Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

melek balıkları - 3.sayfa

merhaba arkadaşlar... benim50*30*30 bir akvaryumum var ve melek balığı beslemek istiyorum ama ısıdan tutun yeme yemden tutun yavrulama ve yavrulamak için ne kadar büyük olması gerektiğini falan bilmiyorum.yani açıkçası bi adını biliyorum sizde bana bilgi verirseninz sevinirim ve bu akvaryuma kaç tane melek balığı almalıyım ve dişi yada erkek olduğu nerden ve nasıl anlaşılır? ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

img

tolga91

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yardım eden yokmu??

merhaba cevap verirdim ama kusura bakma uzun suredir ilgilenemiyorum 4 yıldır melek besliyorum soylenenler kadar zor ve nazlı balıklar degiller hele ki tek tur beslersen cok eglencelidirle ben 55 40 30 olan akvaryımda besledim ve yavru aldım. ilk aldıgında yavru olurlarsa eşlerini cok kolay seciyorlar ama benim erkegi olen dişi balıgım diger dişinin erkegini çaldı yavrularım onlardan çiftlesmeleri zor degil erkek dişi ayrımı ıse bence cok basıt ama en az 3 aylık olmalılar sonra anlasılıyor erkeklerin vucut yapısı dişilere gore daha koşeli dişiler daha oval ağız yapıları ise en buyuk fark ben melek beslemekten daha eglencelisini gormedim bence sen melek besle elimden geldigincce yardım da ederim ama ureme zamanları biraz meşakkatli bu yaratıkların her balıgın farklı bir kişiligi var benden baskası akvaryuma yaklasırsa yavruları yiyiyorlar mesela ozel ilgi gerektiriyorlar yem olayları ise cok basıt cozulebiliyor bitkisel ve hayvansal iki yemi karıstırıp vermen doping etkisi yapıyor sadece tek yonlu beslersen kabız olabiliyorlar ama unutma buyuk akvaryum her zaman iyidir ureme zamanlarında yer sahiplenen balıklar darlık yuzunden buyuk kavgalar cıkabiliyor dişiler dişilerle erkekler ise erkeklerle kavga ediyor su ana kadar erkek ve dişinin kavga ettigini gormedim:) yazacak cok sey var ama bu kadar yeter sanırım şimdilik mail de atabilirsin yardımcı olurum [email protected] iyi gunler

img

freefire

19 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok saol ama akwaryumu büyütemem sadece isimlerini biliyorum başka bişi bilmiyorum beslesemmi beslemesemmi hiçbir düşüncem yok bir durgun baılklar sanki ben biraz hareketli istiyorum