Ücretsiz Kedi Verenler

[ÇOK ACİL!] Aşılı Chincihilla/Tekir kırması
Canım gibi sevdiğim "Gulf" adlı 10 aylık oğluma,3e4wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 3 gün içinde ona iyi bakabilecek bir aile bulmak zorundayım. Yeni bir eve taşındım ve ev sahibim kesinlikle kedi beslememe izin vermiyor. Gulf dünyanın en uslu, en sakin hayvanı. En belirgin özelliği siz onu severken onun da sizi sevmesi. Yanaklarını okşarken elinizi yalıyor, kucağınıza aldığınızda sarılır gibi yanaklarınızdan tutup burnunuzu yalıyor. Çok nadiren miyavlıyor ve çok temiz. Aşırı tüylü olmasına rağmen, neredeyse hiç tüy dökmüyor. Döktüğündeyse de grup halinde döktüğü için bir çırpıda alabiliyorsunuz. Ele, ayağa saldırma gibi huyları yok. 10 aydır bir kez olsun pençelerini çıkardığını görmedim. Tek istediği şey arada bir şımartılmak. Avrupa yakasında oturuyorum ve bu şirin tombulu sahiplenecek bir aileye ihtiyacım var 3 gün içinde. Elimde yalnızca iki fotoğrafı var şu an için, isterseniz yarın birkaç fotoğraf daha çekerim. Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Yanıtlamak için giriş yapın