Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

ıcemen ve s.prenses -
2 erkek 8 dişi ıcemen 1 erkek 1 dişi s.prenses balıklar damızlık olup şu an ağzında yavru olanlar vardır hepsi birlikte 120ytl ankara dayım tel no:🔒 Üyelere Özel

SATILIK FRONTOSA -
SATILIK FRONTOSA 25CM. FİYATI:80 YTL

motor araniyooooooooooo -
selam arkdaşalr atman f-338 araniyo bana maliden ulasin 🔒 Üyelere Özel

TROPHEUS CİMBA + AKVARYUM -
ARTIK İLGİLENEMEDİĞİM AKVARYUMUMU SATIYORUM. 9 ADET TROPHEUS CİMBA 4-6 CM CİVARLARINDA ÇOK SAĞLIKLI BİR KOLONİ 100X60X40 CM LİK FÜL DONANIMLI DIŞ FİLTRELİ AKVARYUMUMLA BERABER. FİYAT : 600.-YTL İYİ TÜRDEN PAPAĞAN VE KANARYALARLA TAKAS DÜŞÜNÜLEBİLİR. 0212 696 06 68 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel '' dan bana ulaşabilirsiniz FİYATTA BİŞEYLER DAHA YAPILABİLİR.

TROPHEUS CİMBA + AKVARYUM -
ARTIK İLGİLENEMEDİĞİM AKVARYUMUMU SATIYORUM. 9 ADET TROPHEUS CİMBA 4-6 CM CİVARLARINDA ÇOK SAĞLIKLI BİR KOLONİ 100X60X40 CM LİK FÜL DONANIMLI DIŞ FİLTRELİ AKVARYUMUMLA BERABER. FİYAT : 600.-YTL İYİ TÜRDEN PAPAĞAN VE KANARYALARLA TAKAS DÜŞÜNÜLEBİLİR. 0212 696 06 68 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel '' dan bana ulaşabilirsiniz FİYATTA BİŞEYLER DAHA YAPILABİLİR.

FRONTOZA VE YUNUSLAR -
10 ADET 5-7CM ARASI KOLONİ FRONTOZA (275YTL) 1 ADET 20CM KAFALI ERKEK YUNUS 1 ADET 13CM KAFALI ERKEK YUNUS 2 ADET 13CM KAFALI DİŞİ YUNUS YAVRU ALINMIŞTIR.(125YTL) DAMIZLIK FRONTOZA İLE TAKAS EDİLİR (🔒 Üyelere Özel)

FRONTOZA VE YUNUSLAR -
10 ADET 5-7CM ARASI KOLONİ FRONTOZA (275YTL) 1 ADET 20CM KAFALI ERKEK YUNUS 1 ADET 13CM KAFALI ERKEK YUNUS 2 ADET 13CM KAFALI DİŞİ YUNUS YAVRU ALINMIŞTIR.(125YTL) DAMIZLIK FRONTOZA İLE TAKAS EDİLİR (🔒 Üyelere Özel)

calvus ilanı iptal -
calvus ilanı iptal.anubaıs türleri ve java moss arıyorum.dikenli vatoz yavrusu(1,5cm) ile takas yapabilirim ankara

FRONTOZA -
DAMIZLIK 25CM 150YTL YER ANKARA

SATILIK PİRANHA -
12 CM LİK PİRANHA SATILIKTIR. İRT. OGUZ_ERDEM_@HOTMAİL.COM

acilen satılık pirhanalar -
ACİLEN SATILIK 3 ADET PİRANA (PAKU) 20 CM 1 ADET KEDİ BALIĞI HEPSİ 50 YTL TANESİ 20 YTL YEM VAYA CİKLET TÜRLERİ İLE TAKAS OLUR İST PENDİK 0216 493 45 00 (ORHAN)

LEPTESOMA DAMIZLIK ve YAVRU -
Tricolor leptosoma ister yavru ister damızlık pazarlıkta anlaşırsak satabilirim izmit ten evde üretim yapıyorum ayrıca bir erkek 16 dişiden oluşan yunus kolonimde var isteyenlere yavru yunus satabilirim tel 🔒 Üyelere Özel

LEPTESOMA DAMIZLIK ve YAVRU -
Tricolor leptosoma ister yavru ister damızlık pazarlıkta anlaşırsak satabilirim izmit ten evde üretim yapıyorum ayrıca bir erkek 16 dişiden oluşan yunus kolonimde var isteyenlere yavru yunus satabilirim tel 🔒 Üyelere Özel

satılık piranha -
20 cm lik piranha satılıktır. fiyatı 50 ytl

satılık piranha -
20 cm lik piranha satılıktır. fiyatı 50 ytl

anubıas türleri ve java moss arıyorum -
anubıas türlerı ve java moss arıyorum.elimde 1,5cm dikenli vatoz yavruları var bunlarlada takas yapabilirim.değişik bitkilerede açığı.ankara etlik cep:🔒 Üyelere Özel selçuk tekin mail adresim 🔒 Üyelere Özel

kedi balığı takas -
İki adet 20-22cm kedi balığını bitkilerle takas etmek istiyorum.ANKARA.

kedi balığı takas -

kedi balığı takas -

kedi balığı takas -