Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

kuluçka makinası bilgi alışverişi -
selamu aleyküm arkadaşlar.kendim yapmış olduğum kuluçka makinamdan 20 tavuk yumurtasından sadece 2 tane çıktı ve malesef 8 tane de oluşumunu tamamlamış ancak yumurtadan ölü vaziyette çıkarttığım cvicivler var. bunun nedeni hakkında bir yorumunuz varsa lütfen paylaşınç ben nem azlığı diye düşünüyorum ama siz ne söylersiniz.

selamu aleyküm arkadaşlar.kendim yapmış olduğum kuluçka makinamdan 20 tavuk yumurtasından sadece 2 tane çıktı ve malesef 8 tane de oluşumunu tamamlamış ancak yumurtadan ölü vaziyette çıkarttığım cvicivler var. bunun nedeni hakkında bir yorumunuz varsa lütfen paylaşınç ben nem azlığı diye düşünüyorum ama siz ne söylersiniz.

etlik civciv bundan ucuzu yok !!! -
45 günde kesime gelen etlik civcivler temin edilir,bütün illere servis yapılıradt fiyatı 2 tl dir toptan fiyatıdır... İRTİBAT İÇİN 🔒 Üyelere Özel AFYON

acil satılık -
7 adet 1 aylık karışık cinste civcivler satılıktır. isimleri bilemediğim 2 paçalı 1 denizli horuzu hint tavuğu vede kuyrukları 1 ile 1,5 mt uzayan tavuk ve horoz civcivlerdir. köye göndermek için aldım ama gönderemedim o yüzden satılıktır. hepside sağlıklıdırlar fiyat 70 tl elden teslim edilir. yer istanbul anadolu yakası kartal dır tel 🔒 Üyelere Özel

DENİZLİ CİVCİVİ VE YUMURTASINDA DAMPİNGGG -
DENİZLİ YUMURTASI=2TL DENİZLİ CİVCİVİ GUNLUK=5TL ANAÇ TAVUK SATIŞIMIZ YOKTUR ÜRETİMLER SERİ ÜRETİM OLUP HAFTADA 600 CİVCİV`E KADAR SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ GÜNLÜK YUMURTA ADETİMİZ 140`TIR DİLEYEN ARKADAŞLAR YERİNDE TAVUKLARI HOROZLARI GÖRÜP ALABİLİRLER ŞEHIR DIŞINA SORUNSUZ OTOBUS ARACILIĞI İLE YOLLANIR TOPTAN VEYA PARAKENDE FİYATLAR SABİTTİR...🔒 Üyelere Özel/İSTANBUL

DENİZLİ CİVCİVİ VE YUMURTASINDA DAMPİNGGG -
DENİZLİ YUMURTASI=2TL DENİZLİ CİVCİVİ GUNLUK=5TL ANAÇ TAVUK SATIŞIMIZ YOKTUR ÜRETİMLER SERİ ÜRETİM OLUP HAFTADA 600 CİVCİV`E KADAR SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ GÜNLÜK YUMURTA ADETİMİZ 140`TIR DİLEYEN ARKADAŞLAR YERİNDE TAVUKLARI HOROZLARI GÖRÜP ALABİLİRLER ŞEHIR DIŞINA SORUNSUZ OTOBUS ARACILIĞI İLE YOLLANIR TOPTAN VEYA PARAKENDE FİYATLAR SABİTTİR...🔒 Üyelere Özel/İSTANBUL

YUMURTALIK CİVCİVLER ATAK ATAKS LİGORİN VE ATABEYLER -
TOPTANCI VE PARAKENDECİ ARKADAŞLAR EN UYGUN FİYATLARLA TOPTANCISINDAN CİVCİV HİNDİ VE ÖRDEK BILDIRCIN PALAZLARI... 45GUNLUK DİŞİ CİVCİV=4TL CİVCİV DİŞİLİ=1.5TL ÖRDEK=3.5TL HİNDİ GÜNLÜK=6.5TL HİNDİ 20 GÜNLÜK=13TL ETLİK CİVCİV=1.75TL KIRMIZI ETLİK=1.5 SÜS CİVCİVLERİ (21 IRK)=7TL BILDIRCIN ANAÇ=3TL SORUNSUZCA HER İLE 100`LÜK ÖZEL CİVCİV KOLİLERİNDE YOLLANIR..HER IRK CİVCİV VE ANAÇ TOPTAN SATIŞIMIZ VARDIR. 🔒 Üyelere Özel/İSTANBUL

YEŞİL SÜLÜN ARIYORUM -
arkadaşlar yeşil sülün palaz damızlık civciv yumurta ne olursa arıyorum bilginize mehmet akif saçma kahramanmaraş 🔒 Üyelere Özel

YEŞİL SÜLÜN ARIYORUM -
arkadaşlar yeşil sülün palaz damızlık civciv yumurta ne olursa arıyorum bilginize mehmet akif saçma kahramanmaraş 🔒 Üyelere Özel

YEŞİL SÜLÜN ARIYORUM -

YEŞİL SÜLÜN ARIYORUM -

YEŞİL SÜLÜN ARIYORUM -

YEŞİL SÜLÜN ARIYORUM -

Yumurtacı ırk civciv 2 tl -
dişili erkekli yumurtacı ırk civcivler en az 100 adet fiyatı 2 tl dir perekande fiyatı 3 tl dir yerim istanbuldadır isterseniz yerimden secerek alabilir isterseniz mecidiyeköy e getirebilirim diğer illere 20 tl koli başı nakil bedeli alınır civcivler 10 gün üstündedir 🔒 Üyelere Özel sinan

Satlık Tavus kuşu ve Bobwhite Bıldırcın -
Selam arkadaşlar. Elimizde damızlık fazlası 2 dişi 1 erkek mavi tavuS kuşu ve 1 erkek 1 dişi Bobwhite bıldırcın mevcuttur. Üniversitemizin kanatlı üretim çiftliğinde veteriner hekim kontrolünde yetiştirilmişlerdir. Dişi tavus kuşları 2 yaşında ve yumurtalamaya hazırdır. Erkek ise 1.5 yaşında ve cinsel olgunluğa ermiştir. Bobwhite erkeği 1 yaşında olup dişisi 6 aylıktır. Telefonum 0.532.781 32 34 maillere cevap vermiyorum. Lütfen ciddi alıcılar arasınlar. Öğretim Görevlisi Mevlüt NOYAN Bor MESLEK YÜKSEKOKULU BOR/NİĞDE

ÇİL KEKLİK CİVCİVİ -
çil keklik CİVCİVİ tane fiyatı 25 tl sınırlı sayıda.şehir dışından istemeyin yola dayanamazlar. ömer doğan istanbul 🔒 Üyelere Özel

ÇİL KEKLİK CİVCİVİ -
çil keklik CİVCİVİ tane fiyatı 25 tl sınırlı sayıda.şehir dışından istemeyin yola dayanamazlar. ömer doğan istanbul 🔒 Üyelere Özel

BILDIRCIN YUMURTA VİYOLÜ -
KOLİSİ SADECE 90 LİRA 750 ADET 200 ADET ALTI KISA BİR SÜRE İÇİN ADET FİYATI SADECE 0,15 KURUŞ İSTEDİĞİNİZ ADET KADAR GÖNDERİM YAPABİLİRİM. 1. KALİTE KALİTEYİ GÖRMENİZ İÇİN NUMUNE GÖNDEREBİLİRİM.. PTT KARGO İLE KÖYLER KASABALAR DAHİL TÜM TÜRKİYE ADRES TESLİMLİ VE KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİM SADECE 7.5 LİRA 1 KOLİ VİYOL 750 ADET HER ŞEY DAHİL 97.5 LİRA PTT KARGO İLE ÖDEMEYİ KARGONUZU TESLİM ALIRKEN YAPABİLİRSİNİZ.. KOLİ BAZINDA İSTANBUL ANADOLU YAKASI ÜCRETSİZ TESLİMAT 🔒 Üyelere Özel

satılık DEV KOŞİN -
uzun zamandır dev koşin horozlarıma tavuk arıyordum fakat bulamadığım için ikisinide vermek istiyorum horozlar 1 yaşındalar BALIKESİR -🔒 Üyelere Özel -SERCAN