Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
YA ARKADAŞLAR BU FORUMDA NİYE KAVGA EDİYORUZ - 2.sayfa
Arkadaşlar bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Farkındaysanız bu site artık atışma formu haline gelmiş.Biri bişey yazar diğeri yorum yapar, bir diğeri ''vay efendim niye yorum yaptın'' der. Ya arkadaşlar olmuyor ama. Bunu söylemek belki bana düşmez ama atışmaların çoğunda CRANO kardeş yer alıyor. ben sana haklısın veya haksızsın demiyorum birileri bişey yazdımı bilmişlik havası içerisindesin.
yani ne demek istiyorsun
Bu konuda tartışmaya gitmeden kapatalım şu işi.
Ama sadece şimdilik...
önce konuyu kapatalım demişsin sonra şimdilik demişsin neden.
buradaki bir kaç üyeye o kadar sinir oluyorum ki ...maden tartışmalardan bıktın neden deep i hiç suçlamıyorsun...bence burada bir saçmalık var deep bu tartışmaları yüzünde 2 kez siteden atıldıgını ve tüm msjlarının silindigini biliyormuydun...herkes ondan bıkmışken kendini kurtarmaya çalışmak için başka niclerle girip kendini savundugunu sen bilmezsin...mercanın dedi gibi yenisin ve bilmedigin şeyler hakkında sana yorum yapmak düşmez...
ortada bir yanlış varsa herzaman tartışırım çünkü kimsenin yanlış bilgilendirilmesine izin veremem..ben bilmişlik falan yapmıyorum nerden çıkarıyosun kardeşim...ne yani bildiklerimi söylüyorum diye begenmişlik mi oluyo çok saçma laflar kullanıyorsun saygını takın...deep tam sana göre neden mi çünkü bak benim adım geçti nasıl tebrik ediyo seni görüyormusun....neden acaba bu konularda deep hiç eksik kalmıyor belkisde nedeni olması saçma bir çekememezliktir hae...
Saygılarımla,
Crano
Selam Dostlar,
''hae'' ne demek bir bilen arkadaş lütfen..Ben bilmiyorum.Yeni-eski tüm arkadaşlar cevap verebilir...
crano nun yazdığı yazıdan alıntı , Blue_Pacific arkadaşımıza diyor ''mercanın dedi gibi yenisin ve bilmedigin şeyler hakkında sana yorum yapmak düşmez...''Buna ne cevap verilir sadece esefle kınanır.
Sevgiler.
corana seni eski formlardan tanırım kendini sürekli olarak bilgi birikimini artırıp hobicileri bilimsel bilimin doğrultusunda bilgilendirmeye calışıyorsun ama bilip bilmeden konuşma gibi sözler söylemen yanlış bilmediklerimiz var sa anlat deki olay bundan bun dan ibaret biz de burda durumu değerlendirelim olmazmı
bilip bilmeden derken bu tartışmaların sebebinden bahsediyorum diamond..böyle bir başlık açabilmek için tartışılan konuları bilmen gerekmezmi..bu tartışmalar bence olması gerekiyor çünkü ortada çok yanlışlıklar var asıl sizler buna nasıl sessiz kalıyorsunuz...
Saygılarımla,
Crano