Arkadaşlar selamlar;
10 cm''lik sağlıklı ve güzel bir astronotum ile üç adet pacu piranhamı bedavaya veriyorum, İstanbul Sarıyer''de oturuyorum, almak isteyen arkadaşlar bu tarafa gelirse çok sevinirim. Verme sebebim akvaryumumdaki diğer balıklar tarafından hırpalanmaları. Şimdilik onları ayırdım ama acele edersek süper olur..
viz bana bir adet pacu verirsen sevinirim bende bayğı çeşit var eve 2 adet akvaryum kurdum 3.de bir adet pacu var ona arkadaş bir adet verirsen sevinirim eğer istersen sarıyere yakın bir yerden alırım tabi kabul edersen cevabını bekliyorum bu konuda bayağı ciddiyim ... adım emre çolak 🔒 Üyelere Özel
Tabi veririm, hafta içi ararım seni, yalnız öbürlerini de vermek istiyorum, o konuda nasıl yardımcı olabilirsin?
viz benim walla dediğm gibi 3 . akvaryuma en fazla 3 tane koyabilirim aslında büyük akvaryuma etçil istiyodum ama olmadı neyse ben bizim kilere sorarım zaten bir tanıdık almayı düşünüyodu almadıysa işi olmuş bil
Emre arkadaşım çok sağol; perşembe günü gibi müsait olacağım, seni arayacağım. sen de müsaitsen hallederiz. Ayrıca pacular et te yiyorlar:)
Çok teşekkürler..
perşembe öğlen telefonunu bekliyeceğim balıklar için bir kaç kişi ayarladım