Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Balık akvaryum ısıtıcı filtre aldıım :) - 4.sayfa
Arkadaşlar bugün akvaryumuma balıklarımı koydum 1 erkek 3 dişi lepistes.3 dişi lepistesde hamile :)) 2 tanesi yavrulukta 1 tanesi akvaryumda dolaşıyor.Onun karnı fazla şiş değil onun doğumuna daha var ondan yavrluğa koymadım. çok güzel olacak inşallahhhhhh
enini boyunu yüksekliğini falan ölçmedim 30 litrelik bir akvaryum derken 30 litre su aldığını söylemek istiyorum bazılarının anlama sorunu mu var? bi daha yazayım sorun değil 30 litre su alan akvaryumum var ve ben 25 litre civarı su koydum filtreyi çalıştırdım balıklarla birlikte ısıtıcı alcam çokkk rahat oda sığar beş kök saz bitkisi iki kök de başka bir bitki var sanırım halaç otu şimdi bazı çokk bilenler atlar hemen ne olduğunu bilmiyomusun diye de sorun değil ben hiç bir zaman her şeyi bildiğimi söylemedim tam aksine akvaryum da yeni olduğumu araştırıp başladığımı söyledim bilmediğim ve de yanlış aktardığım bişey olabilir ama ukalalığa gerek yok.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ..Ukalalık eden kim anlamadım ama Şu bir gerçektir Ukalalık Cahillikten,Bilgisizlikten her zaman daha iyidir...30lt.lik suya ısıtıcı,filtre,bitki yerleştirilmesi imkansız değilki birde balık koyulacak içine yalnış yazmış olmalısın bence hülya999!!!
BENDE en*boy*derinlik diye biliyordum nedense akvaryumunda aynı beyaz eşyalar gibi hesaplanacağını düşünmüştüm neyse öğrenmiş oldum :)
neyi tartışıyorsunuz anlamadım ama yazayım :) cm cinsinden 3 uzunluguda ölçün. çarpın.sonra 1000''e bölün.Alın size litre
DEEPFISHING48 Biz arkadaşlarla kaplumbağa beslemek için balık alıyoruz senin gibi 100 cm lik akvaryum alıp yada daha büyük akwaryum alıp balık beslemeyeceğiz.Ben çok balık alıyorum çünkü kapluşlara veriorum konuları anlamadan yorum yapma ltf.Birde insanlara bişeyler öğretmek istiyorsan kırmadan doğru şekilde cevap ver.Komik şeyler konuşmuyoruz ki sen hep gülesin.Çocuk bahçesi değil burası.Anlamadıysan eğer sor biz açıklayalım ona göre cevap ver konulara ........
arkadaşlar benim balıklarımın kuyrukları tül tül oluyo ölmeden önce araştırdım kuyruk erimesiymiş.Mantar ilacı alıp onu 3 gün kullanacağım filtreyi kapamalıymışım..ilacın adı Contra-Ichthyo bitkilere de zararı yokmuş.İnşallah hastalıkları geçer...
hala diyo 30 litre su alan akvaryuma ısıtıcı filtre takılmaz balık konmaz akvaryum küçük olabilir ama bana yeter bi süre neyse bazı insanları kendi haline bırakmak gerek.
:) belki o öyle mutlu :)
demekki benim akvaryum 112 litrelik eğer o kadar su koyarsam benimkiler firar eder
ben 30 litrelik akvaryumda kaplumbağa değil balık besliycem bi yere kaçamazlar.. ayrıca içinde 25 - 26 litre kadar su var.