Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

YA ARKADAŞLAR BU FORUMDA NİYE KAVGA EDİYORUZ

Arkadaşlar bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Farkındaysanız bu site artık atışma formu haline gelmiş.Biri bişey yazar diğeri yorum yapar, bir diğeri ''vay efendim niye yorum yaptın'' der. Ya arkadaşlar olmuyor ama. Bunu söylemek belki bana düşmez ama atışmaların çoğunda CRANO kardeş yer alıyor. ben sana haklısın veya haksızsın demiyorum birileri bişey yazdımı bilmişlik havası içerisindesin.

img

blue_pacific

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben sana bildiklerini sakla, kimseyle paylaşma demiyorum ama yeri geldimi belli bir seviyede olgunluk göstermelisin.

img

blue_pacific

ÖZEL MESAJ

Ayrıca bu yazdıklarımı çoğu insanında düşündüğünü sanıyorum.Bu sadece Crano için değil bende dahil olmak üzere bu foruma üye olan herkes için geçerli olduğunu düşünüyorum.Bana hak vereceğinizi umuyorum. Saygılarımla; Blue_Pacific

img

blue_pacific

ÖZEL MESAJ

sen yenilerdensin herelde eskiden beri crano kendi bildiklerini yazıor ve paylasıor bi kac insanda bunu kıskanıp sorun yaratıor olay bu tamamen kıskannclık

Selam Blue_Pacific ,

Sana katılıyorum , Thumbs Up ama sıkma canını cranoyu galeye alan yok...
Mercan Shark ; kıskançlıkmı... ROTFL kim kimi kıskanacak bu bilgi paylaşım platforumunda birde bu ukalaca cevap ne, sen yenilerdensin diyorsun Blue_Pacific 'e yeni olsa ne olur eski olsa ne olur burası asker ocağımı ,okulmu,lisans felanmı alacak burayı bitiren ROTFL ...Bu site kurulduğundan beri ben burdayım her forum bölümünden doktora almış olmam gerekli Yes! :)))Verdiğin cevaplar çok mantıksız ve basit Shocked ....Kurtulun artık şu at gözlüklerinden ya bildiğiniz tecrübe sahibi olduğunuz mantıklı gerçek bilgileri hayvansever dostlarla paylaşın yada susun!Okuyun bilgi edinin.Çıkın artık şu kavanozdan  Trapped Ornament ...

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

20 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşlar; DEEPFİSHİNG48 KARDEŞ, SANA BİRŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM.SANA TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ. AYRICA BUNU SÖYLERKENDE AMACIMIN GRUP OLUŞTURMAK İSTEDİĞİMİ DÜŞÜNMEYİN.YANİ TARAFSIZIM.

img

blue_pacific

ÖZEL MESAJ

aslında benim de anladığım kadarıyla bazılarının bazıları çekememezliği bu durumlara sebebiyet veeriyor sorulara cevap yazan kişiler sonuna kadar doğru şeyler yazdıktan sonra gerisi öenmli değil aslında karsına geçeçek kişi daya sallayacak itiraz edecek yada daha güzel bir anlatım yapacak aslına bakarsanız tartışma formuna karşı değilim tabiki kişisel tartırşma formada hobimiz ile bilgileri tardıştıkça sonuça ulabiliriz aslın da bunlar bişe değil özellikle eski formlarda ismini unuttuğum bir kişi üyelerle çok tartışıyordu formda herşey yolunda giderken bide baktım haklı veya haksız herkes o kişinin form dan uzaklaştırılmasını istemişti baktım form amacından saptı ben de ayrıldım inşallah böyle bişe bida olmaz.

img

diamond

21 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rica ederim..Blue_Pacific Ben her zaman doğrunun yanındayım :)))

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

20 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sorun yok o zaman

img

diamond

21 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yalnış anlama+yalnış anlatım+yalnış bilgilendirme=Fiyasko Thumbs Down Wink 

img