Kuş Forumları > Kuş İlanlar
ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ (30.YILIMIZ)-KANARYA Sezonunu Açmış Bulunmaktayız Buyrun Resimler.(50 RESİM)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
Daha birçok çeşit ve ırklar ile hizmetinizdeyiz KANARYALARIN hepsi seçme kuşlar olup Türkiyenin değişik şehirlerinden toplamadır..Sizlere Kaliteli Hizmet verebilmek için çalışmalrımıza devam etmekteyiz...Fiyat öğrenmek isteyen arkadaşlar resimlerin sağ alt köşesindeki rakmlar ile fiyat sorarsanız size daha kesin bir cevap verebiliriz...İyi Günler Dilerim...
NOT: Elinde Kanarya olupta TOPTAN satmak isteyen arkadaşlar LÜTFEN BİZİM İLE İRTİBATA GEÇİNİZ....
Tek olarak verilen resimlerin hepsi Erkek ve ötüş garantisi verdiğimiz Kanaryalardır..Bilgilerinize sunulur...
Merhaba, 23 nolu kuşun perakende fiyatını öğrenebilirmiyim.SAYGILARIMLA..
Ben kuş alımı yaptım. Hiç memnun değilim. Küçücük kuşlar yolladılar.
evet sevgili kuscennetci arkadaş (arkin olanı) ; Nerde 30 yıllık tecrübe, Nerde müşteri memnuniyeti, Nerde mal kalitesi, Nerde kaldı güven vs. vs. '''' bekuya '''' arkadaş gönderdiğiniz kuşlardan memnun kalmamış.Kendisine ne gibi bir yardım da bulunup problemini çözecek siniz?Merak ediyorum sadece.Ben bekuya nın avukatı falan değilim.Sitede yapmış olduğunuz reklamlar, vermiş olduğunuz ilanlara bakaraktan böyle bi msj yazdım. BEKUYA herhangi bir gelişme olursa bizi bilgilendirirsen seviniriz... herkese evcilli günler.
3 çift dişi erkek üst üste kuş alımı yapmışsınız isteginiz üzere 6 adet 3 öten erkek 3 dişi kanarya size gönderilmiştir problem bunun neresinde anlamıyorum 3-8-10 numarılı resimlerdeki kuşların aynısı size gönderilmiştir bi farklılık mı var...Saygılarımla...
ben arkın kus cennetınden kus almadım ama yakın tanıdıklarım aldılar kusların bır kacını gordum cok memnun kalmıslar.kendılerının gercekten cok durust olduklarını soyledıler.bu tur polemıkler sıkayetler bence buraya yazılmamalı.telefonla yada ımeıllle dıle getırılmelıdır.bazı ınsanlar kendılerı hakkında yanlıs yorum yapabılırler acıkcası ucret olarak uygun ve saglıklı kus satıyorlar