Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Balık akvaryum ısıtıcı filtre aldıım :) - 3.sayfa

Arkadaşlar bugün akvaryumuma balıklarımı koydum 1 erkek 3 dişi lepistes.3 dişi lepistesde hamile :)) 2 tanesi yavrulukta 1 tanesi akvaryumda dolaşıyor.Onun karnı fazla şiş değil onun doğumuna daha var ondan yavrluğa koymadım. çok güzel olacak inşallahhhhhh

img

by_falcon

20 yıl 2 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

daha büyük hali için
:)
bazıları ortadaki mago kökümü diyordu.İşte oradaki kabuk :)

img

hamso

19 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hülya ben yeni aldım 12 milyona büyük bi ısıtıcı akvaryumum aynı seninkisi gibi.Bitki ısıtıcı filtrem var.İçinde şuan ortalama saymadım 20lepistes 2 çöpçü 2 vatos var.öğrenmek istediğin bişey olursa sorabilirsin...

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar bunlar benim balıklarıım :)

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

cevaplar için teşekkür ederim. akvaryumumun resmini kısa bi süre içerisinde eklerim. By_FaLCoN senin akvaryum büyük gibi duruyo sanırım fotoğrafta öyle çıkmış neyse BENİMKİ 30LT LİK Bİ AKVARYUM İÇİNE BİRAZ BİTKİ DİKTİM AZ BİLE GELDİ BALIKLARLA BİRLİKTE BİRAZ DAHA ALCAM. ÇOK ÇEŞİTLİ BİTKİLER VAR DEĞİŞİK BÜYÜKLÜKTE YANİ BİLMEYENLYER OLABİLİR.AKVARYUMUN BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE ALMAK ÖNEMLİ. ısıtıcı için bana 15 ytl dedi balık içinde 2 ytl

img

hülya999

20 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

By_FaLCoN benim şu anda akvaryumumdaki bitkiler senin akvaryumdakinden fazla ve biraz daha alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum. sende biraz daha ekle bence hem daha hoş görünür hemde yavrular daha iyi saklanır. ben yavruluk almadım almayıda düşünmüyorum bitkilerle korunmalarını sağlıycam tabi yavrularım olunca :)

img

hülya999

ÖZEL MESAJ

Selam Hamso yeni gördüm yazını en sonunda yediler :))

img

hülya999

ÖZEL MESAJ

Bizim burası ucuz satıyo o zaman balıklar 1 milyon ısıtıcı 12 milyon motor falan 10 milyon...Bitkilerin az olduğunu biliyorum ama şu an için aladım.O aldığım bitki uzadıkça kopartıyorsun tekrar dikiyorsun o minicikti büyüdü kopardım bidaha diktim bilmiyorum ama dikkat et bazı akvaryumcular salyangoz besliyor ve salyangozlar yumurtluyor ya da yawruları kalabiliyo bitkilerin üstünde.Eğer sen salyangozlu bir bitki alırsan bütün akvaryumun öyle dolu salyangoz oluyo ben beslemiştim balıklar için çok ömceleri dikkatli ol..

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

ama benim yemeleri için aldıgım balıkları yediler ilk beraber gelen balıkların tamamı duruyor. 6 lepistesi fuardan aldım 1.5ytl, 2 adet kaldı.

img

hamso

19 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

By_FaLCoN
341 Mesaj Gönderilme Tarihi : 01.10.2005 23:22:18
--------------------------------------------------------------------------------

hülya
ben yeni aldım 12 milyona büyük bi ısıtıcı akvaryumum aynı seninkisi gibi.Bitki ısıtıcı filtrem var.İçinde şuan ortalama saymadım 20lepistes 2 çöpçü 2 vatos var.öğrenmek istediğin bişey olursa sorabilirsin...

ROTFL ROTFL ROTFLhülyanınki gibi demen 30lt lik akvaryum aldığın anlamına geliyor By_FaLCoN  Awardsİnsanları yalnış bilgilendiriyorsunuz 30 lt.lik akvaryumda tek japon besliyebilirsin ancak  ROTFL ROTFL ROTFL:))))) 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ;

Akvaryumun kaç lt.lik olduğu boy*en*yükseklik'tir.Bilyeyen arkadaşlar öğrensin! Ghetto Fab:))))

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ