Akvaryum Balıkları

İDEAL AKVARYUM ÖLÇÜSÜ NE OLMALI ?
1000 LT LİK BİR AKVARYUMUN İDEAL ÖLÇÜSÜ CAM KALINLIĞI NE OLMALI ? BÖYLE BİR AKVARYUMU KAÇA YAPTIRABİLRİİM YADA SIFIR YADA 2 EL NE KADARA ALABİLİRİM ( ALMALIYIM ) TEKLİF VE ÖNERİLERİNZE AÇIĞIM. SAYGILAR. MUTLU YILLAR

selam falko en ideal ölçü 150 cm taşına bilir 10 mm camdan yapılır 250 ölçüler çok güzel  fakat 20 mm camdan yapılacağı için çok pağalıya malolur en sağlıklı olarak evde montaj yapıyorlar yerin istanbulsa profilo alışverişin karşısındaki akvaryumcuda hazırı var paslanmaz çelik sehpasına medefe mobilya giydirilmiş çok güzel  fakat parası 5000 ytl senin tanıdığın varsa 2000 ila 3000 arası malolur coronaya katılıyorum 150 cm en güzeli bana göre zekte senin parada falko allah sağlıklısını nasip etsin saygılar bye.....................

BARON53 ARKADAŞIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN SANA VE DİĞER ARKADAŞLARA TŞK EDERİM. YALNIZ BAHSETTİĞİN RAKAM UÇUK DEĞİLMİ ?? BEN SORDUM 10MM CAM 1 TONLUK BİR AKVARYUMU 350 YTL YE YAPTIRABİLİYORUM? BU İŞTE BİR YALNIZLIK VAR :))

PEKİ AKADEMİST KARDEŞ DEDİĞİN ÖLÇÜLERDEKİ AKVARYUM CAZİP YAPTIRDIĞIM TAKDİRDE MEVCUT DOLPHİN 1000 İÇ FİLTRE YE İLAVE FİLTRE NE ÖNERİRSİN GÜCÜ NE OLMALI ISITICI SORUNUNU NASIL HALLEDEBİLİRİM. ŞU AN 200 LT AKVARYUMUMDA 2 ADET ISITICI VAR VE AKVARYUMUMU ZOR ISITIYORUM. ACAİP BİR ELK SARFİAYI OLUYOR ? BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ ALMAK İSTERİM. SAYGILAR...

eheim aquaboos 2003 dışfiltre görüntünün onemi yoksa aquaball iç filtre. akvaryumun arka ve yan camlarını köpükle yada izolasyon malzemesiyle kapla üstünü kapalı tut elektrik tasarrufu olur.

en ideal akvaryum boyutu en büyük olan akvaryumdur bence hem bakımı kolay olur hem balıkların kısa zamanda gelişir.

ARKADAŞLARIN İTİRAZI OLMAZSA 180X75X75 DE KARAR KILDIM.SON ELEŞTİRİLERİ ALMAK İSTERİM. CAM 10MM OLACAK ...

akademist kardeş verdiğin ölçülerle 1 tonu tutturamadık :) cam kalınlığının ısı üzerindeki etkisini düşünmemiştim doğrusu. akvaryumu ısıtma sorunu yaşıyorum sanırım cam kalınlığının etkisi büyük.yalnız 10 mm ile 15 mm arasondaki fiyat farkı nerdeyse ikiye katlıyor ?! sanırım 15 mm cam bulmak da kolay değil. Saygılar iyi bayramlar....

Selam ;

akademiste canı yürekten katılıyorum en doğrusunu yazmış  ..

Sevgiler.

deep akademiste canı gönülden katıldığın konu ne anlayamadım. akademist haddimi bildirdi de senin de hoşuna mı gitti. CANI GÖNÜLDEN KATILIYORMUŞ...CEHENNEMİN DİBİNE KATIL .....

Yanıtlamak için giriş yapın