Elimde bulunan 6 adet green terror ve 2 adet büyük leopar vatozu satıyorum..Hiç bir sorunları yok, oldukça sağlıklılar.Sadece başka bir tür bakmak istemem sebebiyle satıyorum.Vatozların boyları 20 cm civarı.Aquaların yarısı 10 cm yarısı da 7 cm civarında. Hepsinin toplam fiyatı 60 ytl.Piyasa fiyatlarını göz önünde tutarak,istediğim ücretin düşük olduğu kanaatindeyim.Almak isteyen arkadaşlara fotoğraflarını gösterebilirim.
Elimde bulunan 6 adet green terror ve 2 adet büyük leopar vatozu satıyorum..Hiç bir sorunları yok, oldukça sağlıklılar.Sadece başka bir tür bakmak istemem sebebiyle satıyorum.Vatozların boyları 20 cm civarı.Aquaların yarısı 10 cm yarısı da 7 cm civarında. Hepsinin toplam fiyatı 60 ytl.Piyasa fiyatlarını göz önünde tutarak,istediğim ücretin düşük olduğu kanaatindeyim.Almak isteyen arkadaşlara fotoğraflarını gösterebilirim.
14 adet Pygocentrus nattereri (red belly) 4-10 cm arasındalar. 4 tanesi 8-10 cm aralığında, 1 tanesi 7 cm, 1 tanesi 6cm. Geri kalan 8 tane ise 4-5 cm civarında. Hepsi çok sağlıklı... 4-5 cm civarı olanlar 15, diğerleri ise 35 Ytl''dir.
selamlar. yerim kalmadigi icin filtrelerimden birini satiyorum.alet saatte 600 lt. suyu filtreleyebiliyor.baya kuvvetli yani.fiayi sadece 17.5 ytl..bu fiyata boyle urun bulunmaz. hicbir tamir ve ariza gormedi cunku sadece 1.5 ay kullandim. ilgilenenler
🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler.sadece ankara icin...kargoyla gonderirim ama size ekonomik olmaz.sevgiler....
1 ADET 17 cm erkek,2adet 7-8 cm dişi bir tanesi 7 bant,1adet 5 cm lelupi,iki adet 20-22cm kedi balığı discus çeşitleriyle veya cins yavru köpekle değiştirmek istiyorum.SELAMLAR
1 adet 4 cm , 4 adet 6 cm , 2 adet 8 cm , 1 adet 13 cm ,1 adet 15 cm frontozalar satılıktır.
10 adet 10 cm damızlık yavru veren sarı prenses 20 adet 7 cm sarıprenses 60 adet cesıtlı boylarda yavru sarı prenses satılıktır
ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine yazmaları yeterlidir.
ilginize tesekkurler.
1 adet 4 cm , 4 adet 6 cm , 2 adet 8 cm , 1 adet 13 cm ,1 adet 15 cm frontozalar satılıktır.
10 adet 10 cm damızlık yavru veren sarı prenses 20 adet 7 cm sarıprenses 60 adet cesıtlı boylarda yavru sarı prenses satılıktır
ilginize tesekkurler.
ilginize tesekkurler.
SATILIK BALIK VE AKVARYUM
1 adet argus 20 cm
1 adet akara 20 cm
1 adet türünü bilmedğim noktali balik resimde göre bilirsiniz 12-13 cm
1 adet frontoza 13 -14 cm dişi
1 adet 15 -17 cm vatoz
1 adet orta boy papağan
2 adet çift devamlı yavru aldığım imparator 10 cm
3 adet devamlı yavru aldığım 1 erkek 2 dişibeyaz prenses 11 cm
2 adet çift yaprak D 11 cm E 13-14 cm yakında yavru vermeye başlarlar
1 adet ahlen 13 cm erkek
2 adet çift sarı prenses
2 adet çift yunus 12-13 cm yakında yavru vermeye başlarlar
1 adet dolaplı 85-53-38 ışık sistemli komple kapak ve öne doğru oval şekilde siyah akvaryum gerçekten mükemmel bir akvaryum akvaryum 6 aylıktır.
balıklari alttaki sitede göre bilirsiniz resimler biraz karanlık çıkmış özür dilerim
Not : Fiyat belirtmedim lutfen tekliflerinizi 🔒 Üyelere Özel adresine yada cep: 🔒 Üyelere Özel numaraya yapa bilirsiniz. eyer toptandan almak istiyorsanız fiyatında indirim yaparım yerim istanbulda
🔒 Üyelere Özel -- RESİMLER
2 erkek 8 dişi ıcemen 1 erkek 1 dişi s.prenses
balıklar damızlık olup şu an ağzında yavru olanlar vardır
hepsi birlikte 120ytl ankara dayım tel no:🔒 Üyelere Özel
2 erkek 8 dişi ıcemen 1 erkek 1 dişi s.prenses
balıklar damızlık olup şu an ağzında yavru olanlar vardır
hepsi birlikte 120ytl ankara dayım tel no:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.