Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
1 TON TANK!
Selam Balıksever Dostlarım;
1 Ton su çevirecek karma çiklit akvaryumu için en kaliteli dış filtre hangisidir.Çift filtre değil tek olarak önerilerinizi bekliyorum.
selam dostum Benim de hayalim valla evde 1 tonluk akvaryum ve deniz balıkları!! ama çok maliyetli! Bu arada yeni aldın heralde hayırlı olsun
deep kardeş benimde hayalim 1 tonluk karma ciklit akvaryumu.aldıysan hayırlı olsun ve ölçüleri nedir ?
benimki daha 500 lt. içine yavaş yavaş çiklit alıorum ama ne koyarsam koyim boş duruyo.:) Allah yardımcınız olsun sizin.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=560933&productid=ptar4011708221237
dostum oncelikle tank icin hayitrli olsun.cok basarili bir secim bence...koyacak yer bulduysan sorun yok demektir..filtre icinse Hamso kardesimizin onerisi bencede en radikal cozum..yada benim fikrimi soracak olursan.birden fazla filtre kullan derim.cunku akvaryum ici su sirkulasyınu yavasladiginda diski gibi kaba partikuller akvaryumun bir ucunda kaliyo.tahliye borusuda bazen yetmiyor..ama 2 tane kullanirsan bir tabnesi bir ucta digeri obur ucta olur boylece temizlikten kurtulursun derim..ama son soz senin.
benim fikrim taşırma filtre en sağlıklısı temizlemesi en kolayı ve en işe yarayanı o büyüklükte akvaryum için...
taşırma filtre nedir arkadaşlar
deep bide tankın içindede kurabilirsin filtreyi ama arkası duvara dayalı olursa temizlemek zor olur. içine yaparsan maliyeti biraz daha düser diye düşünüyorum çünkü tasırma için extra tank falan gerekicek gibi.