Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

BIYIKLI -
Ölmek üzereyken sokaktan kurtardığım bir can. Veteriner tedavisiyle şimdi sağlığı tam olarak düzeldi, bomba gibi. Geçici olarak yanımda kalıyor. Yumuşacık, tam bir kucak kedisi. Tuvaletini kuma yapıyor, kuru mama yiyor. Acil güvenli bir yuva bulamazsak sokağa bırakmak zorundayım. Kucağınızda ve yuvanızda ona bir yer açar mısınız? Lütfen! Selma Tel. 🔒 Üyelere Özel

3 AYLIK BEYAZ PRENSES../İSTANBUL-ÜCRETSİZ -
GÜZEL KIZ 3 AYLIK,İÇ DIŞ PARAZİT İLAÇLARI YAPILDI,SAĞLIKLI BU GÜZEL KIZIN AİLESİ OLMAK,ÖMÜR BOYU ÖZENLE,SEVGİYLE BAKMAK İSTERSENİZ BİZİ ARAYIN,BOSTANCIDAYIM.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

GÜZEL KIZ 3 AYLIK,İÇ DIŞ PARAZİT İLAÇLARI YAPILDI,SAĞLIKLI BU GÜZEL KIZIN AİLESİ OLMAK,ÖMÜR BOYU ÖZENLE,SEVGİYLE BAKMAK İSTERSENİZ BİZİ ARAYIN,BOSTANCIDAYIM.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yavru beyaz sokak kedisi arıyorum bulan veya vermek isteyen olursa çok sevinirim -
arkadaşlar beyaz sokak kedisi arıyorum dışarıdan kedi almanın daha iyi olacağına karar verdim o yüzden sizlerden yardım bekliyorum ev arkadaşım beyaz istediği için beyaz arıyorum(yavru olursa sevinirim) şimdiden teşekkürler...

yavru beyaz sokak kedisi arıyorum bulan veya vermek isteyen olursa çok sevinirim -
arkadaşlar beyaz sokak kedisi arıyorum dışarıdan kedi almanın daha iyi olacağına karar verdim o yüzden sizlerden yardım bekliyorum ev arkadaşım beyaz istediği için beyaz arıyorum(yavru olursa sevinirim) şimdiden teşekkürler...

BEYAZ ERKEK VEYA DİŞİ İRAN BEBEK ARIYORUZ...! -

MERHABA SİTEYE YENİ ÜYE OLDUK,ÇOK TA MEMNUN OLDUK..

LÜTFEN ÜCRETİ NE KADAR İSE(MANTIK SINIRLARI DAHİLİNDE)

AŞAĞIDAKİ KRİTERLERİMİZE UYACAK BİR KEDİ ARIYORUZ.

İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..!

BEYAZ,ERKEK/DİŞİ,İRAN KEDİSİ YAVRUSU,

DİKKATLİ OKUYUN LÜFTEN..

ÜCRET KARŞILIĞI..

NOT;AMA BAKAMAYIP,ZOR DA KALAN VARSA VE BU KRİTERLERE YAKIN BİR KEDİSİ OLAN VARSA DA KARŞILIKLI GÖRÜŞÜP GELİP ALABİLİRİZ DE..

TECRÜBEMİZ VARDIR..

BEYAZ ERKEK VEYA DİŞİ İRAN BEBEK ARIYORUZ...! -

MERHABA SİTEYE YENİ ÜYE OLDUK,ÇOK TA MEMNUN OLDUK..

LÜTFEN ÜCRETİ NE KADAR İSE(MANTIK SINIRLARI DAHİLİNDE)

AŞAĞIDAKİ KRİTERLERİMİZE UYACAK BİR KEDİ ARIYORUZ.

İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..!

BEYAZ,ERKEK/DİŞİ,İRAN KEDİSİ YAVRUSU,

DİKKATLİ OKUYUN LÜFTEN..

ÜCRET KARŞILIĞI..

NOT;AMA BAKAMAYIP,ZOR DA KALAN VARSA VE BU KRİTERLERE YAKIN BİR KEDİSİ OLAN VARSA DA KARŞILIKLI GÖRÜŞÜP GELİP ALABİLİRİZ DE..

TECRÜBEMİZ VARDIR..

TEKİRİME SICAK BİR YUVA ARIYORUM!!FOTOLU -
ARKADAŞLAR AŞILARI TAM TUVALET EĞİTİMLİ ÇOOOK ZEKİ VE SEVGİYE DOYMAYAN BİR KEDİM VAR ADI JACO..MADDİ GÜÇLÜKLERDEN DOLAYI EV ARKADAŞI ALMAK DURUMUNDA KALDIĞIMDAN KEDİMİ VERMEK ZORUNDAYIM..BAKIMINA GÜVENEBİLECEĞİM BİR İNSAN ARIYORUM FAZLA VAKTİM YOK..TUVALETİ,SAĞLIK KARNESİ HERŞEYİ SİZİNDİR YETERKİ İYİ BAKILSIN..JACOMA SICAK BİR YUVA LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇOOK ACİL!!! İZMİR DE OLURSANIZ MASRAFLARIYLADA BİZZAT İLGİLENİRİM! iletişim:🔒 Üyelere Özel foto için.. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

4 AYLIK KARBEYAZ../İSTANBUL-ÜCRETSİZ -
4 AYLIK,YUMUŞACIK TÜYLÜ,MIRIL MIRIL BİR KIZINIZ OLSUN İSTERSENİZ BİZİ ARAYIN,BOSTANCIDAYIZ.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

4 AYLIK KARBEYAZ../İSTANBUL-ÜCRETSİZ -
4 AYLIK,YUMUŞACIK TÜYLÜ,MIRIL MIRIL BİR KIZINIZ OLSUN İSTERSENİZ BİZİ ARAYIN,BOSTANCIDAYIZ.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Ankara Van Mix BEMBEYAZ Disi bir prensesiniz olsun istermisiniz /Istanbul -

Sokakta zor durumda bulunan bu prensesin tedavileri kisirlastirmasi yapildi. 1 yas civarinda tuvalet terbiyesi var. Onu bir daha sokaga atmayacak omur boyu sevecek bir yuva ariyor. 🔒 Üyelere Özel iletisim kurabilirsiniz.

Ankara Van Mix BEMBEYAZ Disi bir prensesiniz olsun istermisiniz /Istanbul -

Sokakta zor durumda bulunan bu prensesin tedavileri kisirlastirmasi yapildi. 1 yas civarinda tuvalet terbiyesi var. Onu bir daha sokaga atmayacak omur boyu sevecek bir yuva ariyor. 🔒 Üyelere Özel iletisim kurabilirsiniz.

VETERİNERDEN İRAN -

VETERİNERDEN 1 YAŞINA ERKEK İRAN KEDİSİ

BAHÇELİEVLER VETERİNER KLİNİĞİ

02125542482

🔒 Üyelere Özel

VETERİNERDEN İRAN -

VETERİNERDEN 1 YAŞINA ERKEK İRAN KEDİSİ

BAHÇELİEVLER VETERİNER KLİNİĞİ

02125542482

🔒 Üyelere Özel

ücretsizzz!!! -
Merhaba!Ben istanbul/avcılardan Zeynep .Hastalığımdan dolayı artık kedime bakamıyorum ve ücretsiz vericek ev arıyorum.Özellikleri:İsmi:Bıcır,yaşı:3.5,cinsiyeti:dişi,cinsi:tekir,gözrengi:yeşil,aşıları tam ve kısırlaştırıldı,sakin,oyuncu ve uysal iletişim:🔒 Üyelere Özel

ücretsizzz!!! -
Merhaba!Ben istanbul/avcılardan Zeynep .Hastalığımdan dolayı artık kedime bakamıyorum ve ücretsiz vericek ev arıyorum.Özellikleri:İsmi:Bıcır,yaşı:3.5,cinsiyeti:dişi,cinsi:tekir,gözrengi:yeşil,aşıları tam ve kısırlaştırıldı,sakin,oyuncu ve uysal iletişim:🔒 Üyelere Özel

ücretsizzz!!! -

bengal desenli yavru kedi yuva arıyor/resimli -

parka atılan,bengal desenli yavru kedi yuva arıyor,parkta tir tir titrerken bulundu,şimdi sıcak bir yuva bekliyor,yuvasını açmak isteyenler veteriner hekim ömer yeşilçimene ulaşsınlar. ömer yeşilçimen tel:🔒 Üyelere Özel teşekkürler sevgiler/saygılar.