Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

SATILIK SARI PRENSES -
İZMİR`de evimde yetiştirdiğim, kendi üretimim, iyi ırk ve renk özelliklerine sahip sarı prenseslerimin bir kısmını satmak istiyorum. Fiyat 1cm = 1YTL. Şu anda 20 adet 2.5cm var. En az 10 adet verebilirim. 20 balığın hepsini alana fiyat 20YTL olur. Karşıyaka içinde elden teslim. (balıkların sağlığı için) Telefon 🔒 Üyelere Özel (Lütfen sadece ciddi iseniz ve makul saatlerde arayın). İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

coook ucuza frontosa -
arkadaslar frontosa kolonimi satmak ıstıyorum. akvaryumculara ucuza vermek yerıne hobıcıler ucuza vermek ıstıyorum. malawi türleri ile takasda yapabılırım. 6adet frontosa var elımde 1)17-18cm erkek 1adet 2)14-15cm dişi 1adet(6bantlı) 3)8-9-10-11cm 4adet cinsiyetleri hakkında bılgım yok. isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırsınız. fiyat konusunda kesınlıkle anlasırız hatta fıyatı sız belırleyın arkadaslar.

coook ucuza frontosa -
arkadaslar frontosa kolonimi satmak ıstıyorum. akvaryumculara ucuza vermek yerıne hobıcıler ucuza vermek ıstıyorum. malawi türleri ile takasda yapabılırım. 6adet frontosa var elımde 1)17-18cm erkek 1adet 2)14-15cm dişi 1adet(6bantlı) 3)8-9-10-11cm 4adet cinsiyetleri hakkında bılgım yok. isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırsınız. fiyat konusunda kesınlıkle anlasırız hatta fıyatı sız belırleyın arkadaslar.

coook ucuza frontosa -

Leptosoma tree color satıyorum / İstanbul -
2 adet safkan genç damızlık 8 cm. civarı kolonimdeki fazla blackbee erkeğini satıyorum, adet fiyat 35 ytl. Elden teslim, şehir dışına gönderemiyorum. İletişim: Mehmet Dizdar Cep: 🔒 Üyelere Özel 4.Levent/İstanbul

Leptosoma tree color satıyorum / İstanbul -
2 adet safkan genç damızlık 8 cm. civarı kolonimdeki fazla blackbee erkeğini satıyorum, adet fiyat 35 ytl. Elden teslim, şehir dışına gönderemiyorum. İletişim: Mehmet Dizdar Cep: 🔒 Üyelere Özel 4.Levent/İstanbul

Black cameroon calvus -
Black Cameroon Calvus çifti 200 ytl erkek black cameroon [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] dişi black cameroon [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Balıklar sağlıklı olup ; Nigripinnis Blue Neon Leptosoma Black Bee - Leptosoma Utinda ` lar ile takas olur

Black cameroon calvus -
Black Cameroon Calvus çifti 200 ytl erkek black cameroon [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] dişi black cameroon [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Balıklar sağlıklı olup ; Nigripinnis Blue Neon Leptosoma Black Bee - Leptosoma Utinda ` lar ile takas olur

Black cameroon calvus -

SATILIK TROPHEUS DUBOİSİ YAVRULARI -
ELİMDE BULUNAN YAKLAŞIK 100 YAVRUYU SATIYORUM ADET FİYATI:15 YTL 🔒 Üyelere Özel

ACİL SATILIK YUNUSLAR İZMİR -
ACİL SATILIK YUNUS 2E5D TANE 35 YTL BOY 12-15 CM TOPLU 200 YTL CİDDİ ARKADAŞLAR ARASIN 🔒 Üyelere Özel

İtahalatçıyım Toptan ve Parekende Satış Yapılır. -
SARI PRENSES YUNUS LAPİSTES AHLİ ÇÖPÇÜ Millano v.s. TOPTAN SATIŞIM VARDIR.Listem çok geniş irtibata geçin. TURKIYENIN HERYERİNE KARGOYLA GÖNDERİ MEVCUTTUR. BİLGİ İÇİN:🔒 Üyelere Özel msn sürekli açıktır MERSİN

satılık yavru frontozalar -
2-3cm büyüklüğünde ürettiğm brundi yavrularımı satıyorum. ADET:40 FİYAT:TANE 9YTL TOPLU ALIM:350 YTL NOT:Hepsi çok sağlıklı olup tetra ve karidesle besleniyorlar.(Brundi yavruları)

2-3cm büyüklüğünde ürettiğm brundi yavrularımı satıyorum. ADET:40 FİYAT:TANE 9YTL TOPLU ALIM:350 YTL NOT:Hepsi çok sağlıklı olup tetra ve karidesle besleniyorlar.(Brundi yavruları)