Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Balık akvaryum ısıtıcı filtre aldıım :) - 5.sayfa
Arkadaşlar bugün akvaryumuma balıklarımı koydum 1 erkek 3 dişi lepistes.3 dişi lepistesde hamile :)) 2 tanesi yavrulukta 1 tanesi akvaryumda dolaşıyor.Onun karnı fazla şiş değil onun doğumuna daha var ondan yavrluğa koymadım. çok güzel olacak inşallahhhhhh
hülya hadi al da balık resimlerini ekle bi görelim nasıl olacak :)
Hülya cım moralini bozma kimsenin dediklerinede kulak asma zevkine göre bir akvaryum olmuştur ADA nın yaşadığı yeri gördükten sonra emim ki balıklarınkide çok çok güzel olmuştur hepsine sağlıklar :)
evet işte akvaryumum :)) hani şu 30 litre su alan ve içine ısıtıcı, filtre, bitki ve balık sığmayacağı idda edilen akvaryum :)
gerçekten çok güzel görünüyor eline sağlık
teşekkür ederim..
ellerine sağlık çok güzel olmuş ben zaten emindim :)
Bravooo hülya999 resimdeki akvaryum 30ltlikse benim akvaryum mazot tankeri :)))
By_FaLCoN ;
Seni zeki olmaya davet ediyorum.Kaplumbağa-Balık-Kanarya-Köpek besliyorum.Biraz kafanı çalıştır siteyi biraz dolaş yazılarımdan faydalanmanı dilerim... :))
dediğim gibi bazı insanlar için yapacak bişey malesef yok kendi hallerine bırakmak lazım ne derse he he deyip geçeceksin takıldı bi kere ya artık gider bi boy böyle.. inanamadı tabi görünce :) .. üç beş bişey öğrenmişsin ordan burdan ama onları öğrenirken insan ilişkilerini atlamışsın..benimle ilgili bi şey yazma demiyorum duramazsın sen ama benim için senin fikirlerinin bi önemi yok git o engin bilgilerini kıymetini bilcek insanlarla paylaş. bak yeni bişey daha öğrendin 30 litre su alan akvaryumda da balık bakılıyomuş ısıtıcı filtre takılıyomuş. ben bilmediğim bi işe başlarken iyice araştırırım olur mu olmaz mı bakarım ondan sonra da yanlış yapsam da ufak tefek düzeltmesi kolay yanlışlar yaparım.. hiç bi şey bulamadın bi 30 litreye taktın.. 30 litre akvaryum deyince sen anlaya anlaya bi fanus anlıyosan ben ne yapayım. oldum artık deme sen de araştır da saçmalama böyle..