İZMİR`de evimde yetiştirdiğim, kendi üretimim, iyi ırk ve renk özelliklerine sahip sarı prenseslerimin bir kısmını satmak istiyorum.
Fiyat 1cm = 1YTL.
Şu anda 20 adet 2.5cm var.
En az 10 adet verebilirim.
20 balığın hepsini alana fiyat 20YTL olur.
Karşıyaka içinde elden teslim. (balıkların sağlığı için)
Telefon 🔒 Üyelere Özel (Lütfen sadece ciddi iseniz ve makul saatlerde arayın).
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
arkadaslar frontosa kolonimi satmak ıstıyorum. akvaryumculara ucuza vermek yerıne hobıcıler ucuza vermek ıstıyorum. malawi türleri ile takasda yapabılırım. 6adet frontosa var elımde
1)17-18cm erkek 1adet
2)14-15cm dişi 1adet(6bantlı)
3)8-9-10-11cm 4adet cinsiyetleri hakkında bılgım yok. isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırsınız. fiyat konusunda kesınlıkle anlasırız hatta fıyatı sız belırleyın arkadaslar.
arkadaslar frontosa kolonimi satmak ıstıyorum. akvaryumculara ucuza vermek yerıne hobıcıler ucuza vermek ıstıyorum. malawi türleri ile takasda yapabılırım. 6adet frontosa var elımde
1)17-18cm erkek 1adet
3)8-9-10-11cm 4adet cinsiyetleri hakkında bılgım yok. isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırsınız. fiyat konusunda kesınlıkle anlasırız hatta fıyatı sız belırleyın arkadaslar.
1)17-18cm erkek 1adet
2 adet safkan genç damızlık 8 cm. civarı kolonimdeki fazla blackbee erkeğini satıyorum, adet fiyat 35 ytl. Elden teslim,
şehir dışına gönderemiyorum.
İletişim: Mehmet Dizdar
Cep: 🔒 Üyelere Özel 4.Levent/İstanbul
2 adet safkan genç damızlık 8 cm. civarı kolonimdeki fazla blackbee erkeğini satıyorum, adet fiyat 35 ytl. Elden teslim,
şehir dışına gönderemiyorum.
İletişim: Mehmet Dizdar
Cep: 🔒 Üyelere Özel 4.Levent/İstanbul
SARI PRENSES YUNUS LAPİSTES AHLİ ÇÖPÇÜ Millano v.s.
TOPTAN SATIŞIM VARDIR.Listem çok geniş irtibata geçin.
TURKIYENIN HERYERİNE KARGOYLA GÖNDERİ MEVCUTTUR.
BİLGİ İÇİN:🔒 Üyelere Özel
msn sürekli açıktır
MERSİN