Satılık Balıklar

Çeşitli balık(damızlık yavru)
Satılan Canlı(lar): S.prenses, kadanga , yunus , iceman yavrular. Adet Fiyatı: 70 ykr. Toplu Alım Fiyatı: Görüşülür. Adedi: 250 adet Boyu: 1.5 - 2.5 cm İli/Semti: Ankara / K.ören İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Ankara içi Fotoğraf: Yok Diğer Ek Bilgiler: 🔒 Üyelere Özel Satılan Canlı(lar): C.vatoz (siyah) Adet Fiyatı: 1 - 2 ytl arası Toplu Alım Fiyatı: --- Adedi: toplam 100 civarı Boyu: 2 cm civarı -- 3 cm civarı İli/Semti: K.ören İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Ankara içi Fotoğraf: Yok Diğer Ek Bilgiler: 🔒 Üyelere Özel Satılan Canlı(lar): Red borley (kadanga) Adet Fiyatı: 17.5 / adet Toplu Alım Fiyatı: 15 / adet Adedi: 2 e 11 dişi Boyu: 10 ila 20 cm arası İli/Semti: K.ören İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Ankara içi Fotoğraf: Yok Diğer Ek Bilgiler: Balıkların bir kısmını kendime ayıracağım . Almak isteyen arkadaşlar 1 e bikaç dişi bana bırakarak kalanları seçerek alabilir (ben seçmeyeceğim almadıklarınız bana kalacak yani )

Yanıtlamak için giriş yapın