Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Satılık discus Red Cover (San Merah) -
Mrb, İstanbul için 3 adet Red cover discus 7.5 - 8 cm arası tanesi 45-50 ytl (45-50 milyon) 🔒 Üyelere Özel

Satılık discus Red Cover (San Merah) -
Mrb, İstanbul için 3 adet Red cover discus 7.5 - 8 cm arası tanesi 45-50 ytl (45-50 milyon) 🔒 Üyelere Özel

melekler -
200 e yakın çeşitli boyda melek dış filtre ile takas edilir.İzmir Bornova''da.

2 tane F1 Erkek, 4 tane Dişi yunus -
Tek satma taraftarı değilim pek ama anlaşırsak olabilir.2 koloni halinde satmayı planlıyorum. 1 F1 erkek + 2 dişi : 85ytl 2 F1 erkek + 4 dişi : 150ytl Mahmut Yılmaz, Beykoz-Istanbul 🔒 Üyelere Özel

2 tane F1 Erkek, 4 tane Dişi yunus -
Tek satma taraftarı değilim pek ama anlaşırsak olabilir.2 koloni halinde satmayı planlıyorum. 1 F1 erkek + 2 dişi : 85ytl 2 F1 erkek + 4 dişi : 150ytl Mahmut Yılmaz, Beykoz-Istanbul 🔒 Üyelere Özel

gromi, beta, ve canlı doğuranlar arıyorum -
amatör üreticilerden gromi, beta, kılıç,lepistes vb arıyorum ankara 🔒 Üyelere Özel

amatör üreticilerden gromi, beta, kılıç,lepistes vb arıyorum ankara 🔒 Üyelere Özel

frontoza -
mugla civarından frontoza arayan arkadaslara yardımcı olmak istiyorum elimde 8 adet 3-4 cm bluezaire var uygun fiyat veren arkadasa vericem

frontoza -
mugla civarından frontoza arayan arkadaslara yardımcı olmak istiyorum elimde 8 adet 3-4 cm bluezaire var uygun fiyat veren arkadasa vericem

Satılık 4 cins discus -
Mrb, İstanbul içinden 2 adet yaklaşık 8.5 cm büyüklüğündeki super red turquoise tanesi 38 ytl (38milyon) 1 adet 8 cm büyüklüğündeki Golden star 35 ytl (35 milyon) 1 adet 7.5 cm büyüklüğündeki Ghost Discus 30 ytl (30 milyon) Mail adresimden ulaşabilirsiniz : 🔒 Üyelere Özel

sarı prensesler-istanbul -
kaliteli yemlerle beslenmiş 3.5 aylık sarı prensesler, tanesi 3lira. 🔒 Üyelere Özel

çok sağlıklı dişi gromi -
balığı satmak istemiyorum ama mecbur kaldığım için satmak zorundayım oldukça sağlıklı bir dişidir ama biraz kıskanç nerdeyse japonlarla çiftleşcek kadar akvaryumumda 6 7 çeşit balık var 2 adet de japon var biri dişi diğeri erkek gromi erkek jopanun yanından ayrılmıyo ve diğer balıklara saldırıyor bütün japon yumurtalarını yedi ama birini başka akvaryumda büyüttüm neyse gromi oldukça haraketli bir balık bayağı zamandır ben bakıyorum almak isteyen olursa bana 🔒 Üyelere Özel ten ulaşabilir

Astronot ve Piranha veriyorum -
Arkadaşlar selamlar; 10 cm''lik sağlıklı ve güzel bir astronotum ile üç adet pacu piranhamı bedavaya veriyorum, İstanbul Sarıyer''de oturuyorum, almak isteyen arkadaşlar bu tarafa gelirse çok sevinirim. Verme sebebim akvaryumumdaki diğer balıklar tarafından hırpalanmaları. Şimdilik onları ayırdım ama acele edersek süper olur..

Arkadaşlar selamlar; 10 cm''lik sağlıklı ve güzel bir astronotum ile üç adet pacu piranhamı bedavaya veriyorum, İstanbul Sarıyer''de oturuyorum, almak isteyen arkadaşlar bu tarafa gelirse çok sevinirim. Verme sebebim akvaryumumdaki diğer balıklar tarafından hırpalanmaları. Şimdilik onları ayırdım ama acele edersek süper olur..

135 - 60 - 45 Acil Satılık -
acilen satılık 135 - 60 - 45 cm uzunluğunda akvaryumumu deniz akvaryumuna cevırecegım ıcın satıyorum Not: Özel Yaptırdıgım Demir İşlemeli masası içindedir Atman EF-3 dış Filitre Atman 200 Wath ısıtıcı Power İç Filtre 300-3L Bol Miktarda Kum Özel Boyalı Kayalar isteyene 2 adet Yunus Çiklit 6-7 cm (1 dişi-erkek ) 4 adet byaz zebra yavrusu 1-2 cm 4 adet portakal çiklit 2-4 cm 2 adet papağan (yavru) 2-4 CM ve fazlası mevcuttur Fiyat 400 ytl dir ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulasabılırler kargoyla gonderebılırım.