Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
1 TON TANK! - 2.sayfa
Selam Balıksever Dostlarım;
1 Ton su çevirecek karma çiklit akvaryumu için en kaliteli dış filtre hangisidir.Çift filtre değil tek olarak önerilerinizi bekliyorum.
Selam nurettindede;
Bir çok arkadaşın fikrini alıyorum.Senin fikirlerin içinde teşekkürler.Arkadaşın biri inşaat mühendisi,kafam pek sarmadı ama ne mantıkla söyledi daha uzunca konuşamadık..Ayrı bir 500lt lik tank yaptırmamı ve salonun bir köşesinde bulunan diğer akvaryumun karşısına koymamı tavsiye etti))) Tekne misali denge kuracak galiba evde:)))) Vardır bir bildiği tam anlayınca yazarım.Büyük ihtimal deprem olasılığından çekiniyor olmalı ya bakalım...
ya ben o kadar ağırlığın evin dengesini bozcağını düşünmüyorum olsa olsa alt kata geçersin deep:)) ağırlık konusunu bilmem ama eminim herkes öyle bi tanka ve onu çevircek muhtesem tasarlanmıs bir filtreye sahip olmak ister...
deep dostum şu link e bir bak http://www.forum.deep-nblue.com/viewtopic.php?t=1061 Burda da bina statiğiyle ilgili biseyler yazmışlar. ordaki biride 1.5 tonluk faln bi akvaryum kuruyomus galiba!!
Selam korki84,
Dostum verdiğin link için teşekkür ederim.Bir hayli yararlandım.
Sevgiler.
deep eger alabilecek gucun varsa eheım 2260 al bu urun eheımın en buyugu saate 2 ton devri var omurluk bisey ben kullanıorum cok iii 1,500tonluk akvaryumda bak bul biyerden arastır istersen memnun kalacaksın buna adım gibi eminim sana sorun hayatta cıkarmaz ama fiat biraz sorunlu iste
selam arkadaşlar...deepfıshıng48 öncelikle yeni tankkın hayırlı olsun katılıyorum 2260 süper 850 ytl üç ay önce bir arkadaşa kurdum kendisini hep kandırıyorlardı tabi herkesi kendi gibi sanıyor yalnız tavsiyem motoru uygun bulduğun yerde iç malzemesi olduğunu söyle fiyat almak içinde spratlar kaçpara oldu falan kelime oyunlarla kazanırsın bana tek motoru 850 diyenler oldu bolşans.bye
hepsiburada.com 763ytl boş
deep 760 milyona akvaryum+taşırma filtre (içi dolu)+kum yem falan alırsın bence daha profesyonel olan tşırma sistemi yapmayı düşün. benim görüşümdür teşekkürler...
kardeşim deep ben sana(ki nerede olduğunu bilmiyorum şehir olarak)çok güzel bir filtre sistemi yaparım ve işçilik almam sadece malzeme fiyatına yani.ancak nerede olduğun biraz önem taşiyor...ben kendi havuzuma yapmıştım ve gayet başarılı oldum ve de bahsettiğiniz rakamların çok daha altına mal olur sana istersen bana mail atabilirsin [email protected]