Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ (30.YILIMIZ)-KANARYA Sezonunu Açmış Bulunmaktayız Buyrun Resimler.(50 RESİM) - 3.sayfa

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle ben şunu anlayamadım ya herkes birbirinin avukatı adeta şunu söyleyim arkın kuş cenneti gayet iyi kuşlar satan bir arkadaş kimse boşuna çamur atmasın yani o bazı insanlar bir kaç isimle degişik mesaj neden yazıyorlar...şunu hiçbir zaman unutmayın arkın kuş cennetin lafını bende destekliyorum not:güneş hiç bir zaman için balçıkla sıvanmaz arkadaşlar..

img

my_family

19 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar Öncelikle my_family arkadaşım msj ında benide kasdediyorsan yanılıyorsun.Ben zaten ilk msjımda gerekli açıklamayı yapmışım dimi. Birkaç isimle değişik msj yazanda sizlersiniz.Bunu anlamak çok zor değil.Kendiniz boşuna yormayın. Müşteri memnuniyetinden , mal kalitesinden bahseden kendileriydi.Sonuç olarak müşteri maldan memnun kalmamış.Verdiği paranın karşılığını alamamış.Çözüm olarak ne yapıldı bunu yazarsanız sevinirim.Sitedeki diğer arkadaşlarda merak ediyordur eminim. HERKESE EVCİLLİ GÜNLER...

ÖNCELİKLE SEVGİLİ ARKADAŞIM ERHAN03 SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM ÖNCEKİ VERDİKLERİ İLANLARA BAKIP VE NELER OLDUGUNU BİRAZ İZLEDİM AMA GALİBA SENİN DEDİGİN GİBİ BU ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ KENDİ YAZDIKLARI İLANA KENDİLERİ CEVAP VERİYORLAR SANIRIM BAŞKA İSİM ALTINDAN KENDİLERİ GİRİYORLAR.KISACA YAPMAK İSTEDİKLERİ SANIRIM KENDİ AKILLARINA GÖRE İNSANLARA KENDİLERİNİ YÜKSEK GÖSTERMEK SANAIRIM..ONADAN SONRA KALKIP BAŞKALARINI SUÇLUYORLAR YUKARDA YAZILANLARA GÖRE SAYIN ARKADAŞLAR KESİNLİKLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YOK..BUNU GÖZ ÖNÜNE ALALIM.. VE ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİNİN YAZDIKLARI YAZIDA 30 YILLIK BİR FİRMA OLDUKLARINI SÖYLÜYORLAR AMA BEN BURADA 30 YILLIK BİR ÇALIŞMA GÖREMEDİM ARKADAŞIM 30 YILDAN BERİ BU İŞİ YAPIYORSAN NERDEYDİN BU GÜNE KADAR.. 

img

kadilla

19 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKEZE İYİ SENELER.YAZILARI TAKİP EDİYOR VE İNANIN GÜLÜYORUM VE MERAK EDİYORUM BU SORNLU KUŞ ALAN ARKADAŞLAR NEDEN KENDİLERİ ÇIKPTA KONUŞMUYOR?BİRDE GELEN MALDA SIKINTI VARSA NEDEN POLİMİK YAPACAKLARINA PAKETLEYİP GERİ GÖNDERMİYORLAR SONUÇTA ÜLKEMİZDE KANUNLAR VAR VE KİMSE KİMSEYİ BÖYLE OYUNA GETİREMEZ SONUÇTA KONUŞULAN RAKKAMLAR KİMSEYİ ZENGİNDE ETMEZ FEKİRDE.BENDE ARKIN KUŞ CENNETİNDEN ALIŞVERİŞ YAPTIM VE NE İSTEDİYSEM AYNISI HATTA FAZLASI GELDİ MESELA KANARYA RESİMLERİNDEKİ 10 NOLU KUŞ BENDE İNANIN KAFESE SIĞMIYOR.SONUÇ OLARAK BİRAZDAHA BİRBİRİMİZE HOŞGÖRÜLÜ YAKLAŞMALI VE KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAMALIYIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAYGILARIMLA

img

cakirkeyf

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkdaşlar ; daha önceki msjlarımda da yazdığım gibi ben ve bu konuyla ilgilenen diğer arkadaşlar bekuya arkadaşın emin olunki avukatı değildir.ben kendisini tanımam etmem belki diğer arkadaşlar tanıyordur.ilk msjımda da yazdığım gibi bu kuscennet cilerin sitede yapmış oldukları reklamlara ve yazılara istinaden bu konuyla ilgili msj yolladım.(onlarıda tanımam etmem) Sayın arkınkuscenneti arkadaşım neden kendi isminle malı paketleyip gönderin demiyorsunda ''''cakırkeyf'''' ismi altında bu çözümü sunuyorsun.Çünkü ne zaman senin lehinde birşeyler söyleyen biri çıksa msj sayısına baktığımızda yeni üye olduğunu anlıyoruz.Sizden mal alan hiç mi eski üye arkadaşımız yok.Bu yazımdan sonra eminim oda olabilir.Eskiler uyanık o zaman :) Amacım kimseyi karalamak değil.Çamur atmakta değil.Sadece o kadar reklamınızı yapacağınıza bakın kaç gün oldu bu arkadaşın sorununu çözseydiniz inanın daha çok müşteriniz olur size güvenen kişi sayısı artardı. HERKESE EVCİLLİ GÜNLER...

Selamlar, İlgilenen herkesin görüşüne saygım var. Arkadaşlar kuşlar geldi ve ben hemen telefon edip memnun olmadığımı kuşların çok küçük ırk olduğunu bildirdim. Bugün ölçtüm ve 11 ile 12 santim olduğunu gördüm. Üç erkekten sadece siyah beyaz olanı ötüyor. Diğer iki erkek ötmüyor.Kuşları geri göndermeye gelince tabiki teklif ettim fakat kesinlikle yollama denildi. Yolda öleceği söylendi. Benden aldıkları para ile tabiki zenginde olunmaz bende fakirleşmem.Sadece konu müşteri memnuniyeti ve 30 yıllık firmayız diye her gün yazı yazan arkın kuş cenneti.. Bu firmadan kuş alacak arkadaşlara bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum. Arkın kuş cenneti allaha havale ediyorum diyordu. Evet hangimizin hakkı kime geçtiyse allaha havale edilsin. Herkesin yeni yılı kutlu,sağlıklı ve huzurlu olmasını dilerim.

img

bekuya

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bi noktayı gözden kaçırmışın ben tamamlayayım telefon ettiğinde daha foruma msj yazmadan mal eline ulaştıktan sonra aradığında sana eğer memnun kalmadıysan aynı paraya şurada gönderdiğimiz insanlar var oraya devredebilirsin denilmiştir ama maalesef sen hem bunu yazılarında hiç belirtmemiş hemde çamur atma yolunu tercih etmişsin senin tercihin sonuçlarına katlanacaksın..Saygılarımla

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgılı erhan 03 arkadasım o cakırkeyıf nıklı arkadasımız cok sevdıgım bır abımızdır kendısı onlardan kanarya almıstır cok ta memnun kalmıstır.onun harıcınde arkın huzur cennetınden kus alıp cok memnun kalan ınsanları tanıyorum.pıyer adlı jakoyu satın alan ve cok cok memnun olan bı abımızı, onun harıcınde tımneh yada conko turu jako alan ve onlardan cok memnun kalan ınsanları tanıyorum.bır anlasmazlık olmus.bence bekuya arkadasımız onlara bır telefon acıp duzgun bır sekılde tartısmadan sorununu dıle getırseydı bu tur polemıklere gerek bıle kalmazdı.ama durum boyle olunca sanırım o ınsanlar artık bekuya arrkadasımıza yardım etmezler.sızlerde bu ısı yokusa surdunuz bence.belkı arkadasın problemı cozulebılırdı.

arkadaşım çakırkeyf benim yani ahmet savran bu sitede nick im bu papaganim.net te mekanik adam beni ordada tanırlar cvb yazan benim nedir bu bilip bilmeden insanları suçlamak ya ben cvp yazan olarak kimliğimi açıkladım yanıldığnı anlamışsındır umarım.İNSANLARI KONU HAKKINDA GERÇEK BİLGİ SAHİBİ OLMADAN YARGILAMAK HERŞEYDEN ÖNCE GÜNAHTIR.

img

cakirkeyf

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar, Arkın kuş cenneti benim telefon numaramı bulamadığı için bana ulaşamamış. Ben bugün kendilerini aradım ve anlaştık. Kuşlardan doğan maduriyetimi gideriyorlar. Kadilla arkadaş bendeki kuşları görmediği halde görmüş gibi bahsetmiş.Böyle bir şey yok. Benim niyetim kimseyi karalamak değil di zaten olamazda herkes kendisini kandırır. Mağduriyetimin giderildiğini tekrarlar herkese hayırlı günler dilerim. Saygılarımla,

img

bekuya

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ