Kendi üretimhanemde kullandığım süper damızlık cikletlerimi satıyorum.12-18cm Prenses imparator kayzer mücevher kaliko akara
balıklarım malavi gölü mbuna versiyonu %100 orjin ve sürekli yavru alıyorum.Memleket değişikliği ile kapatmak zorundayım.
40 tane kadar var hepsini 7 ytl den vereceğim.
yerim istanbul avcılarda tel:02126908828 cep 🔒 Üyelere Özel serdar
Kendi üretimhanemde kullandığım süper damızlık cikletlerimi satıyorum.12-18cm Prenses imparator kayzer mücevher kaliko akara
balıklarım malavi gölü mbuna versiyonu %100 orjin ve sürekli yavru alıyorum.Memleket değişikliği ile kapatmak zorundayım.
100 Adet yavru cikletimi satıyorum tane 2,00 YTL.15 adetten fazla alanlara tane 1,75 Ytl.Kargo ücreti alıcıya aittir. Ankara ya yakın her yere gönderebilirim ( İSTANBUL DAHİL )irtinat için 🔒 Üyelere Özel msn adresim hergün sabah 09:00 ile akşam 18:30 saatleri arasında açıktır.
akvaryumumdaki balık çeşidini değiştirmek istediğim için 6-7 cm boyunda 2 adet Japon 7 cm boyunda 3 adet pangarsus 6 cm boyunda 2 adet melek, 4 cm boyunda 1 adet melek, 4 cm boyunda 1 adet sırtı fosforlu renkte neon, 4 adet ismini bilmediğim kırmızı renkte sürü halde gezen balıklarımı ciklet ile takas etmek yada satın almak isteyene satmak istiyorum. Balıkların sağlıkları çok iyi durumda.ilgilenenler için msn adresim sabah 09:00 ile akşam 18:30 arasında sürekli online dır. 🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar 3 cm boyundaki orjinal limon sarısı sarıprenseslerimi tanesi 2 ytl. ye satıyorum.Kargo 3-3,5 tutar alıcıya aittir.resimlerine bakabilirsiniz.Ertesi gün elinizde
Trakya ve en fazla İstanbul olsun malum havalar soğuk.Çorludayım
🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar 3 cm boyundaki orjinal limon sarısı sarıprenseslerimi tanesi 2 ytl. ye satıyorum.Kargo 3-3,5 tutar alıcıya aittir.resimlerine bakabilirsiniz.Ertesi gün elinizde
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Çok sağlıklı olan balıklarımı çeşit değişikliği yapacağımdan satıyorum. 2 Adet 5-6 cm büyüklüğünde Japon, 2 adet 5 cm büyüklüğünde melek,1 adet 3 cm büyüklüğünde melek, 1 adet 4 cm. büyüklüğünde sırtı fosforlu neon, 3 adet 7 cm büyüklüğünde pangarsus 4 adet ismini bilmediğim sürü halinde yaşayan tetra türünde balık fiyat olarak birşey düşünmedim fiyatı siz verin. Değerlendireyim. Cichlid ile takas yapabiliriz.Bana ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel msn adresi sürekli online dır.
Satıyorum uzunluğu 1 metre yükseklik 65.cm genişlik 50.cm demir profil sehbası 2 katlı büyük ekol dış filitre büyük boy atman iç filitre 40cm hava taşı kaliteli ve yeni bir 100w ısıtıcı 2 adet büyük kaya 1 adet küp var akvaryum ful dür ayrıca elektrik sistemi üstünde muhavazalı çift florasan lambası var.
- 5 adet kafalı yunus var hepsi orjinal 1 erkek 4 dişi damızlık ve genç en büyüğü 2 yaşında boyları 8 ve 12 cm arasında
- 4 adet prenses 1 erkek 3 dişi damızlık
- 4 adet ahli 1 erkek 3 dişi 2 tanesi damızlık diğer 2 tanesi biraz daha genç ve tecrübesiz
- 4 adet 2 aylık yavru 2 tenesi s. prenses diğer 2 tanesi malawi
- ayrıca 10 cm boyunda 1 watoz ve birde çöpcü mevcut.
bu 100*50*65 akvaryum u filitreleri dış motoru ve balıklar dahil komple satıyorum uygun fiyata vereceğim. her türlü garantiyi şahsen veriyorum ilgilenen arkadaşların bana telefonla ulaşmasını isterim internet e pek fazla bakamıyorum BUNUN İÇİNDE KİMSEYİ CEVAPSIZ BIRAKMAK İSTEMEM. almak isteyen gelip görebilir.
fiatta yardımcı olurum .
Adet Fiyatı: 35 Lira
Adedi: 1 e , 3 d
Boyu: Erkek 8-9 cm , dişiler 5-6 cm
İrtibat Bilgileri: İlgilenenler hotmail adresini belirtirse detaylı görüşebiliriz.
İhtiyaçtan satılık, 12 adet var, seçmece , almak istediğinizi siz belirleyeceksiniz, dişilerden yavru alınmıştır.
Satılan Canlı(lar): Goldhead Calvus
Adet Fiyatı: 35 Lira
Adedi: 1 e , 3 d
Boyu: Erkek 8-9 cm , dişiler 5-6 cm
İrtibat Bilgileri: İlgilenenler hotmail adresini belirtirse detaylı görüşebiliriz.
İhtiyaçtan satılık, 12 adet var, seçmece , almak istediğinizi siz belirleyeceksiniz, dişilerden yavru alınmıştır.
Arkadaşlar 15 adet "yerli üretim" Tropheus Duboisi " Maswa " yavrusu satılıktır .. Balıklar yaklaşık 60 günlük olup tahmini boyları 2 cm dir .. Balıklar Tanganyika gölünden yakalanan (F0) Maswaların torunlarıdır .. Balıkların yem yemeleri , görünüşleri ve sağlıkları kusursuzdur ..
İlk tercihim ankara içidir .. Ama şehir dışına gönderim yapabilirim ..
Adet fiyatı 21 ytl dir .. Toplu alımlarda çok ufak bir miktar indirim yapılabilir .............
Resimler
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
İyi balıklar
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.