Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

frontesa ve çeşit balıklar -
4cm calvus yellow 12 ytl m fenestratıus 3,50 ytl 7-8cm frontesa 28 ytl 5-6cm frontesa 17,50 ytl mml yaprak 4,50 ytl m red katanga 3,50 ytl m jevel red 3 ytl m yunus 3,50 ytl ml yellow nyassae 5 ytl m p.zebra red 3,50 ytl m blue acara 3,50ytl m ahli 3,75 ytl m venüstüs 3,75 ytl m yellow prenses 4 ytl arkadaşlar balık siparişlerini toplamaya başlıyorum eğer isteyen arkadaşlar var ise 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabılırler.ŞEHİR DIŞINADA YOLLUYABİLİRİZ.DİSCUS VE CANLI DOĞURAN ÇEŞİTLERDE VAR YOK YOK VALLA. 🔒 Üyelere Özel

4cm calvus yellow 12 ytl m fenestratıus 3,50 ytl 7-8cm frontesa 28 ytl 5-6cm frontesa 17,50 ytl mml yaprak 4,50 ytl m red katanga 3,50 ytl m jevel red 3 ytl m yunus 3,50 ytl ml yellow nyassae 5 ytl m p.zebra red 3,50 ytl m blue acara 3,50ytl m ahli 3,75 ytl m venüstüs 3,75 ytl m yellow prenses 4 ytl arkadaşlar balık siparişlerini toplamaya başlıyorum eğer isteyen arkadaşlar var ise 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabılırler.ŞEHİR DIŞINADA YOLLUYABİLİRİZ.DİSCUS VE CANLI DOĞURAN ÇEŞİTLERDE VAR YOK YOK VALLA. 🔒 Üyelere Özel

DISCUS ARIYORUM -
SELAM ARKADASLAR. ELINDE GENC DISCUSLARI OLANLAR VE SATMAK ISTIYENLER LUTFEN ILGILENSINLER.SEVGILER...

DISCUS ARIYORUM -
SELAM ARKADASLAR. ELINDE GENC DISCUSLARI OLANLAR VE SATMAK ISTIYENLER LUTFEN ILGILENSINLER.SEVGILER...

SATILIK ZEBRA YAVRULARI -
KENDİ URETİMİM OLAN ZEBRAYAVRULARIMI UZULEREK SATIYORUM.GERCEKTEN COK KALİTE VE HORMONSUZLAR.SİZDE EDİNİN VE URETİN CUNKU KOLAY URUYORLAR.İLGİLENEN ARKADASLARLA İRTİBATA GECELİM. SEVGİLER...

UYGUN komple satılık akvaryum + balık -
125*50*65 mobilyalı ışık tertibatı+ kum +kaya + bitki + atman 3336 dış motor + jager ısıtıcı + atman hava motoru + hava taşı + atman iç filtre + atman ısıtıcı + bir adet 4l iç motor + 65*40*50 ebadında aliminyum kapaklı akvaryum ışıklandırma tertibatıyla beraber+65 lik bir yavru akvaryumu (bu saydıklarım 2,3 aylık tır iş yogunlugum sebebiyle satıyorum) 25 tane damızlık sarı prenses(portakal renginde olanlardan) 4 erkek 21 dişi + 7 tane orta boy sarı prenses(2 ay sonra damızlık boyda olacaklar) 100den fazla herboy yavru (kendi üretimim) 9 adet frontoza ( 1 adet 4 cm 2 adet 6 cm 2 adet 7,8 cm 2 adet 9,10 cm 1 adet 12 cm 1 adet 14 cm 3 erkek 6 dişi 1 erkekten emin değilim) bunların hepsi 1200 ytl ye satılıktır.pazarlık payı vardır. ankarada oturmaktayım. İLGİLENENLERİN 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmaları yeterlidir.

kıgoma frontoza -
elımde bulunan 2 adet 15cm erkek , 3 adet 12 cm dişi kigoma frontozalar (7 bant) satılıktır. fıyat 400 ytl.

kıgoma frontoza -
elımde bulunan 2 adet 15cm erkek , 3 adet 12 cm dişi kigoma frontozalar (7 bant) satılıktır. fıyat 400 ytl.

kıgoma frontoza -

Leptosoma Mpulungu Damızlık -
2E 2D Damızlık Mpulungu 1E 1D Damızlık Malasa 15 adet Mpulungu yavru (Damızlıkları Kendi Yavruları) AlıcıLAR İLE PAZARLIK YAPILIR gÖLCÜK/Kocaeli 🔒 Üyelere Özel

3erkek 7dişi frontosa burundi satılık İZMİT -
frontosalarımı uygun fiyattan satışa çıkarmış bulunmaktayım 16cm erkek 90 ytl 13cm erkek 70 ytl 9cm erkek 55 ytl 9cm dişi 50 ytl 8cm dişi 40 ytl 8cm dişi 40ytl 7cm dişi 35ytl 3x6cm dişi 90 ytl henüz yavru alamadım üretim için çok elverişliler. koloniyi bozmak istemeyenler için hepsi 400 ytl izmit alıcıları ilk tercihimdir. bülent cep.🔒 Üyelere Özel

2-3 cm arası 6 bant Brundi Frontoza -
Selamlar, Elimde 2-3 cm arası 6 bant brundiler mevcut olup isteyen arkadaşlara verebilirim.Forumlara bakmaya pek zaman bulamıyorum isteyenler bu mail adresinden bana ulaşabilir istyenlerle msn.dede konuşabiliriz 🔒 Üyelere Özel saygılarımla...

Frontosa -
1 Adet Frontosa Brundi var elimde 5-6 cm satmak istiyorum ilgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel adresinden veya 🔒 Üyelere Özel numaralı telefonden ulaşabilirler dişi sanırım balık

challenger -
10 adet 25-35 cm. arası challenger. 3 cm iken alıp büyüttüm. Antalya.🔒 Üyelere Özel

frontesa -
7-8 cm frontesa 30 ytl 5-6 cam frontesa 20 ytl m yellow prenses 3 ytl m yunus 3 ytl m ahli 3 ytl m venüstüs 3 ytl m red katanga 4,5 ytl bitki ve discus cesıtlerımızde var ısteyenlere yardımcı olabılırım toplu satışlarımız vardır sehır dısınıa gonderım vardır ılgılenen arkadaslara daha detaylı bılgı verebılırım. saygılar.

frontesa -
7-8 cm frontesa 30 ytl 5-6 cam frontesa 20 ytl m yellow prenses 3 ytl m yunus 3 ytl m ahli 3 ytl m venüstüs 3 ytl m red katanga 4,5 ytl bitki ve discus cesıtlerımızde var ısteyenlere yardımcı olabılırım toplu satışlarımız vardır sehır dısınıa gonderım vardır ılgılenen arkadaslara daha detaylı bılgı verebılırım. saygılar.

frontesa -

frontesa -

Kafalı yunus yavruları -
Orjinal yunus yavruları hakkında bilgi ve resim ve fiyat için 🔒 Üyelere Özel