Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
İDEAL AKVARYUM ÖLÇÜSÜ NE OLMALI ? - 3.sayfa
1000 LT LİK BİR AKVARYUMUN İDEAL ÖLÇÜSÜ CAM KALINLIĞI NE OLMALI ? BÖYLE BİR AKVARYUMU KAÇA YAPTIRABİLRİİM YADA SIFIR YADA 2 EL NE KADARA ALABİLİRİM ( ALMALIYIM ) TEKLİF VE ÖNERİLERİNZE AÇIĞIM. SAYGILAR. MUTLU YILLAR
akademist kardeş verdiğin ölçülerle 1 tonu tutturamadık :) cam kalınlığının ısı üzerindeki etkisini düşünmemiştim doğrusu. akvaryumu ısıtma sorunu yaşıyorum sanırım cam kalınlığının etkisi büyük.yalnız 10 mm ile 15 mm arasondaki fiyat farkı nerdeyse ikiye katlıyor ?! sanırım 15 mm cam bulmak da kolay değil. Saygılar iyi bayramlar....
yüksekliği 75 yaptığında o akvaryumun patlama ihtimali yüksek olur.ben hayali ölçüler vermem sana sadece olması gerekeni söylüyorum açıklamada yaptım derinlik artarsa basımç artar dedim sen yüksekliği75 diyorsun nasıl çalışacak kolların içerde ? yüksek akvaryumun bakımı temizliği çok zordur hem kiracıyım diyorsun hemde büyük akvaryum taptıracam diyorsun bence sen ne istediğini bilmiyorsun 1 tonu bir kenara bırak ne zaman akvaryum yaptıracaksan basıncı tabana dağıtacak akvaryum yaptır.
deep akademiste canı gönülden katıldığın konu ne anlayamadım. akademist haddimi bildirdi de senin de hoşuna mı gitti. CANI GÖNÜLDEN KATILIYORMUŞ...CEHENNEMİN DİBİNE KATIL .....