Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

garip bır sey bu - 3.sayfa

arkadaşlar imparator dişisinde gariplik var aldığımda koyu bır renk hakimdi üzerine alalı 5 gun kadar oldu akvaryumdaki ışığım maviydi beyazı açtığımda inanamadım hani denize gideriz güneslenırız ve vicudumuz soyulur ya imparator dişisinin vicudu aynen oyle baştan kuyruga soyulmuş hemen mantar tedavısıne başladım tuz banyosu metilen tedavisi falan su an karantina akvaryumunda 4 saat geçmesıne rağmen bu ağır tedavi sartlarına gögüs gerdi sizce bu vicut mantarımı yada başkabir hastalık mı kuyruklarda parçalanmalar gövdeye göre çok az inanılmaz bir durum tahmin edecek yada saqğlıklı bilgi verebilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

img

maviimparator

19 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Güya forum sen bak şu forumsuzluğa arkadaşın balıgı öldü belkide siz birbirinizi yiyorsunuz komik desem komik değil kim ne anladı şimdi burada yazılanlar bence sammiyet ve sagduyu soruyu sorana allah sabır versin

img

sibernot

19 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

balık iyi yüzme hızına kadar herşeyını gözumle kontrol edıyorum yem almaya başladı su ana kadar vicutta bıraz tahribat izleri var.sıze aşamaları anlatayım 35 lik akvaryumda tuz mantar ilacı ve dezenfekte ilacı ve ısı 23 derece balık ıyı durumda.bence bu tartışmaları dostluk çerçevesınde yapsak çok iyi olur bence gereksiz dost olup bilgi paylaşmak varken kavgaya ne gerek var.hepnize teşekkur edıyorum.

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

discus1453 sana diyorum burası form ortamı her kesten her cevap gelebilir doğru yada yanlış şimdi bizim bur da yapacağımız tekşey konulara olum lu bakarak doğruyu bulmak şimdi sen hemen atlayıp yanlış bilgi veriyorsun öyle olmaz yalancısın falan demeseydin sadece yazıma kendi görüşlerinle katılsaydın durum böyle olmazdı tek sorun bu ayrıca bunu sadece bana karşı yapman diğer arkadaşlara verilen yanlış cevaplar varken hemde yüzde yüz yanlış onlara karışmaman bana karşı cepe almış olamanı gösterir sadece bu yazdıklarıma cevap ver yeter ayrıca ben hiç bir zaman her şeyi biliyorum demedim sadece sorulara bildikçe cevap veriyorum ayrıca hiç bir zaman kopyala yapıştır muhabbetini yapmadım inceler sen görürsün istersen sana yanlış bilgi ile verilen bir çok link veririm daha doğrusu istersen cerdiğim butün cevaplara bak yanlış olanı çıkar deki bı böyle olmaz oturup tartışalım konu üzerinde ha ben bur da bunu kimle yapmaya çalışsamda kaçtı bu konu ilgilide eğer en baştan önyargılı davranmasaydın sonuca giderdik

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayrıca orda bilip bilmeden şeyler söylemişsin (ben formu okumam senin gibi işi bilmeyenlere iş ögretirim)burda forma yenigirip te neyazdın söylesene kişme bir yardımın dokundu ayrıca burdakilerin sen den iş öğrenmesine gerek yok sana adam gibi gel tartışalım dedim sen kendini büyük gördün site yönetimi tamamen konuya olumsuz açıdan bakarak kişisel tartışma ortamı yaratmıştır ve önlem almadığınız taktirde bu tartışma sürüp gidecektir forma hiçbir şekilde faydası bulanmayan bu insan hakkında gereğin yapılmasını istiyorum

img

diamond

ÖZEL MESAJ

Burada tartışıyoruz zaten yaptığımız başka bir şey yok ayrıca beni birilerine şikayet ederek eline bir şeylerin geçmesini mi bekliyorsun tartışma uzamıyor sen bir şeyleri bilmiyorsun ve hala biliyormuş gibi davranıyorsun yanlış teşhis ve tedavi yöntemini insanlara söylediği kabul etmiyorsun sen zannediyorsun ki discus1453 beni burada alt ederse benim buradaki forsum biter gibi düşünüyorsun madem burasıbir tartışma ve dopruyu bulma formu sende yanlışını kabul etmen gerekli değil mi doğru olan teavi yöntemi bu idi sen hala kabul etmeyip beni birilerine şikayet ediyorsun sen gitte beni site yönetimine değilde polise şikayet et senin yapacagın DOGRULARI ÖGRENİP SAYGI DUYMA DEĞİL BİRİLERİNİ BİRİLERİNE ŞİKAYET ETMEK....

img

discus1453

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

doğru ve yanlışları görmek kolaydır ama senin hek sorunun olaylara yaklaşım şeklin ayrıca form da işim bit se ne olur bitmesene olur dünyanın sonumu benim bi çıkarımmı var burdan söylüyorum sana var bi çıkarım söyle ayrıca hata hatasız kul olmaz bunu unutma o gördüklerin benim ilk hatam dı ve hata yapmak onemli değildir hatayı düzeltmek önemlidir bu da seninle yapılmaz diye düşündüm ayrıca şikayetimin sebebi dengesizce davranman zaten suç form tönetimindeki bunlara taviz veriyor

img

diamond

ÖZEL MESAJ

boyle tatışacaksanız yazmayım kardeşim destekten çok köstek oluyorsunuz.bu ne ya kavga kavga yazmayın abıcım artık ben yardım istemıyorum.kavga edecek adam benım başlığım altına yazı yazmasın kalbını kırarım.

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

zaten ortada tartışacak bır durum da kalmadı ısıyı dıamond un dedığı gıbı 29 yaptım ısıyı yavaş yavaş çıkardım artı hiçbir sey yapmadım az once balık sızlere omur.

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

tartışmayı ben başlatmadım balığın içinde üzüldüm biliyorum üzüldüm demekle olmuyor ama inan iki yıl önce çikletlerle uğraşıyordum ve üretiyordum sadece hastalıklarda yaptıklarımdan yazmıştım ve işte aksilikte burda herkesin tedavi yöntemi aynı değil ben hiç bir hastalıkta suyun ısısını hiç düşürmedim ilk defa burda duydum balığın gitgit düzeliyordu neden birden öldü buna da hala anlam vermiş değilim tekrar senden özür diliyorum

img

diamond

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar su anda bu yazdıgım yazıyı özellikle diamond ve discus1453 ün okumasını istiyorum ...ben diamonda katılıyorum ama duscus 1453 sende de yanlış yapıyorsun DEMİYORUM.. su anda mavi imparator nicklı arkadasımız imparator almış --şöyle bir başlık atim--- ------imparatorun hiçbir sorunu yok----- su an ocaktayız ve subata girmek üzereyiz öyle bir iklim degişimi oldukı bu hafta,, yanı sıcaklık degişimi ..degişimde olan olaylara ve birde olayın öbür yüzüne bakın ...... ---- balık belkı ithal gelmiştir belki buradakı suya tam adapte olamadan maviimparatorun akvaryumuna girmiştir yada bu balıgın üretimhaneden cıkmış olabılıcegını ve hergün boy atsın yada canlı yem basımde rengi ve glişimi hızlansın ve hergün su degişiminin yapıldıgını,, geçici ve sorunlu gelişim uygulandıgını düşünün yani bu balıgın hasta olup olmayası deyıl balıgın ortamının süreklı yenılıklere acık olmasından kaynaklanıyor.....bilmem anlatabildimmi.. lütfen tartısmadan düzgün bir iletişime girelim kimse kimseden üstün degildir bazıları okur bazıları yasar ...bazılarıda okur,, uygular ve yasar ........

img

kuscumehmet

19 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ