil benim kafama takılan bir şey oldu ve sordum ayrıca bende binlerce balık besledim ve aşırı yem yemekten çatlayan cichlidlerde gördüm ben ortaya öylesine bir soru sordum sen yine heyecan yaptın kardeş

img

discus1453

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu forumda ki 3 saniye saçmalıktır diyenlere yazıyorum arkadaşlar siz ilk doğduğunuzda ağlamayı nerden biliyordunuz veya meme emmeyi veya altınızı pisletmeyi biraz mantıklı olun Allah her varlığı yaratmadan önce bazı şeyleri ona söyler mesela dünyada bize yardımcı olacak i melek olacağını ve bununda ANNE olacağını bizimde buna anne diyeceğimizi [email protected] tartışabilirim

senin le tartışmaya doyulmaz zaten baksana bişe söyliyim balıkların fazla yemesi hafızaları ile ilgili değildir diyelimki öyle yem yerken ölene kadar yem yemeleri gerekirdi ok şimdi balıkların fazlaya yemekten öldüyse yapacağın tek şeyvar azar azar ver hemde su kalitesini yüksek tutarsın ayrıca hayacan falan yaptığım yok sadece anlamak istemiyorun aslında sana bişe diyimmi sen de iyi biliyorsun ama iştemaksat cıçıklık olsun diyorsun ok kardeşş tabi yaradılıştan gelen özellikkler bu na kim nededi ikinci kardeşş

img

diamond

ÖZEL MESAJ