Akvaryum Balıkları
bence ustalık konusunda biraz yanlış söylemişsin yani bizleri böyle nitelendirmen diger arkadaşlar biraz ayıp olmuş benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var burada..mesela buraya yazı yazmdım neden ;çünkü hiç melek beslemedim benim için bir kayıp diyebilirim ma napim sevmiyorum melek balıklarını...
şimdi sana kitap gibi bilgiler versem bir işine yaramaz bunları internet ortamında da bulursun..bazı arkadaşlar bilgi kopyalar gibi bura yazıları geçiriyor...bence çok yanlış...bakın mesela sen bizlerden yaşanmış bir şeyler mi istersin yoksa kitap bilgileri mi?
neyse dedigim gibi melek hakkında sana yaşanmış bir şey anlatamayacagım benim bildigim çok nazik balıklar ayrıca american cichlidleri oldukları..sana bu konuda genel bilgiler verebilirim mesela elindeki akvaryum melek için uygun en fazla 7-8 tane besleyebilirsin..fazlasıda olur ama saglıklı olmaz..sıcaklık 26-27 derece uygundur nede olsa o da bir american cichlidi..yem olarak pul yemlerle besle mesela:seranın bitkisel pul yemlerini dene mükemmeldir..bununla kalma tabi başka kuru yemlerde kullan ayrıca canlı yemlerde melek balıklarını özel yemleri arkadaşlar sana söler heralde....
Saygılarımla,
Crano