Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

1 TON TANK! - 3.sayfa

Selam Balıksever Dostlarım;

1 Ton su çevirecek karma çiklit akvaryumu için en kaliteli dış filtre hangisidir.Çift filtre değil tek olarak Duhönerilerinizi bekliyorum.

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam hotorange;

İşçilik felan almam diyosun  ROTFL...Bu işi sevabına mı yapıyorsun tek mesajın var oda direk benim konu başlığımın altına bu biraz düşündürücü Rolling Eyes.Yardım etme çaban için teşekkürler.Hakkari-Uludere sınır karakolunda yaptım ben askerliğimi hatıra olsun diye önce oraya yaptırmayı düşünüyorum.Filtre marka ve tasarımın hakkında detaylı bilgi yazarmısın?Senin dediğin kadarda değil biraz tenzilatlı kurarsın ama neticede hakkını veririm.En azından Van'a kadar uçak biletlerini ve diğer yol masraflarını karşılarım.Tabi dediğin sistem kafama yatarsa...

Sevgiler... 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

SELAM DEEPFISHING48 İYİ EĞLENİYORMUSUN?

img

baron53

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

DEEP NİÇİN HER SEFERİNDE O AYNI KARİKATÜRLERİ MESAJINA EKLEYİP KOCA SAYFAYI NİÇİN KAPLIYORSUN.VE NİÇİN İNSANLARIN MESAJLARIYLA DALGA GEÇİYORSUN?

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bence konu dışında yazıp ortamı germiyelim çünkü biliyorsunuz bu formda çıkan tartışmalar herkese zarar veriyor herkes istediği gibi yazmakta özgürdür bu yüzden bence yazdığının sorumluluk ve sonuçları kendini ilgilendirsin. tamamen kendi görüşümdür teşekkürler.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam,

Yazdıklarımın dalga bahabinde anlaşılacak  bir anlamı yok!.Yazdıklarım gerçek.Sadece hotorangenin samimiyetine inanmıyorum.

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

nurettin bey 25 senedir balık besliyorum bilgim çok ama deep48 dağa bilgili olduğunu biliyorum en azından acemi değil biz üyelere bir konu danışılıyor bilgilerimizi paslaştık yanlışmı yaptık değer vermekle. yanlış bilmiyorsam çoluk çocuk sahibi arkadaş yakışıyormu yazdıkları nurettin bey burda herkese sallıyordun evlat muamelesi benim akvaryumum öyle böyle diye sana resmini siteye koyarmısın diye rica ettim önce sen hava attığın akvaryumun resmini koy hepsi evcile deherlendirmesi üyelerin takdiri. DEEPFISHING48 mercan sana 2260 dediği motor super dedik aşırma denildi  A dan Z ye  yararlarını kullanımlarını yazdın demekki oynaşmak için kurban arıyorsun nurettin beye verdiğin cevapların alaycı FALKO arkadaşımın dediğine katılıyorum. HERKESE SAYGILAR- LÜTFEN ARKADAŞLAR LÜTFEN SAYGILI OLALIM LÜTFEN

img

baron53

ÖZEL MESAJ

selam deepfishin48 bak ben yazdıklarımın tamamen arkasındayım ancak ben yolladığım msgımda nerede olduğunu sormuştum hakkariye gelmem imkansız bu birincisi... ikincisi ben bu işi zevk için yapıyorum ve yardımcı olabilirsem kendimi mutlu hissederim ve bu mutluluk bana paradan daha fazlasını verir.ama ben izmirde ikamet ediyorum ve üzülerek söylüyorum ki bu şehirden daha uzağa böyle bir iş için gelemem beni tanımadığın için bu şkeilde bir önyargıda bulunman normaldir bence.aradaki uzaklık sebebiyle sna bu düzeneğimden bahsetmeye gerek duymuyorum.ve dikkat ettiysen sana olan mesagımdaki rumuzumun altında ilk msgım olduğu açıkça ortada.kısacası bu siteye yeni yeni girmeye başladım.beni gerçekten tanıdığınızda kim olduğumu anlayacaksınız kısa zamanda ama özellikle muhabbet kuşu ve kanarya ile uğraşmış kişiler tanıyabilir.neyse,nurettin dede ye de hassaslığı konusunda saygılarımı sunuyorum. teşekkür ederim... hotorange,

img

hotorange

19 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HOTORANGE ARAMIZA HOŞ GELDİN BİZDENSİN BYE

img

baron53

ÖZEL MESAJ

baron emeğine saygım varda ben sana kötü bişeymi yazdım bu konuyla ilgili anlamadım ben akvaryumumla hiç övünmedimde yanlışın var bence bunlar seni bu kadar sıkmamalı kimseye takılmadan yardımcı olmaya çalışıyorum istersen mailini ver akvaryumumun resmini gönderirim sana teşekkürler.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam,

BARON53  kimse kimsenin mesajı ile dalga geçmedi bu forum başlığının altında..Tekrar bir okumanı öneririm.Falco smileyler neden seni rahatsız etti anlamış değilim bence gayet sevimliler ve yazılara anlam ve renk katıyorlar.Bak hepsievcil bile koymuş smiley seçeneği Tangled Lights....

nurettindede Sevgiler.. 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ