Kuş Forumları > Kuş İlanlar
ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ (30.YILIMIZ)-KANARYA Sezonunu Açmış Bulunmaktayız Buyrun Resimler.(50 RESİM) - 2.sayfa
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
Evet 3 çift kuş aldım. Kuşlardan sadece siyah beyaz erkek ötüyor. Diğerleri ötmüyor. Ötecekleride yok. Kuşlar iskete kuşu kadar yani minnacık kuşlar. Sipariş verirken defalarca söyledim.Orta boy olsun diye. Kuşlar gelince tek kelimeyle şok oldum. Bu kadar küçük kuş hayatta tahmin edemezdim. Telefon edince bana bu paraya bu kadar denildi. Ben sizinle pazarlık etmedim. Fiyatı veren sizsiniz. Şu fiyatlara kuşlar var diyerek seçim yaptırabilirdiniz.
Sayın Zorg hangi şehirdesiniz. Ben İstanbuldayım. Sizde buradaysanız ben size kuşları getirip göstereyim. Hakemlik yapın isterseniz. Saygılarımla.
Resimlerin hepsinin sağ alt köşesinde numara vardır,resimlerin sağ alt köşesindeki numaralar ile fiyat sorun diye altına not düşülmüştür..Şimdi çıkıpta seçim yaptırın diye bi söylem içerisine girmeyin çünkü zaten sağ alt köşesindeki numaralar ile seçim yaptırıyoruz daha ne yapabiliriz..Hakemlik olayına gelince çok iyi düşündünüz resimleri çekin foruma ekleyelim aldıgınız fiyatıda söylemeyin forumda kayıtlı kanarya konusunda tecrübeli abilerimiz arkadaşlarımız hakemlik yapsınlar hem fiyat hemde size giden kanaryaların boyutları konusunda bu durumda kanaryadan anlamadığınız ortaya çıkacaktır.Resim eklemeyi bilmiyorsanız resimleri çekin bana mail ile gönderin bizzat ben ekleyeyim..Size giden kanaryalar zaten 3-8-10 numaralı resimlerin orta boyudur.. NOT: Güneş hiçbir zaman balçık ile sıvanmaz arkadaşlar çamur atarsınız süzülür gider aynen güneş yine parklaklığı ile ortaya çıkar...Saygılarımla..
Tamam resimleri çekip boylarınıda ölçeceğim. Kanaryadan anlamama gelince sizden fazla anladığıma bahse girerim. İstediğin yarışmayı bildirin yarışmada kuş yarıştıralım... Ben sizden, sizede söylediğim gibi satmak için kuş istedim. Sizin ne kadar kuştan anladığınıza gelince resimdeki kuşların hepsi York diye belirttiniz bana ve numaraya göre fiyat sorunca da 50 den 100 e kadar kuşlar var dendi.. Resimdeki kuşlar hepsi York mu? Bir inceleyin bakalım.. Ben burada kimseyi sizleri karalamak için yazmıyorum. Sadece memnuniyetsizliğimi belirttim. Resmleri çekip size göndereceğim. Saygılarımla,
Bi kere kuştan anlamak yarışmada yarıştırmak ile olmaz beyefendi yarışmalar 1.2.3. seçilir geriye kalanların hepsi ıskartamıdır..Bana memnuniyetsizliği dile getirdiniz bende sizi istanbulada aynı paraya satabileceğiniz bir yere yönlendirdim malı satıp kaybolmadım..Arkadaşım resimlere dikkat ettiysen 3-8-10 numaralı resimlerde birden fazla kuş var varmı bi yanlışlık bide görüldüğü gibi resimlerin hepsi yoksahir değildir bu bariz bi şekilde ortadadır..Unutmayın öfke ile kalkan zarar ile oturur..Sorununuza çözüm sunuyoruz ama siz çamur atma yolunu seçiyorsunuz bu çok düşündürücü doğrusu...
Evet kuşları devredeceğim birisine yönlendirirmisiniz.
SAYIN ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ NERDE NEREDE HANİ YA BEN BULAMADIM BUNCA SENELİK TECRUBE ÇALIŞMA BEN GÖREMEDİM BENCE BOŞA ZAMAN HARCAMIŞSINIZ ARKADAŞIMA SATTIGIN KANARYA DEDİGİNİZ GİBİ DEGİL .. ARKADAŞIM SİZDEN İSTAMBULDAN KUŞ ALDI VE SİZE GÜVENDİ AMA SİZİN YAPTIKLARINIZIN BİR SAHTEKARLIK OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM BENİM GİBİ DÜNEN ARKADAŞLARDA VARDIR UMARIM... BİZLERİ 2,3 GÜZEL KELİMELERLE SÖYLEDİGİNİZ LAFLARLA İNANDIRDINIZ AMA ŞUNU UNUTMAYIN Kİ BİR KİŞİ BİR İNSANI BİR DEFA ALDATABİLİR İKİNCİ DEFA ALDATAMAZ. SİZLERİN BİRAZ DAHA TECRÜBEYE İHTİYACINIZ OLDUGUNU DÜŞÜNMEKTEYİM SAKIN BUNU BİR ÇAMUR ATMA GİBİ ALGILAMAYIN ..
YENİ YILINIZI KUTLARIM SAGLIK ESEN VE İYİ ÇALIMALAR DİLERİM...
Arkadaşım somut delil ile ortaya çıkacaksın ondan sonra bana burada hesap sorma cüretini göstereceksin daha siteye yazdığın ilk msj da beni kötüleme politikası yürütüyorsun sizlerin hepinizi Allaha havale ediyorum nasıl olsa bir gün yakanıza yapışırım..Ben şimdi bu yazı karakteri ve IP no ile sizin kim oldugunuzu belirlerim birçok defa rezil oldunuz halen vazgeçmiyorsunuz hepiniz aynı kaynağa farklı isim altında çalışıyorsunuz ama size karışmayacağım istediğiniz kadar çamur atın bizi bilen bilir bilmeyen öğrenir...Bizim hamurumuzda sizler gibi çiğlik yoktur ki çamur atalım...Allah doğrudan yanadır siz ne yapsanız boş...
SAYIN ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ BAKIN BENİM YAZIMDA GÖRÜLDÜGÜ GİBİ BEN ORADA BU BİR ÇAMUR ATMA OLMASIN DEDİM YANLIŞ ALGILAMAYIN DEDİM AMA NE YAZIKKİ SİZ HERŞEYİ KÖYÜYE ÇEKİYOSUNUZ YOKSA KORKTUGUNUZ BİŞEYMİ VAR... KENDİNİZİ BÖYLE SAVUNUYOSUNUZ.. BEN ARKADŞIMIN SİZDEN KUŞ ALDIGINI DUYDUM AMA KUŞLARIN SİZİN SÖYLEDİGİNİZ GİBİ ÇIKMADIGINI SÖYLEMEYE ÇALIŞTIM SİZ NEDENSE BUNU ANLAMAMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ.. BURASI TÜM HERKEZE AÇIK BİR SİTEDİR HERKEZ HERKEZİN HAKKINDA DÜŞÜNE BİLİR SİZE SON LAFIM ŞUDUR ASIL BİZ SENİ ALLAHA HAVAL EDİYORUZ BİZLERİ BÖYLE İKİ GÜZEL LAFLA İNANDIRDIN VE ALDATTIN....
Birine sahtekar dedikten sonra çamur atmadığını söylüyorsun. Çok merak ediyorum; çamur atmak istesen ne söylersin? Çok komik olmuş :))) Hiç gerçekçi değil...