Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

YA ARKADAŞLAR BU FORUMDA NİYE KAVGA EDİYORUZ - 3.sayfa

Arkadaşlar bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Farkındaysanız bu site artık atışma formu haline gelmiş.Biri bişey yazar diğeri yorum yapar, bir diğeri ''vay efendim niye yorum yaptın'' der. Ya arkadaşlar olmuyor ama. Bunu söylemek belki bana düşmez ama atışmaların çoğunda CRANO kardeş yer alıyor. ben sana haklısın veya haksızsın demiyorum birileri bişey yazdımı bilmişlik havası içerisindesin.

img

blue_pacific

19 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

artık sessiz kalmayacam

img

diamond

21 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BAK CRANO KARDEŞ. TAMAM YENİ OLABİLİRİM AMA BÖYLE KONUŞMAN BENCE YANLIŞ.BENİM SANA DEMEK İSTEDĞİM BİLGİLERİNİ PAYLAŞMANI ÇEKEMEMEZLİK DEĞİL.HEM BU ÇEKEMEMEZLİK LAFINI KİM ÇIKARTTI ANLAMIYORUM. BU TÜR YAZILARDA HEP BU LAF KULLANILIYOR.

img

blue_pacific

ÖZEL MESAJ

BENİM SANA DEMEK İSTEDİĞİM ASIL ŞEY SENİN DİĞER BİLGİLENDİRME AMAÇLI SÖZLERİNİN DIŞINDA BULUNAN UKALACA LAFLARIN.''SEN YENİSİN,BAZI ÜYELERE SİNİR OLUYORUM,SEN ONLARI BİLMİYORSUN...'' GİBİ

img

blue_pacific

ÖZEL MESAJ

BIRAK ARTIK BUNLARI CRANO YAA. HER SÖZÜNÜN ALTINDA ''SAYGILARIMLA'' YAZIYOR AMA NEREDE SAYGI YAAA.BU SİTENİN %90 I SENDEN BÜYÜK TAMAMMI UNUTMA.

img

blue_pacific

ÖZEL MESAJ

Blue_Pacific inan crano sinirin den bu sözleri söylemiş olabilir inan ben de çok sinirlendim nayapağımı bilmedim ama yine kötü bir şey yazmadım neyse şimdi barış ilan edelim ve sizlerle beraber yanlışlar üzerinde duralım

img

diamond

21 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam dostum Blue_Pacific ;

Tüm Forumdaki arkadaşlara tercüman olmuşun sana tamamiyle katılıyorum. Thumbs Up Clapping Hands

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

20 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HepsiEvcil.com bilgi paylaşım platformudur. Bilgi içerikli tartışmalarınızı konuyu kişiselleştirmeden kısa ve net bir biçimde belirtiniz. Bu kriterler dışında kalan mesajlar ve boyle mesajlar gondermeyi alışkanlık haline getiren üyeler UYARILMAKSIZIN HepsiEvcil.com bilgi paylaşım platformu''nun dışına çıkartılmaktadırlar. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

20 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ