Akvaryum Balıkları
slmlar Falco, akademistin de dedigi gibi buraba basınç önemli bir unsur bu yüzdn sana tavsiyem akvaryum uzunlugunun yaklaşık yarısı kadar yükseklik ve yüksekliginde yaklaşık 2/3 kadar en olmalıdır..mesela:200#100#70..bence ideal bir boyut dimi arkadaşlar..cam kalınlıgına gelince bence burada tahmin etmek biraz sakıncalı çünkü çok ciddi bir durum..akvaryum yapan yerlere sorman çok daha saglıklı olur bu ebattaki bir akvarum için heralde 1.5 kadar kalınlık yeterli olur ama bu bir tahmin benimkine göre bence bunun için akvarym yapanlara sormalısın...ben mesela teknikakvaryuma sormuştum istersen adresi var dur bi yazayım :) skinsun@teknikakvaryum.🔒 Üyelere Özel sana yardım ederler merak etme...
bu arada bazı arkadaşlar çıkar şimdi reklam falan yapıyo diye benim hiç bir ilgim yok teknikakvaryumla haberiniz olsun yalnızca bir kaç şey için danışmıştım sagolsunlar çok yardım etmişler....
Saygılarımla,
Crano
bitkilerin yerleşimi su doldurmadan önce olur...tabii derinlik seni bazı konularda engelleyecektir.ama 200 cm bir uzunluk için 75 e yazık olur derim ben..bence yükseklik en az 90 olmalı..
taşınması; o da başka bir sorun bunu hakkında ne sölenebilinir bilmiyorum...hiç başıma gelmedi..ne olursa olsun akvaryum kurulacagı yere göre olmali..taşıncak bir durumun varsa hiç başlama derim..eger kuracaksanda bunu önceden düşünmen çok iyi olmuş ama ne yapılabilirki acaba..!!!hiç bir fikrim yok kusura bakma...
Saygılarımla,
Crano