Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

satılık koşin sultan süs tavukları -
slm elimdeki sarı yetişkin koşin horozumu 35 sultan tavugumu 40 bi çift orman 40 tl ye satılık ayrıca ördeklerimde var

slm elimdeki sarı yetişkin koşin horozumu 35 sultan tavugumu 40 bi çift orman 40 tl ye satılık ayrıca ördeklerimde var

Damızlık Hint horozu....... -
3 sene önce 1 milyara aldım. Osmaniye kanı. Osmaniye damızlığı. 5 yaşına girecek. Elden teslim. 500 TL Pazarlıksız. ADANA

Satılık veya Takas Yeşilbaş Ördekleri -
Arkadaşlar selamlar, elimde satılık 10 çift dişi ve erkek rengini almış yeşilbaşlar bulunmaktadır. Eğer elinde başka tür su kuşları olan varsa takasda olabilir. Saygılar.

Satılık veya Takas Yeşilbaş Ördekleri -
Arkadaşlar selamlar, elimde satılık 10 çift dişi ve erkek rengini almış yeşilbaşlar bulunmaktadır. Eğer elinde başka tür su kuşları olan varsa takasda olabilir. Saygılar.

500 lük otomatik kuluçka makinası satılıktır -
amatör makina fiyatına profesyonel kuluçka makinası satılıktır. dijital termostatlı, otomatik saatte bir çevirmeli, otomatik analog higrostat kontrollü nemlendirme tertibatlı (nem makinası dahil), otomatik soğutma sistemli, alarm sistemli, temizlik ve bakımı yapılmış tam kapasite ile çalıştırılmaya hazır halde 500 yumurta (tavuk) kapasiteli kuluçka makinam daha yüksek kapasiteli makina alacağımdan satılıktır. fiyatı 750 tl dir. makina dev pet konya imalatı olup halen karabükte bulunmaktadır. kargo alıcıya aittit. 0.542.644 21 74

500 lük otomatik kuluçka makinası satılıktır -
amatör makina fiyatına profesyonel kuluçka makinası satılıktır. dijital termostatlı, otomatik saatte bir çevirmeli, otomatik analog higrostat kontrollü nemlendirme tertibatlı (nem makinası dahil), otomatik soğutma sistemli, alarm sistemli, temizlik ve bakımı yapılmış tam kapasite ile çalıştırılmaya hazır halde 500 yumurta (tavuk) kapasiteli kuluçka makinam daha yüksek kapasiteli makina alacağımdan satılıktır. fiyatı 750 tl dir. makina dev pet konya imalatı olup halen karabükte bulunmaktadır. kargo alıcıya aittit. 0.542.644 21 74

SÜLÜN BİLGİSİ OLAN VAR MI? -
ARKADAŞLAR BENDE BİR ÇOK HATUNİ SÜLÜNÜN ERKEĞİ VAR.YANINADA DİŞİSİ OLMADIĞINDAN GÜMÜŞ SÜLÜN DİŞİSİ KOYDUM.DİŞİ YUMURTA YAPARMI,YAPARSA DÖLLÜ OLURMU,YAVRU ÇIKARMI.BİRDE ALTUNİ SÜLÜN DİŞİSİ,HATUNİ SÜLÜN DİŞİSİ,VE GÜMÜŞ SÜLÜN ERKEĞİM EKSİK ALABİLECEĞİM ARKADAŞLAR VARMI...

TOKAT TAVUĞU DİŞİ ERKEK NASIL AYRILIR BİLEN VAR MI? -
ARKADAŞLAR TOKAT TAVUĞUNUN DİŞİSİ İLE ERKEĞİ NASIL AYRILIR BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

TOKAT TAVUĞU DİŞİ ERKEK NASIL AYRILIR BİLEN VAR MI? -
ARKADAŞLAR TOKAT TAVUĞUNUN DİŞİSİ İLE ERKEĞİ NASIL AYRILIR BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

süs tavukları palazları arıyorum -
selam site sakinleri ..ben bursadan semih...ben elinde süs tavuk palazları(3-6 aylık arası) arıyorum.cinlser safkan ırk garantili olmalı her cins hayvan alıçam 2 tavuk bri horoz olarak.lütfen elinde cinsleri olanlar irtibata gecsin..🔒 Üyelere Özel msn lizboon_16qhot hoşçakalın