Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

İkola kolonisi ve 2 adet duboisi.( izmir) -
Satılan Canlı(lar): İkola kolonisi ve 2 adet duboisi
Adet Fiyatı:-
Toplu Alım Fiyatı: 400ytl
Adedi: 18
Boyu: 4-6-7-10-12 cm
İli/Semti: İzmir/ Buca
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: sadece izmir içi elden
Diğer Ek Bilgiler:Balıklar 6 yetişkin(10-12 cm 2e 4d) 6 genç(6-7 cm) 4 yavru(4 cm) 2 adet duboisi (6-9 cm dişi)
Balıklar şehir suyuna adapte olmuş sağlıklıdır. Genç ve yavru ikolalar yetişkinlerden alınmıştır.Öncelik toplu alımlara verilecektir balıklar ancak Yetişkin, genç, yavru ve duboisi grupları halinde parçalı satılabilir.Tek olarak kesinlikle verilmeyecektir teklif etmeyiniz.

[b]Grup Fiyatları[/b]
Yetişkinler: 200 YTL

Gençler: 175 YTL

Yavrular: 75 YTL

Duboisiler: 60 YTL

Fotoğraf:
[img]🔒 Üyelere Özel]

[img]🔒 Üyelere Özel]

[img]🔒 Üyelere Özel]

[img]🔒 Üyelere Özel]

[img]🔒 Üyelere Özel]

ANKARA/ÜCRETSİZ ZEBRA SİYAH VE BEYAZ DAMIZLIK -
arkadaşlar elimde zebra cikletlerim var beyaz ve siyah bir çift zebram yavruladığı için diğer balıklarımı vermek istiyorum hem yavrUlara yer açmak hemde diğer balıkların hayatta kalmalarını sağlamak adına çünkü anne ve baba zebra diğer balıkları rahat bırakmıyor 4 zebramı verecem ücretsiz olarak isteyen arkadaşar bana 🔒 Üyelere Özel ELİNDE MÜCEVHER CİKLETİ OLAN VARSA TAKASTA YAPABİLİRİZ

arkadaşlar elimde zebra cikletlerim var beyaz ve siyah bir çift zebram yavruladığı için diğer balıklarımı vermek istiyorum hem yavrUlara yer açmak hemde diğer balıkların hayatta kalmalarını sağlamak adına çünkü anne ve baba zebra diğer balıkları rahat bırakmıyor 4 zebramı verecem ücretsiz olarak isteyen arkadaşar bana 🔒 Üyelere Özel ELİNDE MÜCEVHER CİKLETİ OLAN VARSA TAKASTA YAPABİLİRİZ

Deniz canlıları üzerine satişlarımız için tıklayın. -

Blond Naso Litaratus (XL):100$           ..... BİLGİLERİMİZ SAYFANIN EN ALTINDADIR.....

Yellow Tang (L):65$

Purple Tang (L):80$

Shoulder Tang (L):65$

Maroon Clown (L) :35$

Blue Tang (L): 65$

Boxer Shrimp (M):25$

Cliner Shrimp (M): 30$

İş yerlerine,ofislere,evlere profösyonel biçimde deniz akvaryumu ve tatlı su akvaryum kurulumu  aylık bakımları biolojik düzenleri itina ile yapılmaktadır.ayrıca en makul fiyatlarla karşınızda olacağız. 

balıklarımızın  sağlık durumları gayet iyi olmakla beraber siyanürle yakalanılmamıştır.

bize ulaşmak için mail adresimize mail atmanız yeterlidir bizimle çalışmaktan memnun kalacaksınız

istanbul / büyükçekmece   bakırköy ve çevresine kadar ücretsiz adrese teslim yapılmaktadır. tüm sorumluluklar firmamıza  aittir    .

email adresimiz:  ocean_fish_tr@hot.   

satılık duboısı yavruları -
yavrular 6 adeti 2 aylık ve 9 adeti 1 haftalıktır yenı kusturdumda son dokuztaneyi..6 adet olnalar maşallah tosun gıbıler istediğin gibi besle istedihin gibi suya koy.canlı yemde verebilirsınız tabı jel ve artemıya tanesini 15 ytl den veriyorum istanbul msn kermitares@hotmail. evde üretiyorum ve ikola yavruda var..

Black Camerun Calvus -
Merhaba arkadaşlar 5 - 5.5 cm boyunda 3erkek 5dişi toplam 8 adet black camerun calvus satılıktır. Ankara içi elden teslim Hepsi 250 ytl. Ankara dışına malesef gönderemem. irtibat 🔒 Üyelere Özel.

flowhorn -
iki adet 1 i erkek 1 i dişi damızlık 30 cm boyunda acil ankara içi 100ytl

sera flora(pul yem)... -
Kovadan açılıp verilecektir. 1ltsi 19ytldir. Saygılar. 8lt kadar var.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel A vitamininin hammaddesi olan karotence zengin Spirulina yosunu içeren bitkisel yem. Canlı doğuranlar, bitkisel besinler gerektiren Plecostomus gibi çöpçü türleri, Malavi ve Tanganika çiklitleri için sindirimi kolay, bağışıklık sistemini güçlendiren sağlıklı yem.

Damızlık F1 frontosa mpimbwe koloni -
1 Erkek 3 Dişi. 1 Erkek ve bir dişi 20 cm. Diğer 2 dişi 14-15 cm. Balıklar Almanyadan gelme. Balıklardan yavru alınmış. Bende de büyük dişi 1 kez yumurtladı fakat yeğenlerin geldiği bir akşam strese girip attı yumurtaları. Büyük dişi 1 aya kalmaz tekrar yumurtlayacak. Ciddi alıcılara fotoğraf gönderebilirim. Fiyat olarak 600 YTL düşünüyorum. Ufak bir pazarlık payı vardır. mail mbaysan(ed)mega(nokta)com(nokta)tr

Damızlık F1 frontosa mpimbwe koloni -
1 Erkek 3 Dişi. 1 Erkek ve bir dişi 20 cm. Diğer 2 dişi 14-15 cm. Balıklar Almanyadan gelme. Balıklardan yavru alınmış. Bende de büyük dişi 1 kez yumurtladı fakat yeğenlerin geldiği bir akşam strese girip attı yumurtaları. Büyük dişi 1 aya kalmaz tekrar yumurtlayacak. Ciddi alıcılara fotoğraf gönderebilirim. Fiyat olarak 600 YTL düşünüyorum. Ufak bir pazarlık payı vardır. mail mbaysan(ed)mega(nokta)com(nokta)tr

canlı doğuran türlerin toptan alımı -
arkadaşlar amatör veya profesyonel üretim yapanlar üretmiş olduğunuz canlı doğuran toptan alınır.msn 🔒 Üyelere Özel

arkadaşlar amatör veya profesyonel üretim yapanlar üretmiş olduğunuz canlı doğuran toptan alınır.msn 🔒 Üyelere Özel

Brikardi - daffodil - Sarı Prenses -
Satılan Canlı(lar): eş damızlık brichardi, Adet Fiyatı:--15 ytl Toplu Alım Fiyatı: 50 YTL Adedi: iki erkek - iki dişi Boyu:7-8cm civarı İli/Semti: Kocaeli İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel / özel mesaj Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim / otobüsle gönderim. Fotoğraf: -- Diğer Ek Bilgiler: Brikardiler çift olup yavru veriyorlar.Bir çiftinin fiyatı 30 ytl olup iki çiftin fiyatı 50 ytl `dir. Satılan Canlı(lar): Daffodil Toplu Alım Fiyatı: 25 YTL Adet Fiyatı:--6 ytl Adedi: Beş adet Boyu:4-5 cm civarı Diğer Ek Bilgiler: Daffodillerin Cinsiyet ayrımını yapamadım. Satılan Canlı(lar): Sarı Prenses Toplu Alım Fiyatı:10 YTL Adet Fiyatı:--6 ytl Adedi: İki adet Bir erkek - Bir Dişi Boyu:7-8 cm civarı İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel / özel mesaj Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim / otobüsle gönderim. Fotoğraf: -- Not : Balıklar sağlıklı olup Otomatik Yemleme Makinası- Niripinnis Blue Neon- Black kameroon calvus -leptosoma Blacbee- Leptosoma Utinda ile TAKAS olur İli/Semti: Kocaeli / Gölcük Saadettin Hatipoğlu 🔒 Üyelere Özel

SATILIK SARI PRENSES -
İZMİR`de evimde yetiştirdiğim, kendi üretimim, iyi ırk ve renk özelliklerine sahip sarı prenseslerimin bir kısmını satmak istiyorum. Fiyat 1cm = 1YTL. Şu anda 20 adet 2.5cm var. En az 10 adet verebilirim. 20 balığın hepsini alana fiyat 20YTL olur. Karşıyaka içinde elden teslim. (balıkların sağlığı için) Telefon 🔒 Üyelere Özel (Lütfen sadece ciddi iseniz ve makul saatlerde arayın). İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

SATILIK SARI PRENSES -
İZMİR`de evimde yetiştirdiğim, kendi üretimim, iyi ırk ve renk özelliklerine sahip sarı prenseslerimin bir kısmını satmak istiyorum. Fiyat 1cm = 1YTL. Şu anda 20 adet 2.5cm var. En az 10 adet verebilirim. 20 balığın hepsini alana fiyat 20YTL olur. Karşıyaka içinde elden teslim. (balıkların sağlığı için) Telefon 🔒 Üyelere Özel (Lütfen sadece ciddi iseniz ve makul saatlerde arayın). İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

SATILIK SARI PRENSES -