Kendi üretimhanemde kullandığım süper damızlık cikletlerimi satıyorum.12-18cm Prenses imparator kayzer mücevher kaliko akara
balıklarım malavi gölü mbuna versiyonu %100 orjin ve sürekli yavru alıyorum.Memleket değişikliği ile kapatmak zorundayım.
40 tane kadar var hepsini 7 ytl den vereceğim.
yerim istanbul avcılarda tel:02126908828 cep 🔒 Üyelere Özel serdar
arkadaşım tanesi 7 ytl sanırım ben 2 tane damızlık ( bir dişi bir erkek ) alabilirim ama ben ankarada yaşıyorum kargolayabilirmisin kargo ücreti bana ait olacak irtibat için 🔒 Üyelere Özel
arkadaşım bir çift sarı prenses ve bir çift mavi imparator almak istiyorum bana ulaşırmısın 🔒 Üyelere Özel
arkadaşım ben bir çift mavi imparator istiyorum istanbuldayım bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsin.
merhaba
arkadaşım balıkların duruyorsana bana kargoyla 8 ad. gönderebilirmisin msn adresim 🔒 Üyelere Özel
selamlar sayın arkadaşım akaraların hepsini almak isterim ama ben mersindeyim kargo ücreti bana ayit eyer göndere bilirsen irtibat için 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
selam arkadaşım balıkların arasında damızlık sarı prens varsa 1 erkek 1 veya daha fazla dişi ala bilirim bursadayım. kargo ile yolla kargo masrafları bana ait. irtibat için: 🔒 Üyelere Özel