Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

sarman yavru yuva bekliyor/acil -

sevgili arkadaşlar,sarman yavru kedi yuva arıyor,çok sevimli,canayakın,uysal,sevecen,veteriner kontrolleri yapıldı,çok tatlı bir yavru,sokaklara geri dönmesin,lütfen yuvanızda bir yer açın,iletişim için veteriner ömer yeşilçimene ulaşabilirsiniz.

ÖMER YEŞİLÇİMEN TELEFON:🔒 Üyelere Özel

sevgili arkadaşlar,sarman yavru kedi yuva arıyor,çok sevimli,canayakın,uysal,sevecen,veteriner kontrolleri yapıldı,çok tatlı bir yavru,sokaklara geri dönmesin,lütfen yuvanızda bir yer açın,iletişim için veteriner ömer yeşilçimene ulaşabilirsiniz.

İST/TEKİR YAVRUYA ACİL YUVA -

SEVGİLİ ARKADAŞLAR,ÇOK CANAYAKIN,ÇOK SEVECEN,SEVİMLİ..BİR OKADARDA NARİN TEKİR YAVRUMUZA YUVA ARIYORUZ,İSTEYENLER VETERİNER HEKİM ÖMER YEŞİLÇİMENE ULAŞABİLİRLER.

TEŞEKKÜRLER.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR,ÇOK CANAYAKIN,ÇOK SEVECEN,SEVİMLİ..BİR OKADARDA NARİN TEKİR YAVRUMUZA YUVA ARIYORUZ,İSTEYENLER VETERİNER HEKİM ÖMER YEŞİLÇİMENE ULAŞABİLİRLER.

TEŞEKKÜRLER.

TEŞEKKÜRLER.

TEŞEKKÜRLER.

TEŞEKKÜRLER.

ACİL EV ARANIYOR -
Merhaba ben istabulavcılardan zeynep.Hastalığımdan dolayı artık kedime bakamıyorum ve kedime ev arıyorum herhangi bir ücret istemiyorum . özellikleri: cinsi:tekir,tüy rengi:kırçıllı gri,sarı,beyaz,cinsiyeti:dişi(kısırlaştırıldı ve aşıları tam),göz rengi:cam yeşili,tüy uzunluğu:orta boy yumuşak ve bakım istemez,banyo yapmaya alışkın,tüylerinin taranmasına alışkın,oyuncu,uykucu ve uysal ilgilenenler için e-mailim:🔒 Üyelere Özel

ACİL EV ARANIYOR -
Merhaba ben istabulavcılardan zeynep.Hastalığımdan dolayı artık kedime bakamıyorum ve kedime ev arıyorum herhangi bir ücret istemiyorum . özellikleri: cinsi:tekir,tüy rengi:kırçıllı gri,sarı,beyaz,cinsiyeti:dişi(kısırlaştırıldı ve aşıları tam),göz rengi:cam yeşili,tüy uzunluğu:orta boy yumuşak ve bakım istemez,banyo yapmaya alışkın,tüylerinin taranmasına alışkın,oyuncu,uykucu ve uysal ilgilenenler için e-mailim:🔒 Üyelere Özel

yavru kedi arayanlar-İZMİR -
tekir,sarmal,üç renkli Hangisini istersiniz? Hepsi de yavru. 🔒 Üyelere Özel

Yavru Kedi Arıyorum -
Yavru kedi arıyorum. Ankaradayım..Ankara kedisi ilk tercihim.Ancak olmasada olur... vermek isteyenler bana nasıl güveneceginizide bilmiyorum....İyi bakacagıma inaniyorum. 🔒 Üyelere Özel

yavru kedi arıyoruz :))) -
merhaba.....11. kat apartmandan kurtulduk ve Bodrum`da oturuyoruz .... beyaz veya siyah yavru bir kedi arıyoruz...tercihen erkek...bilgisi olan arkadaşlar lütfen haber versin msn/mail : 🔒 Üyelere Özel teşekkürler

yavru kedi arıyoruz :))) -
merhaba.....11. kat apartmandan kurtulduk ve Bodrum`da oturuyoruz .... beyaz veya siyah yavru bir kedi arıyoruz...tercihen erkek...bilgisi olan arkadaşlar lütfen haber versin msn/mail : 🔒 Üyelere Özel teşekkürler

MİNİK YAKIŞIKLI YUVA ARIYOR../İSTANBUL-BOSTANCI -
  1.5 AYLIK,İÇ DIŞ PARAZİT İLAÇLARI VERİLDİ,TUVALET EĞİTİMİ VAR,ÖMÜR BOYU ÖZENLE BAKILACAĞI,ÇOK SEVİLECEĞİ,ASLA TERK EDİLMEYECEĞİ YUVASINI,AİLESİNİ ARIYOR..BOSTANCIDAYIZ 0216 384 51 65

kızımıza ev arıyoruz -
s.a 10 yıldır bizimle yaşayan bir kedimiz var,şuanda prematüre olarak kızım dünyaya geldi ve doktor her türlü hayvanı yasakladı evde,kopmak bizim içinde zor olacak belki ama mecburuz ona gerçekten tüm sıcaklığıyla sahip çıkacak bir aile arıyoruz...resimlerinide yollarım e mail adresimi ve telefonumu yazıyorum bana en kısa zamanda dönerseniz 🔒 Üyelere Özel.........🔒 Üyelere Özel

safkan van kedileri 60 günlük ist -
kedilerimiz anne altından 60 günlük sütünü tam emmiş sağlıklı uzun tuyludür sadece istanbul içi verebiliyoruz bağcılarda ikamet ediyoruz ücretide düşünülür iyi bakabileceğine inandığımız ailelere vermek istiyoruz iyi günler dilerim iletişim 0212 655 52 18 sevim ada

kedime ev arıyorum -
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

hamile kedime ev arıyorum lütfen kedileri çok seven ve sabırlı olan biri cevap versin kedim cinsinden dolayı hırçındır onu yavrularından emzirme dönemi bitene kadar ayırmayacak biri olsun lütfennn

kedime ev arıyorum -

hamile kedime ev arıyorum lütfen kedileri çok seven ve sabırlı olan biri cevap versin kedim cinsinden dolayı hırçındır onu yavrularından emzirme dönemi bitene kadar ayırmayacak biri olsun lütfennn

kedime ev arıyorum -