Satılık Balıklar

frontesa ve çeşit balıklar
4cm calvus yellow 12 ytl m fenestratıus 3,50 ytl 7-8cm frontesa 28 ytl 5-6cm frontesa 17,50 ytl mml yaprak 4,50 ytl m red katanga 3,50 ytl m jevel red 3 ytl m yunus 3,50 ytl ml yellow nyassae 5 ytl m p.zebra red 3,50 ytl m blue acara 3,50ytl m ahli 3,75 ytl m venüstüs 3,75 ytl m yellow prenses 4 ytl arkadaşlar balık siparişlerini toplamaya başlıyorum eğer isteyen arkadaşlar var ise 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabılırler.ŞEHİR DIŞINADA YOLLUYABİLİRİZ.DİSCUS VE CANLI DOĞURAN ÇEŞİTLERDE VAR YOK YOK VALLA. 🔒 Üyelere Özel

nerde oturosun ?

istanbulda oturuyorum sehır dısına yollama ımkanım var cıft posetlerde oksıjenlıyerek yolluyoruz SAYGILAR

merhaba istanbulda oturuyorum bende 🔒 Üyelere Özel adresine msn e gelirseniz konusuruz tesekurler

selam sarı prenseslerin boyları ne kadar onu belirtirsen sevinirim bi de şehir dışına otobüsle mi yoksa kargo ile mi gönderiyosun

slm akvaryum_cu ben elazığda oturuyom bana blue acara yollarmısın bir çift nakliyeyle ne kadar olur hemen yolla ben alırım elazığdayım iyi günler

Black Cameron Calvus ve Blue Zaire Frontosa var mı?varsa boyu ve fiyatı hakkında bilgi rica ediyorum.

Black Kamerun Kalvus varsa ben de alabilirim. Yerinizi bildirirseniz bakmaya gelirim. Ben de istanbuldayım. 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz.

Yanıtlamak için giriş yapın