elimde alman lepistesi yavruları var 1 , 2 haftalık ve 1 aylık bitki çeşitleriyle takas edebilirim takas etmek veya almak isteyenler e-mail adresime not bırakabilirler
not : sadece istanbul anadolu yakasına verbilirim Pendikteyim
elimde alman lepistesi yavruları var 1 , 2 haftalık ve 1 aylık bitki çeşitleriyle takas edebilirim takas etmek veya almak isteyenler e-mail adresime not bırakabilirler
not : sadece istanbul anadolu yakasına verbilirim Pendikteyim
tür değişikliği nedeniyle 2 adet 11 cmlik japonlarımı takasa girmek istiyorum çok sağlıklılar yavrudan bendeler yunus veya ıceman veya imparator yavrusu olabilir ankara içi gecekusu_1907@hotmail
2 adet green terör dişi 10 cm erkek 12 cm daha önce yavu alınmış eş green terörlerimi satıyorum.Daha büyük boyutlardaki green lerim geldi huzursuzluk çıktı :( satma nedenim bu renkler gayet canlı erkek green üst yüzgeci nerdeyse kuyruğundan uzun ikisine 40 ytl istiyorum fotoları yok ama balıklar gerçekten sağlıklı satmazdım ama sanırım kavga büyüyecek ankara dışına gönderemem.fiyatta indirim olmayacaktı🔒 Üyelere Özel mail yoluyla ulaşabilirsiniz
2 adet green terör dişi 10 cm erkek 12 cm daha önce yavu alınmış eş green terörlerimi satıyorum.Daha büyük boyutlardaki green lerim geldi huzursuzluk çıktı :( satma nedenim bu renkler gayet canlı erkek green üst yüzgeci nerdeyse kuyruğundan uzun ikisine 40 ytl istiyorum fotoları yok ama balıklar gerçekten sağlıklı satmazdım ama sanırım kavga büyüyecek ankara dışına gönderemem.fiyatta indirim olmayacaktı🔒 Üyelere Özel mail yoluyla ulaşabilirsiniz
1 erkek(10-12cm.) 2 dişi(6-8 cm.) Red fin calvus.
Daha önceden yavrusu alınmış balıklardır. İlgilenemediğimden
satmayı düşünüyorum.
HEPSİ 210 YTL.
İletişim : 🔒 Üyelere Özel
bende bu yazıyı başka yerden okudum ve paylaşmak istedim
Ben 1975`ten beri akvaryumla ozelliklede lepisteslerle ugrasiyorum.Cok yakin bir akvaryumcu dostumdan aldigim bir bilgiye gore gerceklestirdigim bir caprazlamayi size anlatmak istiyorum.Bu akvaryumcu arkadasimdan algidim guzel bir Alman disi lepistesi evimde kendi yetistirdigim Alman Erkekle eslestirecektim.Bu caprazlamayi yapmak icin disinin de erkeginde daha once hic eslesmemis olmalari sartmis.Ama once bunlari yaklasik 3 ay ayri akvaryumlarda elimden geldigi kadar iyi baktim.Daha sonra bu baliklarin ikisini ayni akvaryuma alip disi yavrulayana kadar ayni yerde tuttum.Daha sonra dogan yavrulari disi ve erkek olarak tekrar ayirdim.Bu ayrimi yapmak hicte zor olmadi ufak bir dikdortgen bir kavanoza yavrulari koydum ve kavanozun 3 tarafini siyah kartonla kapattim ustten 100 wattlik bir ampul yardimi ile ve birde buyutec ile erkek ve disinin ayrilmasi cok kolay oluyor.Disilerin anal yuzgecinin bulundugu yerde siyah bir noktacik erkekte ise ufak bir uzanti seklinde bir organ bulunuyor.Bu yavrulari erkek disi diye ayirdiktan sonra bunlari da 3 aylik olana kadar besleyip baktim.İclerinden en belirgin erkegi annesi ile ve en belirgin disiyi de babasi ile eslestirdim.Bu caprazlamayi istediginiz kadar uzatabilirsiniz.Ben yaklasik 1 sene icinde kuyruklari oldukca buyuyen dayanikli saglikli ve cekici albenisi olan bircok yavru safkanlar urettim.Bunlari sizlerinde yapmasini tavsiye ederim.Bu caprazlama olayi sadece lepistesler icin degil butun canli doguran turler icin gecerlidir.Eger denemek istiyorsaniz daha once hic ciftlesmemis 1 erkek ve bir disi herhangi bir tur balik almaniz yeterli 1 yil icinde gozlerinize inanayamacaginiz derecede guzel yavrular ve yetiskin baliklar elde edeceksiniz.Ama bu sadece baligin bakimiyla degil guzel ve dengeli beslenmesi sIk bitki ortusunun bulunmasi oksijen oraninin iyi ayarlanmasi ile olacaktir.Yemlemede en cok dikkat etmemiz gereken konu baliklari sık ama az yemlememizdir.Bu sekilde yaptigimizde baliklarimizin daha saglikli gelistigini daha canli renklere sahip oldugunu ve uremeye daha elverisli oldugunu goreceksiniz.
Benden Simdilik Bu Kadar.Sizlere akvaryumlarinizda saglikli ve basarili gunler diliyorum.
elimde 1 çift dişisi beya renk erkeği gıri üzerinde siyah çizgilir var son derece sağlıklılar şu anda yumurtadan çıkmış 30, 35 yavru mevcuttur. Yaklaşık 1 yıldır balıklar bende. isteyene 50YTL`ye vereceğim.
ben İSTANBUL PENDİKTEDYİM.
TEL: 🔒 Üyelere Özel
4dişi 2erkekyunus boyları8 13cm orjinal kafalıhastalık görmemişlerdir erkekler ayrı akvaryumda tutlmaktalar hemen yawru albilirsiniz adet28ytl prenseslerde 5dişi 1erkek dişler12 13cm erkek 14 cmadet fiyatı24.5ytl tek veyaa çift satış yokturhepsini alna geçerli bifiyat werilebilir yalnzca izmiriçi irtibat 🔒 Üyelere Özel
4dişi 2erkekyunus boyları8 13cm orjinal kafalıhastalık görmemişlerdir erkekler ayrı akvaryumda tutlmaktalar hemen yawru albilirsiniz adet28ytl prenseslerde 5dişi 1erkek dişler12 13cm erkek 14 cmadet fiyatı24.5ytl tek veyaa çift satış yokturhepsini alna geçerli bifiyat werilebilir yalnzca izmiriçi irtibat 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.