Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

garip bır sey bu - 4.sayfa

arkadaşlar imparator dişisinde gariplik var aldığımda koyu bır renk hakimdi üzerine alalı 5 gun kadar oldu akvaryumdaki ışığım maviydi beyazı açtığımda inanamadım hani denize gideriz güneslenırız ve vicudumuz soyulur ya imparator dişisinin vicudu aynen oyle baştan kuyruga soyulmuş hemen mantar tedavısıne başladım tuz banyosu metilen tedavisi falan su an karantina akvaryumunda 4 saat geçmesıne rağmen bu ağır tedavi sartlarına gögüs gerdi sizce bu vicut mantarımı yada başkabir hastalık mı kuyruklarda parçalanmalar gövdeye göre çok az inanılmaz bir durum tahmin edecek yada saqğlıklı bilgi verebilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

img

maviimparator

19 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşlar. maviimparator balığın için uzuldum. Yalnız 29 derece bana biraz garip geldi çok yuksek gibi.Maksimum 28 derece uygun gibi!

img

korki84

19 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

buda güzel bi yaşlaşım sağol

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yA ARKADAŞLAR NE OLURSA OLSUN İSTERSE BALIK UZAYDAN DÜŞŞEN AMA SONUÇTA BALIKTA MANTAR VARDI VE MAVİİMPARATOR İŞİ FAZLA BİLMEDİĞİ İÇİN BENDE EN KOLAY YOLUNU SÖYLEDİM AMA MAVİİMPARATOR DAİMOND ARKADAŞIMIN DEĞİL GİBİ YAPARAK YANİ ISIYI YÜKSELTEREK TEDAVİ ETMEYE ÇALIŞMIŞ AMA BALIK TAHTALI KÖYE İŞTE BENİM DAİMOND ARKADAŞIMA ANLATMAK İSTEDİĞİM D BUYDU YANLIŞ YÖNTERLER DEĞİL DİK BAŞLILIKLA HAZIR CEVAPLAR DEĞİL ÖNEMLİ OLAN.ASIL ÖNEM Lİ OLAN YARDIM EDECEKSEN İNSANLARIN HAYVANLARININ SAĞLIKLI BİR ORTAMDA YAŞAYARAK GELİŞİM ÜREME VE HASTALIK TEDAVİ YÖNTEMLERİNE YARDIMCI OLMAK TIR İŞTE MAVİİMPARATOR BALIĞIM ÖLDÜ DİYOR AMA DAİMOND ARKADAŞIM HALA BİR YERLERE LAF YETİŞTİRİYOR BEN OLSAM BİRİSİ BANA SENİN VERDİĞİN TEDAVİ YÖNTEMİ İLE BALIĞIM ÖLDÜ DESE O İNSANA GEÇMİŞ OLSUN DER BİR DAHA ONUN FORMUNA MESAJ ATMAYI BIRAK NOKTA VİRGÜL BİLE ATMAM AMA ARKADAŞIMIZ ÇOK YETENEKLİ ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞMAKTA AMA KENDİ KAYBEDİYOR FARKINDA DEĞİL TEKRAR SÖYLÜYORUM DAİMOND İNSANLARA YANLIŞ TEDAVİ YÖNTEMLERİ VERME BİLMİYORSAN BIRAK BAŞKALARI YARDIMCI OLSUN BEN SANA BUNU SÖYLÜYORUM KAÇ GÜNDÜR BAK İNSAN BALIĞIM ÖLDÜ DİYE NASIL ÜZÜLDÜ KİM BİLİR ÖNEMLİ OLAN PARA DEĞİL DİR ÇÜNKÜ O BALIKTA BİR CAN TAŞIYOR DİYECEK BAŞKA BİR ŞEY BULAMIORUM AMA DAİMOND ARKADAŞIMIN BU YAZDIKLARIMA KESİN BİR CEVABI VARDIR BUNU BİLİYORUM DİGER ARKADAŞLARDAN ÖZÜRDİLİYORUM AMA BENİM BU İNSANA YAZDIKLARIM SİZİN İÇİN ADAMIN MESAJ SAYISI FAZLA DİYE İNANIP GÜVENİP BİR ŞEYLERE ALDANMAYIN O BİR YÖNTEM SÖYLÜYORSA BAŞKASINADA SORUN TEKRAR SÖYLÜYORUM BALIKLARDA BİR CAN TAŞIYOR

img

discus1453

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şimdi arkadaş ilk başlar da ısıtıcı bulamamıştı balık 23 dereced e yaşıyordu sonradan ısıtıcı takmış bu bir ikinci si yanlış yönlendirmemle ilgili buna sen forma bir kere girişle karar veremezsin forma aktif olarak katılanlar karar verir ikincisi yanlış tedavi yöntemi falan söylemiyorum yaptıklarım sadece balık beslerken uyguladım yöntemler ikincisi başka görüşlerimde yanlış bişe buluyorsan buyur çıkar tartışalım ok

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ