Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
melek balıkları - 2.sayfa
merhaba arkadaşlar... benim50*30*30 bir akvaryumum var ve melek balığı beslemek istiyorum ama ısıdan tutun yeme yemden tutun yavrulama ve yavrulamak için ne kadar büyük olması gerektiğini falan bilmiyorum.yani açıkçası bi adını biliyorum sizde bana bilgi verirseninz sevinirim ve bu akvaryuma kaç tane melek balığı almalıyım ve dişi yada erkek olduğu nerden ve nasıl anlaşılır? ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
sanada iyi bayramlar kardeş.:)
50x30x30 demek ki en bitkilendirmek için yeterli ya cüce cichlid besleyeceksin(agasizi ,brikardi,daffodil,ramirezi regani kipili.) yada lepistes grubu beslemeni öneririm.karar senin.
çok saol.ben regani kipili beslemeye karar verdim
akvaryumu tek cins yapıp üretmeyi düşünüyorum.dişi erkek olduğu nasıl anlaşılır.kaç tane balık almalıyım.erkek başına kaç dişi alıyım.ve ankarada bu cinsi nerden bulabilirim.bide daha önc hiç canlı bitki beslemedim akvaryumda bakımları nasıl olur ve bu cinse hangi tür bitki önerirsiniz???cevaplarınız için şimdiden çooook teşekkür ederim.iyi bayramlar sevgiyle kalın..:)
bide bu balıklar etcil mi otcul mu???
bu arada akvaryumum 65*35*30 muş.:)
pardon 65*35*35 miş:)))
bu balıklar taşların üzerine yumurta bırakırlar(düz dökerler) o yüzden sen 6 adet al onlar geri kalanı hallederler ürettiğin zamanda haber vermesela brikardiler koloni balıklarıdır dede bile toruna bakar.benim sana tavsiyem ya brikardi yada daffodil beslemen yönünde.
ya ben onlara baktım ama hoşuma gitmedi illa regani kipili olmasıda şart diil ama onu istiyorum ama başka cinslerde olabilir teklife açığım yani:)