Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

toptan satılık sülünler 20 adet altın elmas gümüş -
5 erkek altın 5 dişi altın 2 erkek 3 dişi gümüş 2 erkek 3disi elmas sülün 1200 tl ye toptan satılık sülünler kendi annelerin altından çıkmadır tl 🔒 Üyelere Özel kocaeli karamürsel

5 erkek altın 5 dişi altın 2 erkek 3 dişi gümüş 2 erkek 3disi elmas sülün 1200 tl ye toptan satılık sülünler kendi annelerin altından çıkmadır tl 🔒 Üyelere Özel kocaeli karamürsel

BILDIRCIN 2 TL - 1,50 TL`YE -
MERHABA ARKADAŞLAR,YUMURTLAMAYA YAKIN BILDIRCINLARIMI 2 TLDEN SATIYORUM 30 GÜNLÜKLERDE 1,50 TL BEN DÜZCEDEYİM... İŞ YOĞUNLUĞUNDEN DOLAYI, 100 ADET ALTINI DEĞERLENDİRMEYE ALAMAM KUSURA BAKMAYIN (DÖLLÜ YUMURTADA İSTERSENİZ VEREBİLİRİM) 0 (532)492 14 48`DEN İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.....

BILDIRCIN 2 TL - 1,50 TL`YE -
MERHABA ARKADAŞLAR,YUMURTLAMAYA YAKIN BILDIRCINLARIMI 2 TLDEN SATIYORUM 30 GÜNLÜKLERDE 1,50 TL BEN DÜZCEDEYİM... İŞ YOĞUNLUĞUNDEN DOLAYI, 100 ADET ALTINI DEĞERLENDİRMEYE ALAMAM KUSURA BAKMAYIN (DÖLLÜ YUMURTADA İSTERSENİZ VEREBİLİRİM) 0 (532)492 14 48`DEN İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.....

horozlarım ötmüyor Lütfen YArdım(RESİMLİDİRR) -
bilenler için lütfen yardım edın eyer yapılcak bısı varsa lütfen yazın... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ŞİMDİDEN TEŞÜKÜRLER...

DENİZLİ`DEN SATILIK BILDIRCIN -
KENDİ YETİŞMİRMİŞ OLDUGUM YUMURTAYA GELMİŞ OLAN BILDIRCINLAR SATILIKTIR.... TANESİ 5 TL DİR... ALMAK İSTEYENLERE DUYURULUR... 🔒 Üyelere Özel MURAT

SATILIK KEKLİK PALAZI -
KENDİ YETİŞTİRMİŞ OLDUGUM 4 AYLIK KEKLİK PALAZLARIMI SATIYORUM.... ELİMDE 50 ADET BULUNMAKTADIR... TANESİ 30TL DİR.. TOPLU ALIMLARDA İMDİRİM YAPILIR... DENİZLİDEYİM....GELİP GÖREBİLİRSİNİZ........ 🔒 Üyelere Özel MUIRAT

etlik civciv satan varmı -
istanbuldayım etlik civciv satan arkadaş varmı

etlik civciv satan varmı -
istanbuldayım etlik civciv satan arkadaş varmı

SATILIK 140 ADET BILDIRCIN -
ELİMDE 45 GÜNLÜK YENİ YUMURTAYA BAŞLAMIŞ 120 ADET DİŞİ 20 ADET ERKEK BILDIRCIN TOPTAN SATILIKTIR YER PROBLEMİ NEDENİYLE.. İLGİLENEN ARKADAŞLAR TEL 🔒 Üyelere Özel MURAT KIRBAŞ ULAŞABİLİRLER YERİM TEKİRDAĞ MERKEZ FİYATI:3.5 TL

SATILIK 140 ADET BILDIRCIN -
ELİMDE 45 GÜNLÜK YENİ YUMURTAYA BAŞLAMIŞ 120 ADET DİŞİ 20 ADET ERKEK BILDIRCIN TOPTAN SATILIKTIR YER PROBLEMİ NEDENİYLE.. İLGİLENEN ARKADAŞLAR TEL 🔒 Üyelere Özel MURAT KIRBAŞ ULAŞABİLİRLER YERİM TEKİRDAĞ MERKEZ FİYATI:3.5 TL

Van ve Civarında Bıldırcın Aranıyor.. -
Arkadaslar van ve civarında bıldırcın ureten ve satışa sunan arkadaslar varsa lutfen ulaşsı🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK BILDIRCINDA ŞOKKK FİYATLAR -
* DAMIZLIK : 3 TL * PALAZ : 2 TL * YAVRU : 1 TL * DAMIZLIK VE YEMEKLİK YUMURTA BULUNUR * ÜRETİMİNİ YAPTIĞIMIZ BILDIRCINLARIMIZI UYGUN FİYATA SATIŞA SUNUYORUZ * SATIŞLARIMIZ STOKLARLA SINIRLI DEĞİLDİR İRTİBAT TELEFON : 🔒 Üyelere Özel E- MAİL : 🔒 Üyelere Özel

BEYAZ KEKLİK -
ARTADAŞLAR BEN BİR DİŞİ BİR ERKEK BEYAZ KEKLİK SATIN ALMAK İTSİYORUM .SATAN VEYA YARDIMCI OLAN OLURSA TŞK.0536,603,0336

sultan -
elimdeki sultanı 40 tl satıyorum ayrıca 3 tane hint tavugmuda satıyorum hepsi 50 tl

sultan -
elimdeki sultanı 40 tl satıyorum ayrıca 3 tane hint tavugmuda satıyorum hepsi 50 tl

sultan -

SATILIK KINALI KEKLİK BUNDAN UCUZU YOK!!! -
SELAM ARKADAŞLAR SATILIK KINALI KEKİKLERİM VAR İLGİLENLERİN DİKKATİNE!!! TANE FİYATI :40 TL YERİM :AFYONKARAHİSAR TELEFON :🔒 Üyelere Özel TEŞEKÜRLER!!!

İşte TavUkLarImdan Ve HoRozLaRımdan hoşuma GideN GöRüNTÜler -
SIRF SİZİN İÇİN ÇEKİLMİŞTİR BU FOTORAFLAR!! 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel