Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Balık akvaryum ısıtıcı filtre aldıım :) - 2.sayfa
Arkadaşlar bugün akvaryumuma balıklarımı koydum 1 erkek 3 dişi lepistes.3 dişi lepistesde hamile :)) 2 tanesi yavrulukta 1 tanesi akvaryumda dolaşıyor.Onun karnı fazla şiş değil onun doğumuna daha var ondan yavrluğa koymadım. çok güzel olacak inşallahhhhhh
hamile olanı yavruluga koydum.sabah ölü buldum. kaplumbağalar verdim bende neden oldu anlamadım derdi neydi acaba. tam bilgi bulamadım hiç.
hamso balıkları alıralmaz akvaryuma atmadın ninşallah onları bekletmen gereklii
bugün akvaryumumuz geldi pet&floradan bir tanede çöpçü balığı aldık yanlarına attık kovalamaca başladı :) filtreden çıkan hava kabarcıklarını yemeye çalışıyorlar :) Çöpçü acaip kurnaz kapluşların peşinden kayaların altından çıkıp kendini gösteriyor kapluşlar kovalamaya başlayınca yine pırtt diye kaçıyor . İnanılmaz Keyifliler kocaman alanları oldu bizde seğretmekten çok zevk alıyoruz akvaryumu olmayan arkadaşlara en kısa sürede birer tane edinmelerini tavsiye ediyorum. MUTLU KAPLUŞLAR İÇİN AKVARYUMM...
2 erkek 4 dişi lepistesten geriye kalanlar, 1 dişi yuvalıkta öldü,attım yediler. Eve geldiğimde ise 1 erkek 1 dişi kayıptı. 1 erkek 2 dişi kaldı.çöpçü vatozlar hala tam.
Selam bende bugün kurdum akvaryumu.30lt lik bir avaryum.bi tane filtre aldım atman marka bitkileri de diktim çalışıyo şimdi pazartesi balıkları alcam.benim su kaplumbağam yok sadece balık bakmak için kurdum kimse yemiyecek :)) ısıtıcı almadım daha balıklarla birlikte alcam fiyatı ne kadar biliyomusunuz? küçük ve derece ayarı olanların.
slm hülya ben 80 lik akvaryum için aldım 11 ytl
Selam ;
Akvaryumda Su kaplumbağası ve balıkların bir arada yaşaması uzun vadede imkansız!Kaplumbağalar balıkları yiyecek yada amonyak fazlalığından balıklar ölecek
(En iyi ihtimal)...
hülya999 ;
30lt lik akvaryuma ısıtıcı,filtre ve bitkilerin sığması imkansız..
Nasıl becerdin bravo
Ne balığı beslemeyi düşünüyorsun yardımcı olayım..
2 ay oldu yiyin artık.ne beceriksiz kaplumbağasınız siz!!!
lepistesler 2. günde yiyildi. çöpçü ve vatozu ellemiyorlar