Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Balık akvaryum ısıtıcı filtre aldıım :) - 7.sayfa

Arkadaşlar bugün akvaryumuma balıklarımı koydum 1 erkek 3 dişi lepistes.3 dişi lepistesde hamile :)) 2 tanesi yavrulukta 1 tanesi akvaryumda dolaşıyor.Onun karnı fazla şiş değil onun doğumuna daha var ondan yavrluğa koymadım. çok güzel olacak inşallahhhhhh

img

by_falcon

20 yıl 2 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. en kısa sürede kaplumbağlarıma formlarınızda yazdığınız özellikte bir akvaryum alıcam. bana istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz hem ekvaryum hemde vitamin bulabileceğim yer varmı? teşekkür ederim...

img

erdoğdu

19 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam erdoğdu bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum.Eğer yakınsan Teknik Akvaryuma gidebilirsin.Ben balık almıştım hastaydılar ama sen vitamin ve akvarum alacağına göre sorun olmaz sanırım. http://www.teknikakvaryum.com.tr/ bu sitede onların sitesi daha detaylı bilgi bulabilirsin.Bence çok güzel bir petshop ama dediğim gibi balıklarım hastalandı.Fiyatlarda da indirim yapiyorlar tavsiye ederim...

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

selam By_FaLCoN en kısa sürede tavsiye ettiğin yere gidip gerekli malzemeleri alıcam yardımın için teşekkür ederim çok sağol:)

img

erdoğdu

19 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Büyük biryer 3 katlı :)Her türlü hayvan var en üst kattaki papağana bir bakarsın ortamala 40 yıldır orada :)

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar merhaba; Ben B. Onur Araniza bugun katildim. Daha onceden kaplumbaga besliyordum bugun de akvaryumm alip 4 tane balik attim icerisine. (2 kopek 2 japon) Fakat ogrenmek istedigim birsey var. Filtreyi surekli calisir vaziyette tutmam gerekli mi yoksa gunde bilirli bir sure calistirsam yeterli olur mu? Simdiden cok tesekkur ediyorum... Kolay gelsin...

img

b_onur

19 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb onur hoşgeldin filteyi sürekli çalıştırdığın zaman akvaryumda gözle görülür bir temzilik oluyor ama yineden hergün su alıp temiz ve dinlenmiş su koymayıda ihmal etme

img

septempt

19 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşlar ben yenı uye oldum benım 65 cm lık akvaryumum var ıcınde 11 tane ciklet bırtanede vatosum var yenı kurdum akvaryumu ve sadece suyunu deyıstırmek ve yem vermekden baska bışey bılmıyorum guzel bı akvaryum yapmam ıcın sızın fıklerınıze danısmak ıstedım bana yardımcı olursanız sevınırım ısıtıcı almadım cunkı akvaryumun derecesı 29 32 derece sureklı almam gerekmı kısaca bana sağlıklı ve guzel bı akvaryum kurmam ıcın neler yapmam gereknı soylersenız cok sevınırım sımdıden teşekkur ederım ılgınıze...

img

alper0624

15 yıl 7 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Balık bölümünde sorarsanız daha hızlı ve doğru ynıt alabilirsiniz.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ