Satılık Balıklar

ŞOK ŞOK ŞOK DAMIZLI MALAWİLERİMİ SATIYORUM
1]7ADET 5DİŞİ 2ERKEK ENKÜÇÜĞÜ 10 ENBÜYÜĞÜ13 CM BOYLARDA ADET FİYATI 25 YTL 2]8DİŞİ 4 ERKEK 12 13 SARIPRENSESLERİMİ ADET 20YTL 3]13CM BOYLADAR 1ÇİF DAMIZLIK YAŞAYAN KAYA ÇİFİT30YTL 4]2DİŞİ 1REKE 10 13 CM BOYLARDA BUZPRENSESLERİMİ HEPİ40YTL 5]1ÇİFT 10 12 CM DAMIZLIK AHLİMİ ÇİFTİ 30 YTL 6]1ADET 13 CM BOYLARDA DİŞİ PAPĞANIMI 15YTLSATIYORUM YERİM İZMİR YEŞİLTUTTADIR BALIKLAR EWDE GÖRÜLEBİLİR ÇOK SAĞLIKLIDAR GÖRMEDEN ALMAYIN BALIKLAR TEK TEK SATILMIYCAKTIR İLGİNİZEWEDE ANLAYIŞINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM NA ULAŞMAK İÇİN 🔒 Üyelere Özel ARİF

akvaryumcu fiyatlarından da yüksek bunlar

slm dostum.akvaryumculara sordun mu hiç balıklarını kaça alıyor diye veya sı-on zamanlarda hiç akvaryumcuya gidip fiyat aldınmı bu balıklar için çok merak ettim de:)

arkadaş balık satmak icin burda degıl bence yada acıkcası kazıklamak ıcın burda olabılır ama bu fıyatlarla musterı aramak kerız aramaktır yaptıgın cok yalnıs fıyatlarını duzelt eger tabııkı satmaya nıyetlıysen

Arkadaşlar lütfen arkadaşa ithamda bulunmayın, eminimki bu arkadaşda bir yerlerden buna yakın bir fiyata bu balıkları almıştır, balıkları satamadığı zaman zaten sizin deiklerinizin doğruluğunu kendisi görecektir.en basit olayı söleyim ben bu arkadaşın yazdığı fiyatın yarısına balık stacağımı bilsem bu işin ticaretini yaparım amatörlüğü bırakıp, bakarsınız belkide bir iki yeni başlayan amatör genci soğutur bu arkadaş bu balıkları sattığında ama umuyorum umud ediyorum kimseyi soğutmaz,

Arkadaşlar lütfen arkadaşa ithamda bulunmayın, eminimki bu arkadaşda bir yerlerden buna yakın bir fiyata bu balıkları almıştır, balıkları satamadığı zaman zaten sizin deiklerinizin doğruluğunu kendisi görecektir.en basit olayı söleyim ben bu arkadaşın yazdığı fiyatın yarısına balık stacağımı bilsem bu işin ticaretini yaparım amatörlüğü bırakıp, bakarsınız belkide bir iki yeni başlayan amatör genci soğutur bu arkadaş bu balıkları sattığında ama umuyorum umud ediyorum kimseyi soğutmaz,

Yanıtlamak için giriş yapın