Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

Kör ama çok tatlı bir kedi -
İsmi Kuzucan. 5,5 aylık bir erkek kedicik. Her iki gözü de malesef görmüyor. Hiç bir sağlık problemi yok. Tuvalet eğitimi var, kumunu mamasını kendi buluyor, sağlıklı bir kediden farkı ve ekstra hiç bir bakıma ihtiyacı yok. Sadece bol sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var. Onu çok sevecek ve hiç terketmeyecek, onun gözleri olacak bir aile arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

[ÇOK ACİL!] Aşılı Chincihilla/Tekir kırması -
Canım gibi sevdiğim "Gulf" adlı 10 aylık oğluma,3e4wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 3 gün içinde ona iyi bakabilecek bir aile bulmak zorundayım. Yeni bir eve taşındım ve ev sahibim kesinlikle kedi beslememe izin vermiyor. Gulf dünyanın en uslu, en sakin hayvanı. En belirgin özelliği siz onu severken onun da sizi sevmesi. Yanaklarını okşarken elinizi yalıyor, kucağınıza aldığınızda sarılır gibi yanaklarınızdan tutup burnunuzu yalıyor. Çok nadiren miyavlıyor ve çok temiz. Aşırı tüylü olmasına rağmen, neredeyse hiç tüy dökmüyor. Döktüğündeyse de grup halinde döktüğü için bir çırpıda alabiliyorsunuz. Ele, ayağa saldırma gibi huyları yok. 10 aydır bir kez olsun pençelerini çıkardığını görmedim. Tek istediği şey arada bir şımartılmak. Avrupa yakasında oturuyorum ve bu şirin tombulu sahiplenecek bir aileye ihtiyacım var 3 gün içinde. Elimde yalnızca iki fotoğrafı var şu an için, isterseniz yarın birkaç fotoğraf daha çekerim. Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

SATILIK iran kedisi yavruları.🔒 Üyelere Özel.BURSA -

Gri renkli, 2,5 aylık,erkek iran kedisi yavrusu.

Bilgi:Veteriner Hekim Suat Karataş 🔒 Üyelere Özel

mail:🔒 Üyelere Özel

iki adet van kedisi 1 ayl1k -
sadece istanbul içi verilcektir kedilerimiz bir ayl1k sütten kesilince hemen verilecek simdiden yer ar1yoruz anne alt1ndan kediler ikiside disidir gözleri renkli biri mavi diyeri bal uzun tüylü saf van kedisi tuvalet eyitimli ücreti 150 ytl dir iletisim 🔒 Üyelere Özel tel 🔒 Üyelere Özel

istanbuldan ücretsiz iran kedisi -
kedimiz 3 yas1ndad1r bütün as1lar1 tamd1r hiçbir sal1k puroblemi yoktur k1s1rlast1r1lmam1st1r sar1 renktedir kendine özgü asil bir kedidir saf persiyand1r sadece istanbul içi verebilirim sartlar1m kedimi sürekli görmek iyi oldugunu bilmektir iletisim : 🔒 Üyelere Özel

çook acil 2 gözü kör tekir kedi -
1,5 aylıkken gazete ilanından 2 gözü kör olarak aldığım tekir kediye çok acil yuva arıyorum aşıları tam tuvalet eğitimi var hatta çok titiz yemek ayrımı yapmaz ve kısırlaştırılmıştır. taşınmak zorunda olduğumuz için ve taşındığımız binada ev sahiplerinin kesinlikle kabul etmemesinden dolayı 2,5 yaşında kör kızımızı çok acil sahiplendirmek durumundayız 2 gözüde kör olduğu için cins yada sağlıklı kedilerden çok daha fazla sevginize muhtaç olan ve size çok daha fazla bağlanan minnoşu sahiplenmek isteyenler bana; 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel a mail atarak ulaşabilirsiniz Neşe ULUSOY

ücretsiz tiger boxer dişi-izmir -
izmir menderste bulunan dişi 2 yaşlarında tiger boxer ımı ücretsiz olarak veriyorum 🔒 Üyelere Özel nolu tlf. numaramdan ulaşabilirsiniz

450 ytl

🔒 Üyelere Özel

acil 2 gözü kör tekirimize sıcak bir yuvaa -
1,5 aylıkken gazete ilanından almış olduğumuz 2 gözü kör tekir kedimize yuva arıyorum tüm aşıları yapılmış tuvalet eğitimi var yemek ayrımı yapmayan şu anda 2,5 yaşında kesinlikle tırmalama huyu olmayan bir kedi diğer tüm cins ve sokak kedilerinden gözleri kör olmasından ötürü sevginize daha çok ihtiyaç duyan minnoşumu taşınmamızdan ve binada ev sahiplerimizin kesinlikle hiç bir hayvanı kabul etmemelerinden ötürü vermek durumundayım ilgilenenler ve lütfen ciddi olanlar bana 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan arayabilirsiniz yada 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirsiniz

2 AYLIK LOLİPOP ŞEKERİ OĞLAN../İSTANBUL -
2 AYLIK CİVARINDA,PİRE DAMLASI VE PARAZİT AŞISI YAPILDI,ÇOK SAĞLIKLI,OYUNCU,İNANILMAZ SEVECEN BİR BEBEK..ONU ÖMÜR BOYU SEVİP ÖZENLE BAKACAKSANIZ,AİLENİZE KATMAK İSTERSENİZ BİZİ ARAYIN.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

2 AYLIK CİVARINDA,PİRE DAMLASI VE PARAZİT AŞISI YAPILDI,ÇOK SAĞLIKLI,OYUNCU,İNANILMAZ SEVECEN BİR BEBEK..ONU ÖMÜR BOYU SEVİP ÖZENLE BAKACAKSANIZ,AİLENİZE KATMAK İSTERSENİZ BİZİ ARAYIN.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

acil iki aylık gri iran kedisi -
arkadaşlar iki aylık, pet shoptan aldığım ve ev arkadaşımın alerjisi olduğu için tekrar satmak istediğim gri iran kedimi sahiplenmek isteyenler bana ulaşsın. petshoptan aldığım fiyattan çok daha uygun bir fiyata satıyorum ücret 400 ytl aşıları tam ve sağlık karnesi var tel:🔒 Üyelere Özel msn: normajean35@hot istanbuldayım...

2 AYLIK,AŞILI PAMUK OĞLAN../İSTANBUL -
2 AYLIK,PARAZİT VE KARMA AŞISI YAPILDI,TUVALET EĞİTİMİ VAR,ÇOK SAĞLIKLI,SEVECEN,MIRIL MIRIL BİR BEBEK..İSTANBUL İÇİNDE ULAŞIM SAĞLANACAK..ONA YUVANIZI AÇARMISINIZ.. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

2 AYLIK,PARAZİT VE KARMA AŞISI YAPILDI,TUVALET EĞİTİMİ VAR,ÇOK SAĞLIKLI,SEVECEN,MIRIL MIRIL BİR BEBEK..İSTANBUL İÇİNDE ULAŞIM SAĞLANACAK..ONA YUVANIZI AÇARMISINIZ.. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel