Tek satma taraftarı değilim pek ama anlaşırsak olabilir.2 koloni halinde satmayı planlıyorum.
1 F1 erkek + 2 dişi : 85ytl
2 F1 erkek + 4 dişi : 150ytl
Mahmut Yılmaz, Beykoz-Istanbul 🔒 Üyelere Özel
Tek satma taraftarı değilim pek ama anlaşırsak olabilir.2 koloni halinde satmayı planlıyorum.
1 F1 erkek + 2 dişi : 85ytl
2 F1 erkek + 4 dişi : 150ytl
Mahmut Yılmaz, Beykoz-Istanbul 🔒 Üyelere Özel
Mrb,
İstanbul içinden
2 adet yaklaşık 8.5 cm büyüklüğündeki super red turquoise tanesi 38 ytl (38milyon)
1 adet 8 cm büyüklüğündeki Golden star 35 ytl (35 milyon)
1 adet 7.5 cm büyüklüğündeki Ghost Discus 30 ytl (30 milyon)
Mail adresimden ulaşabilirsiniz : 🔒 Üyelere Özel
balığı satmak istemiyorum ama mecbur kaldığım için satmak zorundayım oldukça sağlıklı bir dişidir ama biraz kıskanç nerdeyse japonlarla çiftleşcek kadar akvaryumumda 6 7 çeşit balık var 2 adet de japon var biri dişi diğeri erkek gromi erkek jopanun yanından ayrılmıyo ve diğer balıklara saldırıyor bütün japon yumurtalarını yedi ama birini başka akvaryumda büyüttüm neyse gromi oldukça haraketli bir balık bayağı zamandır ben bakıyorum almak isteyen olursa bana 🔒 Üyelere Özel ten ulaşabilir
Arkadaşlar selamlar;
10 cm''lik sağlıklı ve güzel bir astronotum ile üç adet pacu piranhamı bedavaya veriyorum, İstanbul Sarıyer''de oturuyorum, almak isteyen arkadaşlar bu tarafa gelirse çok sevinirim. Verme sebebim akvaryumumdaki diğer balıklar tarafından hırpalanmaları. Şimdilik onları ayırdım ama acele edersek süper olur..
Arkadaşlar selamlar;
10 cm''lik sağlıklı ve güzel bir astronotum ile üç adet pacu piranhamı bedavaya veriyorum, İstanbul Sarıyer''de oturuyorum, almak isteyen arkadaşlar bu tarafa gelirse çok sevinirim. Verme sebebim akvaryumumdaki diğer balıklar tarafından hırpalanmaları. Şimdilik onları ayırdım ama acele edersek süper olur..
Arkadaşlar selamlar;
Arkadaşlar selamlar;
Arkadaşlar selamlar;
Arkadaşlar selamlar;
acilen satılık
135 - 60 - 45 cm uzunluğunda akvaryumumu deniz akvaryumuna cevırecegım ıcın satıyorum
Not: Özel Yaptırdıgım Demir İşlemeli masası içindedir
Atman EF-3 dış Filitre
Atman 200 Wath ısıtıcı
Power İç Filtre 300-3L
Bol Miktarda Kum
Özel Boyalı Kayalar
isteyene
2 adet Yunus Çiklit 6-7 cm (1 dişi-erkek )
4 adet byaz zebra yavrusu 1-2 cm
4 adet portakal çiklit 2-4 cm
2 adet papağan (yavru) 2-4 CM
ve fazlası mevcuttur
Fiyat 400 ytl dir
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel
nolu telefondan bana ulasabılırler
kargoyla gonderebılırım.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.