Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

canlı doğuran toptan üretim -
arkadaşlar ben canlı doğuran üretmekteyim toptan verebileceğim arkadaşlar veya onlara ulaşabileceğim tel no ları istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

erkek frontoza -
15 cm boyunda erkek 6 bant frontosa. 2. erkekle kavga ettiğinden satılık veya takas. Umut Duru, Kızılay-Ankara, 8 Eylül 2006

erkek frontoza -
15 cm boyunda erkek 6 bant frontosa. 2. erkekle kavga ettiğinden satılık veya takas. Umut Duru, Kızılay-Ankara, 8 Eylül 2006

satılık malavi yavruları -
ahli , snow prenses , sarı prenses , acei ve mavi imparator yavruları 2 cm ve 35 adedi 50 ytl olmak üzere satılıklardır iu an elimde 150 adet kadar mevcut .. kargo veya otobüs ile şehir dışına gönderebilmekdeyim .. kargo bedeli 5 - 7,5 ytl tutuyor ... gönderi konusunda tecrübeliyim biçok sefer çeşitli illere sorunsuz şekilde ulaşdırdım .. almak isteyen arkadaşlarım 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel nolu hatlarımdan veya 🔒 Üyelere Özel msn adresimden bana ulaşabilir ...

Astronot (oscar) -
ellimde eş tutmuş 2 adet oscar`ı satıyorum. Satılan Canlı(lar): oscar (astronot) Adet Fiyatı: 60 ytl. Toplu Alım Fiyatı: 120 ytl. Adedi:2 Boyu: 28 cm. İli:istanbul/maltepe İrtibat Bilgileri:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: alıcıya ait Fotoğraf: Diğer Ek Bilgiler: çok sağlık`lılar gelip görülebilir. [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Fazlalıklar -
FAZLALIKLAR. Midye kırığı kumu 15 Kg çuval =10 ytl 32 Kg çuval =20 ytl 50 kg çuval =30 ytl 100 kg çuval=50 ytl iLAN-1 Satılan Canlı(lar): Sarı prenses koloni Toplu Alım Fiyatı: 50 ytl Adedi: 1erkek + 4 dişi = toplam 5 adet Boyu: 7-8-9 cm arası Diğer Ek Bilgiler: Balıkların çoğu ufaklıktan beri büyüttüğüm kendime damızlık olarak ayırdığım balıklardı,tür değişikliği nedeni ve yer darlığından dolayı istemememe rağmen satılıktır (acele etmezseniz her an satıştan vazgeçebilirm) __________________ iLAN-2 Satılan Canlı(lar): ahli koloni Toplu Alım Fiyatı: 60 ytl Adedi: 1erkek + 4 dişi = toplam 5 adet Boyu: 7-9-11 cm arası İLAN 3 Satılan Canlı(lar): Vatoz Adet Fiyatı: 10 Toplu Alım Fiyatı: 10 Adedi: 1 Boyu:Sanırım 15 cm den büyük ve sanırım dişi. İLAN-4 * 7-8 cm arası dişi sarı prensesler 10 ytl * 8-9-10 cm arası erkek sarı prensesler 10 ytl. (bir erkek alana 2.sini 5 ytl`ye vereceğim. * 1,5-2 cm 20 adet sarı prenses yavrusuda 25 ytl ye verilecektir. Satılan Canlı(lar):Black Calvus damızlık (yavru alınmış) Adet Fiyatı:erkek 75 dişi 95 ytl Toplu Alım Fiyatı: 170 Adedi: 2 Boyu:erkek 10 cm dişi 8 cm civarı İli: istanbul İrtibat Bilgileri: ö.m/🔒 Üyelere Özel/0/535/279 73 27 6-8-10 MM SIFIR AKVARYUM CAMLARI MEVCUTTUR. Ömer Karaman, Sultançiftliği/g.o.p-Istanbul,

damızlık mücevher -
4 adet damızlık mücevher toplu satılmaktadır 30 ytl yer:ankara tel:🔒 Üyelere Özel

Çeşitli malavi yavrular (Ankara) -
Satılan Canlı(lar): Yunus, kadanga (red borley) , s.prenses , imparator (red rubin ve imparator karışık ayırd edemiyorum) Adet Fiyatı: Yunuslar 2 kadangalar 1.5 ,prensesler 1.25 , imparatorlar 1 ytl Toplu Alım Fiyatı: Görüşülür. Adedi: toplam 100 adet Boyu: 2.5 - 4 cm arası İli: Ankara İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel birde ö.m. :) Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: K.örenden ya da Ulus kızılay olabilir. Fotoğraf: yok Diğer Ek Bilgiler: ....

Satılık Frontosalar ve Leleupiler -
Satılan Canlı(lar): Frontosa Brundi ve Orange Leleupi Adet Fiyatı: Toplu satılacaktır Toplu Alım Fiyatı: 550 ytl Adedi: 23 adet frontosa - 7 adet leleupi Boyu: Frontosalar(13,5-11-10-10-10-9-8,5-8,5-8-8-7,5-7-6,5-6-6-6-6 -5,5-5,5-5,5-5-5-5) Leleupiler 5-6 cm arası İli: Ankara İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Eryaman`da evimden teslim edicem Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Diğer Ek Bilgiler: Frontosaları tek tek ölçtüm boyları konusunda kesinlikle şüpheniz olmasın.Balıklar toplu şekilde satılacaktır.İstenirse leleupiler ayrı satılabilir.Leleupilerin ayrı fiyatı 50 ytl`dir.Balıklar gerçekten çok sağlıklılar ve güzeller.Tetra ve Sera marka kuru yemlerle besliyorum bunların dışında yalnızca karides veriyorum.Şehir dışına yollayamam.Fiyatlar sondur lütfen pazarlık için aramayın.Saygılar...

Satılık Neon Balıkları Ankara -
Tanesi 1,5 YTL`den neon belıkları satılıktır. İrtibat için 🔒 Üyelere Özel

Satılık Akvaryum ve Balıklar -
Yağmur marka (90x40x40cm.)orjinal sehpalı 140 litre su hacimli akvaryumumu acil satıyorum.Akvaryuma 15 kg. midye kırığı kum,kaya,100 Watt ısıtıcı,süngerli iç filtre,hava motoru,plastik bitki ve canlı bitkiler dahildir.Balıklar kendi üretim yavrularım olup sağlık açısından herhangi bir problemleri yoktur.Cinsleri Leptosoma Mpulungu (8 Adet-2E+6D)ve Leptosoma Kitumba (13 Adet-2E).Mpulungular anaç (6-7 cm)boyda,kitumbalar 3 - 4 cm.Toplam 21 adet.1 Adet Macrakanta ve 1 Adet Applesnail hediye.Fiyat 500 YTL olup,pazarlıksız ve tek partide satılacaktır.

Mpimbwe-leleupi-marlieri-f0 gold head yavruları -
3 adet frontosa mpimbwe blue 175 ytl (1 erkek=12 cm, 1 dişi=10 cm, 1 dişi=8 cm). 4 adet leleupi 70 ytl (1 erkek=7 cm, 3 dişi=6`şar cm). 3 marlieri 50 ytl (1 erkek=7 cm, 2 dişi=6`şar cm). 1 cm boyunda 115 adet civarı f1 gold head (anne-baba sertifikalı) satılıktır. Konyada istenilen adrese teslim edilebilir... Gsm: 🔒 Üyelere Özel -- 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

brundi + black camerun -
Satılan Canlı(lar): frontoza brundi Adet Fiyatı: 15-20 Toplu Alım Fiyatı: pazarlık Adedi: 70 Boyu: 4-6cm İli: Ankara İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: yok Satılan Canlı(lar): black camerun calvus Adet Fiyatı: 75ytl Toplu Alım Fiyatı: pazarlık Adedi: 30 Boyu: 5-6cm İli: Ankara İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: yok

brundi + black camerun -
Satılan Canlı(lar): frontoza brundi Adet Fiyatı: 15-20 Toplu Alım Fiyatı: pazarlık Adedi: 70 Boyu: 4-6cm İli: Ankara İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: yok Satılan Canlı(lar): black camerun calvus Adet Fiyatı: 75ytl Toplu Alım Fiyatı: pazarlık Adedi: 30 Boyu: 5-6cm İli: Ankara İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: yok

Pengasus , çöpçü , ciklet , yunus ve tetrazonlar , ANKARA -
2 çöpçü - çöpçülerden biri 3.5 cm(3 YTL),digeri ise 4 cm(3.5YTL) 2 tetrazon - ikiside 4 cm (2.5 YTL) 1 pengasus - 11-12 cm (9 YTL) 1 mavi yunus - 6cm (4.5 YTL) 1 albino (beyaz) ciklet - 6 cm (4.5 YTL) Balıklar saglıklıdır ve elden teslim yapılacaktır. msn : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

flower horn sakarya -
elimde çift flower horn ve erkek jack demsy var isteyenlere 70 veririm

BALIKLARI İLE BİRLİKTE SATILIK AKVARYUM!!!!! -
ARKADAŞLAR 1.10-60-50 CM AKVARYUMUMU SATIYOTUM MOBİLYALIDIR İÇİNDE 25 ADET YAVRU SARI PRENSES 1 ÇİFT EŞ BRİCARDİ VE YAVRULARI VARDIR AYRICA DOLPHİN700 DIŞ MOTOR BİR ÇOK ÇEŞİT CANLI BİTKİ VE VE TAŞLARI VARDIR HİÇ BİR SORUNU YOKTUR BEBEĞİMİZ OLACAĞINDAN DOLAYI SATMAKTAYIM SADECE DENİZLİ İÇİNE SATILACAKTIR AKVARYUMU GÖRMEK İSTEYENLER BANA 🔒 Üyelere Özel NUMARASINDAN ULAŞABİLİR FİYAT İÇİN GÖRÜŞEBİLİR

ARKADAŞLAR 1.10-60-50 CM AKVARYUMUMU SATIYOTUM MOBİLYALIDIR İÇİNDE 25 ADET YAVRU SARI PRENSES 1 ÇİFT EŞ BRİCARDİ VE YAVRULARI VARDIR AYRICA DOLPHİN700 DIŞ MOTOR BİR ÇOK ÇEŞİT CANLI BİTKİ VE VE TAŞLARI VARDIR HİÇ BİR SORUNU YOKTUR BEBEĞİMİZ OLACAĞINDAN DOLAYI SATMAKTAYIM SADECE DENİZLİ İÇİNE SATILACAKTIR AKVARYUMU GÖRMEK İSTEYENLER BANA 🔒 Üyelere Özel NUMARASINDAN ULAŞABİLİR FİYAT İÇİN GÖRÜŞEBİLİR