Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Balık akvaryum ısıtıcı filtre aldıım :) - 6.sayfa
Arkadaşlar bugün akvaryumuma balıklarımı koydum 1 erkek 3 dişi lepistes.3 dişi lepistesde hamile :)) 2 tanesi yavrulukta 1 tanesi akvaryumda dolaşıyor.Onun karnı fazla şiş değil onun doğumuna daha var ondan yavrluğa koymadım. çok güzel olacak inşallahhhhhh
yani çok hayvan beslemek zekilik öylemi.Güldürme beni eğer sen konularla ilgili bişeyler bilip bilmeden yazılar yazıyorsan kimin zekice dawrandığı apaçık ortada görünüyor.Bende güvercin,kedi,köpek,muhabbet,saka,kanarya,kaplumbağa ve yeni olarak balık besliyorum.Ve hiçbir zaman bunları kimseyi aşağılamak için söylemedim. SAygılarımla
hülya akvaryumun çok güzel olmuş.Aman dikkat et tamammıbalık alırken sakın hastalıklı balık alıp benim gibi 2 günde 5 balık kaybetme...
teşekkür ederim. baktım alırken iyice hamilede yok bende..inşallah kayıp vermem..şu an için çok iyi görünüyolar..
şimdilik çok güzel o mavi ilactan sende al.adı da Contra-Ichthyo.Hem bitkilerede zarar vermiyo diye yazıyo içinde.Mantar falan olurlarsa çok iyiymiş 3 günde çözüyormuş ayriyetten 20 günde 1 defa 10 litre suya 1 damla damlatmanı tavsiye ediyor..
selam. benim hem 2adet kapluşum var hemde ayrı olarakta beslediğim balıklarım yani büyük bir akvaryumum var. ama malesefki kapluşlarımı hala o ölüm fanuslarında besliyorum daha onlara akvaryum alamadım. balıklarım zaman zaman ölüyor acaba kapluşlarımıda akvaryumuma koysam onlara bişey olurmu? hangi balıklarla yaşarlar (bende şu an japon var) onlarda zaman zaman oluşan mantar ve beyaz benek hastalığı kapluşlarada bulaşırmı? yardım ederseniz mutlu olurum:)
bence aynı akvaryuma koyma ama bir an önce kapluşlarada akvaryum temin et..
teker teker tombul balıklardan başlamak üzere yiyeceklerdir :)
balıklarına gösterdiğin özeni kapluşlarına da göster bence.
selam aynı suda yaşadıkları için hastalık onlara da bulaşabilir ama akvaryumun büyükse ve kaplumbağaların küçükse aynı akvaryuda yaşayabilirler ama dediğim gibi hastalıklarda onlara bulaşabilir.Bence ayrı akvaryuma biran önce geçmelisin