ARKADAŞLAR 1.10-60-50 CM AKVARYUMUMU SATIYOTUM MOBİLYALIDIR İÇİNDE 25 ADET YAVRU SARI PRENSES 1 ÇİFT EŞ BRİCARDİ VE YAVRULARI VARDIR AYRICA DOLPHİN700 DIŞ MOTOR BİR ÇOK ÇEŞİT CANLI BİTKİ VE VE TAŞLARI VARDIR HİÇ BİR SORUNU YOKTUR BEBEĞİMİZ OLACAĞINDAN DOLAYI SATMAKTAYIM SADECE DENİZLİ İÇİNE SATILACAKTIR AKVARYUMU GÖRMEK İSTEYENLER BANA 🔒 Üyelere Özel NUMARASINDAN ULAŞABİLİR FİYAT İÇİN GÖRÜŞEBİLİR
kardeş şehir neresi ayrıntı yazsan daha iyi olurdu balıkların boyu ou nedir istediğin fiyat nedir ayrı ayrı satarmısın, bu soruları herkes telefon açıp sormadan burdan ben genelden sorayım istedim. ankara
arkadaşım yazdığımı okumadan cvp yazmışsın galiba DENİZLİ diye yazıor ilanda ayrı ayrı satmayacağım hepsini bir satıcam sarı prensesler 3 cm civarı bricardi ler ise zaten olgun eş yavrulayıp duruorlar
akvaryumunun fotoğrafları mail ile yollanır ilgilenen varsa yollayabilirim 🔒 Üyelere Özel mail adresim
akvaryumla ben ilgileniyorum...hala satılıksa göruşelim..nakliyesi size ait olucaksa ben almaya hazırım saygılarımla g.g.g.
Denizli içine satabilirim anca arkadaşım nakliyesi fazla tutar ilgin iin teşekkürler senin aaaaaaaa