6-8 cm. arası discuslarımı satacağım. ucuza aldım ucuza vereceğim. 4 adet hepsi 80 ytl. İstanbul / bahçeli evlerdeyim.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Burak
KANARYA İLE BALIK TAKAS ETMEK İSTEYEN VARMI?
KANARYA ÜRETİCİSİYİM ÖTEN SAFKAN KANARYALARIM VAR TEKRAR BALIK ÜRETMEK İSTİYORUM VE SİZİNLE BALIK TAKAS ETMEK İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN YETER FAZLA BALIĞINIZLA TAKAS EDEBİLİRİM İLGİLENEN LER ARIYABİLİR.
🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
KANARYA İLE BALIK TAKAS ETMEK İSTEYEN VARMI?
KANARYA ÜRETİCİSİYİM ÖTEN SAFKAN KANARYALARIM VAR TEKRAR BALIK ÜRETMEK İSTİYORUM VE SİZİNLE BALIK TAKAS ETMEK İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN YETER FAZLA BALIĞINIZLA TAKAS EDEBİLİRİM İLGİLENEN LER ARIYABİLİR.
🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Elimde bulunan 10-13 adet 2 aylık Tropheus Duboisi ve Kasangaları tanesi 15 Ytl den toptan satmak istiyorum.Akvaryum büyük oldugu için Duboisi ve kasanga sayısını tam bilmiyorum.Yarı yarıya olabilir.Balıklar tam sayıya göre toptan olarak verilecek olup yalnız Antalya içi veya Burdur dan elden teslim 🔒 Üyelere Özel veya MSN den yazışabiliriz. saygılar.
Elimde bulunan 10-13 adet 2 aylık Tropheus Duboisi ve Kasangaları tanesi 15 Ytl den toptan satmak istiyorum.Akvaryum büyük oldugu için Duboisi ve kasanga sayısını tam bilmiyorum.Yarı yarıya olabilir.Balıklar tam sayıya göre toptan olarak verilecek olup yalnız Antalya içi veya Burdur dan elden teslim 🔒 Üyelere Özel veya MSN den yazışabiliriz. saygılar.
Elimde Bulunan İki Çift Acara Blue yi Satmak İstiyorum. Balıkların Hiç bir saglık sorunu yoktur. Bi yavrulamada 200 250 adete garanti verebilirim. Babalar 17-18 cm Anneler de 12-13 cm dir. İlgilenenler Lütfen 🔒 Üyelere Özel.. Hertürlü Resim Gönderebilirim
damızlık veliferalarımı satıyorum. resimleri msnden gönderebilirim isteyenlere. hiç bir akvaryumcuda bulamayacagınız damızlık velifera ve molyler bende. 🔒 Üyelere Özel
emailden irtibata gecebilirsiniz. istanbul küçükcekmece
yaklaşık 40 50 adet...
lapisteste var.
damızlık veliferalarımı satıyorum. resimleri msnden gönderebilirim isteyenlere. hiç bir akvaryumcuda bulamayacagınız damızlık velifera ve molyler bende. 🔒 Üyelere Özel
yaklaşık 40 50 adet...
lapisteste var.
yaklaşık 40 50 adet...
lapisteste var.
ELİMDE 10-12 CM 1E1D YUNUS 13-15 CM BOYUNDA 1E1D AQUA VAR
YUNUSLAR ADET FİYATI 15 YTL TOPLU ALIM FİYATI 25 YTL DİR
AQUALARIN ADET FİYATI 30 YTL TOPLU ALIM FİYATI 5 YTL DİR
BALIKLAR GAYET SAĞLIKLI OLUP BİR SEFER YAVRU ALINMIŞTIR PARAYA İHTİYAÇTAN SATIYORUM NETE GİREMEDİĞİM İÇİN ULAŞIM CEPTEN 🔒 Üyelere Özel
2 ADET ERKEK 4 ADET DISI ERKEK 1 TANESI 16 18 CM DIGER ERKEK 14 16 CM DISILER 12 14 CM ARASIDIR BALIKALRIN BOYLARI ABARTILMADAN YAZILMISTIR SATIS SADECE ANAKARA ICI GERCEKLESE BILIR 🔒 Üyelere Özel TOPLU ALIM 1900 TANE FIYATI 350 YTL PAZARLIK YAPILMAMASI RICA OLUNUR IHTIYACTAN SATILIKTIR
CİKLETLERİM SAĞLIKLI VE DAMIZLIKTIR 4 ÇİFT ACEMAN 6 ÇİFTTE YUNUS BOYLARI 8CM DEN BAŞLIYO 15 CM YE KADAR ... İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel YA DA 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz fiyatta anlaşırız:)
CİKLETLERİM SAĞLIKLI VE DAMIZLIKTIR 4 ÇİFT ACEMAN 6 ÇİFTTE YUNUS BOYLARI 8CM DEN BAŞLIYO 15 CM YE KADAR ... İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel YA DA 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz fiyatta anlaşırız:)
Satılan Canlı(lar): redfine calvus
Adet Fiyatı: 25 ytl
Toplu Alım Fiyatı: adete bağlı
Adedi: kalabalık nedeni ile 10-15 tanesini elimden çıkaracağım.
Boyu: 4-5-6-7
İli/Semti: ANKARA ÇANKAYA
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: frk etmez
Fotoğraf: ekledim
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Diğer Ek Bilgiler: Akvaryum kalabalık olduğu için bir kısmını elden çıkaracağım...balıklar 1 yaşında. çok sağlıklı balıklar ilk altı ay sadece artemia ile besledim.. kesinlikle pişman olmayacağınız bir balık.Anne baba öldü ama eski fotoları var isterseniz.(yanda görünen ler anne ve babaydı). benim tahminim nazardan öldüler :) o kadar güzel balıklardı.. İnşallah bunlar nazara gelmez. :)
bir kısmını takas( similis, nigripinnis ,leptosoma black bee ve ya kitumba) ile yapabilirim. 5-6 den fazla alamam dediğim gibi yer sıkıntım var.
Satılan Canlı(lar): S.prenses, kadanga , yunus , iceman yavrular.
Adet Fiyatı: 70 ykr.
Toplu Alım Fiyatı: Görüşülür.
Adedi: 250 adet
Boyu: 1.5 - 2.5 cm
İli/Semti: Ankara / K.ören
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Ankara içi
Fotoğraf: Yok
Diğer Ek Bilgiler: 🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı(lar): C.vatoz (siyah)
Adet Fiyatı: 1 - 2 ytl arası
Toplu Alım Fiyatı: ---
Adedi: toplam 100 civarı
Boyu: 2 cm civarı -- 3 cm civarı
İli/Semti: K.ören
Diğer Ek Bilgiler: 🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı(lar): Red borley (kadanga)
Adet Fiyatı: 17.5 / adet
Toplu Alım Fiyatı: 15 / adet
Adedi: 2 e 11 dişi
Boyu: 10 ila 20 cm arası
İli/Semti: K.ören
Diğer Ek Bilgiler: Balıkların bir kısmını kendime ayıracağım . Almak isteyen arkadaşlar 1 e bikaç dişi bana bırakarak kalanları seçerek alabilir (ben seçmeyeceğim almadıklarınız bana kalacak yani )